253

До копейка

преди 1 година

Хаха, опитваш се да продадеш някакво значение на незначителната Копейка...Всъщност Копейката,като го видиш,може да предизвика само бурен смях,презрение и ти иде от вътре да се гъбаркаш с него. :)

252

Анонимен

преди 1 година

Копейката е просто пълнеж - попълнил е квотата за дежурния луд в парламента...Все пак след пенсионирането на бялата Златка квотата трябва да се запълни.

251

Де Бъ copосоидите

преди 1 година

Сигурно пак е виновен Костадинов?Наркомана-рапер няма ли да покаже среден пръст? Ykроназитата ще защитават посланика на бивша Украйна до последния соpocид. Скоро ще цвилят като жeндъp при първи полoв akт. Заради такива *** Европа се срина.

250

копейка

преди 1 година

До Анонимен 294 ама със златно покритие,а не един пробит долар на картинка.Ако е незначителен,що вашите господари *** таралежчета като го видят?Като мразите толкова Русия,що не сте в АЗОВ и ХАЙДАР за да ги биете ами седите на мама до престилката текезесарска?

249

Ивелин Михайлов

преди 1 година

въпросната информация за бройките я има в уикипедия.. бахт и държавната тайна..

248

Анонимен

преди 1 година

Копейката е значим само за няколкостотин бонаци,величаещи блатното тресавище наречено Русия.За всички останали нормални хора той е незначителен,една мижитурка,едно нищо.Иначе се е разпенил,защото онзи Искренчо му го каза право куме в очи от парламентарната трибуна и го разкри пред цяла България каква копейка е.

247

Анонимен

преди 1 година

Отново сме в позицията на "мастията"! Те ни заплашват с бомби, ние им лягаме и ги обичаме

246

Рубльо

преди 1 година

Тука 3 тр0ла на руската матрьошка Копейкин цъка плюсове и минуси през VPN,да симулират масовост и хората да си помислят,че и3хождане се ползва с голямо одобрение :):):) Само че не знаят,че нормален човек не чете тролските глупости под статиите и мъката с VPN-ите им е абсолютно безполезна. :):):) А не вярвате,че и3хождане е секта... Малобройна и безкрайно мал0умна,но все пак секта.

245

DMS KOPEIKA

преди 1 година

Да подарим Копейкин на другаря Пичкin,да си го ползва за каквото намери за добре

244

Анонимен

преди 1 година

Копейкин си е бил бустерната доза и пак започна да ръси тъпизми.

243

Анонимен

преди 1 година

Копейката не блести с интелект, ама троловете му го бият по всички параграфи.На следващото преброяване няма смисъл да броят бавноразвиващите се, просто трябва да видят кои са гласували за иZраждане и ще стане ясно колко са мозъчните донори в тая държава.

242

До 283

преди 1 година

Каква тайна бе,вГъзражданец?Пише го в интернет,в Гугъл :) Тайна било...С какви шматарунгели се е обградил Рубльо Копейкин а.к.а. Коце Субсидията :)

241

Анонимен

преди 1 година

Не ме вълнува ни Копейкин, ни Бойкин, ни Радкин, ни Петкин. НО, кой допусна този украински фумияр в ефир да обясни с колко единици техника разполагаме? И откъде знае?Явно една тайна може да бъде тайна, само ако се обяви, че е тайна.

240

Анонимен

преди 1 година

Тоя посланик да не е наркобарон или наркокрал, че смогнал да съгради такъв грамаден хотел на първа линия в Бургас?

239

Анонимен

преди 1 година

Абе как тоя посланик изнадя данни за въоръжанието на българската армия, Костадинов е напълно прав, но наведените от естаблишмънта няма да му връчат протестна нота. Украинската хунта се самозабрави и вече хапе ръката на запада и на България... Кисинджър е прав.

238

ББ

преди 1 година

ама костя...руските минуси и плюсове ще ти свършат толкова работа колкото...на гьобелс...хората,Живота,Света ни ви е виждал и ви е надживял...империи с безбройни армии и богатства са загивали заради липсата на...Справедвливост...загивате...и ще ви презираме...ще ви забравим...плющете минуси раши...това ви остана!!! а и руското сайтче цензура както винаги...не се възхищавам на путин убиеца на деца в Украйна,медните копейки не са платежно...свърши се...сами се гръмнахте!!!

237

ББ

преди 1 година

крадеца,е.ичар костя го питам...сармат ще пощади ли дома ти,децата ти костя...или дИпотатката ти партийна...ще изпрати кординатите на путин...ядрените не признават кординати...беден костя имащ медни шайби...след гешев...сте затворници за дълги години...за грабежи и Национално предателство...г-н Божков може да изкупи вината си...с гешев...математик и ...смел човек е,познавах майка му,беше ми учителка...Светица!!!

236

Ленко

преди 1 година

Във Украйна питат дали Копейкин нямало пак да ходи.Искали да му се извинят за недоразумението от предният път.Били са се объркали.

235

Сата НАТО

преди 1 година

1. Посланикът не е издал никаква държавна тайна 2. Решението на НС не е да не се дава оръжие, 3. Българската Прокуратура не може дс повдига обвинение на чужд посланик. От всичко това следва, че Копейкин е мало умен.

234

Анонимен

преди 1 година

до 272 Не забелязахме, ама щом казваш, ще ти повярваме...