307

до Стьопата

преди 2 години

Не я мисли България дали ще се оправи. Не плачи на чужд гроб! България и сега с по-висок жизнен стандарт от Русия.

306

българина

преди 2 години

таймс са си направо *** на сащ, от предните редици

305

Анонимен

преди 2 години

Какво ги траем тези лентяи МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ

304

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно някой за създава напрежение. Самите украинци с държанието си сами си го създават. Неблагодарници. Пенсионерите и маса народ и деца живеят в пъти по-зле от тях, а те са неблагодарни. Не е необходимо няко да ме настройва, че да стигна до това заключение. Дано поне не са 100% от тях такива неблагодарници.

303

Анонимен

преди 2 години

И какво и аз в ресторантите връщам храна ако някой наглец не ми е донесъл каквото искам!

302

Стьопата

преди 2 години

До АононименПо-добре с измислен псеввдоним, отколкото като теб Анонимен - без лице, без смелост.... Поне Глупчо да се беше отбелязал, по-добре щеше да бъде? А като толккова много ги харесваш вземи си някои украински "бежанци" за домашно отглеждане. Ти бачкай, те ще обикалят улиците и живеят на гърба ти.До като има пълни ***, които сами си режат клона, на който седят България ниукога няма да се оправи. Никога!

301

Трол от Кремъл

преди 2 години

Напрягам ли ви ?

300

Анонимен

преди 2 години

Отидох да вечерям в един ресторант с хотел и ги видях отблизо какво представляват. Насядали на групички по 10-15 човека със скъпи анцузи като от спортен отбор, с претенции към сервитьорите и храната. Връщат някакво ястие защото било с неправилния сос. Това са несъобразителни пост-съветски наглеци с промити мозъци, незнаещи къде се намират и от какво бягат.

299

Анонимен

преди 2 години

Леле ,тука е бъкано с Укра ***.Не ги искаме .Не сме им длъжни

298

Анонимен

преди 2 години

Слушайте Арестович и ще разберете защо Украйна води тази война! Голямата идея на украинския елит е фалшивата Русия да бъде из основи променена! Може би е утопична, тъй като Русия никога не имала управници, които са уважавали индивидуалните човешки ценности.

297

Анонимен

преди 2 години

Да троловете от Кремъл сигурно карат курортистите да претендират за климатици и меню :)

296

asd

преди 2 години

Много хора се подвеждат по *** и дезинформация в интернет. Как не се усещат... Просто интелекта не достига.

295

8585

преди 2 години

Да си ходят, това искат 99 % от българите. ТОЧКА.

294

Анонимен

преди 2 години

Мразя ги безплатно

293

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Имам историческа непоносимост към руснаци и украинци. Тя е поне на 28 години. И тъй като живеем в интересни врмеена когато днес напиша, че укрите не заслужават помощ все се намира някой да ми обясни, че съм про-руски ***. И настава смях.... та, не зная за *** и ферми, но някои не понасяме тези същества години наред. То и няма как да е иначе! Всеки, който е имал нещастието да работи с тези знае за какъв *** иде реч!

292

До 321

преди 2 години

Огледало вкъщи имаш ли?

291

Анонимен

преди 2 години

Какви *** сънуват тези.Истината,че българите не ги искат повече тук.Те се оказаха неблагодарни,арогантни,нахални и мързеливи.Помогнахме повече от колкото можем дори,те нямат никакво развитие.Пак лежат и дебелеят за наша сметка.Време е всеки да си хваща пътя и да върви от където е дошъл.Починаха,разнообразиха се.Стига вече! Никого нищо не дължим.няма да ги издържаме вечно

290

Анонимен

преди 2 години

Англия ни има за трета ръка хора. Колониалисти с егоизъм и брутално надменно държание! Кранчето се затваря и подкокоросаха Украйна... краля на белото Зеления!!!

289

Анонимен

преди 2 години

Освен краварски трoлове, не виждам други.

288

Трол на евроценности

преди 2 години

Троловете на Копейката и Бкп са на заплата при митрофана