276

Факти

преди 2 години

Защо?!

275

РЕАЛИСТЪТ

преди 2 години

Може ли да сме толкова тъти.Руснаците ще си направят коридор като ни изравнят.И след това чиче Лавров ще си мине.

274

Ужас

преди 2 години

Има дипломатически закони а ние пак се правим на "герой"под натиска на сащ...

273

Й.С.Бах

преди 2 години

Курникова за Путин !

272

Факт

преди 2 години

Грешка...

271

Анонимен

преди 2 години

Не плюй в кладенеца, от който после можеш да се напиеш. Кой ни потуши пожарите, спомняте ли си? Европа тогава не поиска да ни се притече на помощ без пари. Само Русия ни помогна, никой друг.

270

Ха ха ха

преди 2 години

Заслужено, ха ха ха.Все пак сме вражеска страна без Газ...

269

До Какво Алеко

преди 2 години

***,копейкин освен да джавка не е сътворил никакви поразии,ама виж твоят вожд Борисов бая много ги надроби,така че не е лошо да се скриеш и въобще да не си показваш троолската муцуната!

268

Калеко Алеко

преди 2 години

Браво !!! ... а кога ще екстрадираме Копейкин в рассия, руски шпиони, под.ло.ги и отцепродавци тук не ни трябват ... не ни трябват и кремълски парашутисти, които превърнаха президентството в офис на ген.Решетников ... !!!

267

Адмирации

преди 2 години

Забравихме как бяхме с фашистична Германия, руснаците дойдоха и ни изчистиха, тогава трябваше да платим и цената за фашизма си, създаде се Македония, а сега новото прочистване което предстой, дали няма да създаде древна нация и нова държава - Тракия?

266

Анонимен

преди 2 години

Другият път пак"гласувайте"с машинките,и къде вика Бойче-наглото и магаре да ви курдисам и него ще изберете,само че в ролята на Бойче тоя път е кюрдката Херо Мустафа!

265

Смях

преди 2 години

Колко глупости са изписнаи в коментарите! Па тая, па оная държава... Северна М. и Черна гора изобщо не са нужни на самолета на Лавров. Пак ще тестват Просто Киро прелитайки Черно Море и единствената държава над която ще лети е България! Ние знаехме това и уж случайно дойдоха американски изтребители да пазят небето ни. Но дали дори те ще имат куража да убият втория човек в Русия...

264

Брад Пит

преди 2 години

Като му затворите въздушното пространство ще стигне с десантния кораб. Е, малко по-бавно, но все пак срещата ще се състои. :)

263

Анонимен

преди 2 години

България забранявала?Откога подлогота Кирооо Простотооо е България?Киро тъъпото е временно тук а България е вечна,нямате право да отъждествявате тая клика от продажници с България!

262

ЯМБОЛИЯ

преди 2 години

Мнозинството българи подкрепяме да не преминават през нашето въздушно пространство руските убийци и неофашисти. И няма да допуснем.

261

Гошо

преди 2 години

Сашо:"След два-три месеца просто *** ще ходи да целува *** на Путин и на Лавров. А после на бай Ставри....я."След два-три месеца тия двамата я имат я не ***. А може да са им цъфнали като майска роза.

260

Черепа

преди 2 години

Е не знам такъв резил, външен министър на държава с претенции да трябва да избикаля държави като трафикант или имигрант. Ободи се на ДЖинко от Ямбол. Може да те "прекара" заедно с другите емигранти. Смеееех

259

Сашо

преди 2 години

След два-три месеца просто *** ще ходи да целува *** на Путин и на Лавров. А после на бай Ставри....я.

258

Анонимен

преди 2 години

Една поправка - не е България, а продажните политици назначени от посолството на САЩ.

257

Анонимен

преди 2 години

Ако сръбето много лаят, може и газа да им спрем, не само коня