90

Анонимен

преди 1 година

Цитат:"Непосредствено преди деветосептемврийския преврат през 1944 г., Иван Михайлов по наредба на Адолф Хитлер пристига през София в Скопие.".А дали не е бил фашист,а?Никой демократичен българин не го знае тоя...не ни и трябва да знаем фашистите.В Италия е умрял.

89

Вмро

преди 1 година

Ако бяха живи яне сандански , ванче михайлов в гроба щяха да се обьрнат с глупостите на киро

88

Анонимен

преди 1 година

Корените на Венета Петкова (майката на Кирчо) са от дупнишкото селце Грамаде. Дядо и е бил от там. Майката на Венета е от Дупница. Те се мислят за македонци. Кирил има диалект от Дупница, тъй като много малък е напуснал България. Въпреки майка му е била учителка по литература преди да я изпратят при баща му, (който избягал с любовницата си в Канада) на Кирчо българския му куца. Като е с македонски корени е избран от САЩ не случайно.

87

Анонимен

преди 1 година

Да наричаш Иван Михайлов, фашист ,показва каква дупка а образованието имат някой коментиращи. Четете ,гледайте репортаж .Националист ,създател на ВМРО, водач,.Наричали са го най опасения човек на Балканите. Твърд до себе отрицание и тук ,някой с меки китки ,да си позволи да го обижда?

86

Итн

преди 1 година

Аверите му де са се скрили от тях ни вопьл ни стон - славчо ти нали беше голям патриот мьцни нещоКолко македонски песн и ни пя за яне санданаки за ванче михайловСега що млькна

85

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко хора познавате от Дупница?Аз съм роден там ,дядо ми беше изселник от Беломорието ,никога не е казвал за себе си друго ,освен, че сме българи .Никой ,не си е позволил да ни налага друго име .И евреите от Дупница са българи, отидоха в Израел, много вече се върнаха и казваха ,че там са им казвали ,българите .В нашия квартал ,говоря за Стара Дупница, имаше една къща само ,дето им викаха ,македонци.

84

Анонимен

преди 1 година

За какво благодари , че е умишлен палеж ли пак се излага

83

Канадеца

преди 1 година

Сигурно се прави и гледа да ги вкара в - ес

82

Анонимен

преди 1 година

Малко трудно ще вкара Македония в ЕС след като се издъни да слага фашистки имена на културен център и да излага цяла България.Сам се е прецакал.Само че сега ще има напрежение с години между нас и македонците.Дано война няма.

81

Канадеца

преди 1 година

Щом е от дупница сьзнанието му е вероятно като на повечето от тях смятат се за македонциЗначи е вкарал македония като нищо за сметка на бьлгария в - есБез критерии затова ли го издигнаха американците , тия не правят нищо случайно

80

До 91

преди 1 година

В Дупница се имат за македонци. Географски не трябва да си в Македония, за да си македонец. Има много македонски песни в България точно в онзи край, където е Дупница.

79

До 84

преди 1 година

Според тебе Дупница в Македония ли е ? Айде малко да си оправиш географията

78

Пп

преди 1 година

Явно е с македонски корени щом е от дупница и е толкова *** както каза по майчина линияМакедонците имат доста тъмни мьже в някой райони докато жените са светли

77

Анонимен

преди 1 година

Е,руски номер ли е да кръщават културния ни дом там на фашист?Не се излагай...

76

Руски номер

преди 1 година

Проблема с Македония е създаден от Русия както създаването на измислената държава така и сегашните провокации. Ще трябва да ги приемат в ЕС колкото и болни да са за да мирнат

75

Анонимен

преди 1 година

"Десен форум", подкрепяни от ред български общественици, отправяме предложение до министъра на образованието акад. Николай Денков "Второто освобождение" да се представи на учениците от 8 до 12 клас в страната.Какъв е тоя "Десен форум"?Утре ще вземат да поискат и филмче за какаъв герой е Хитлер да пуснат на децата.Учебниците ни по история щели да пренаписват по настояване...ако са от десния форум хич да не се занимават.Не подкрепям македонците обаче и при нас има нещо гнило.

74

ТвойтаМама

преди 1 година

Една продажна,нагла и проста харвардска Сор.0спия е по-опасна и по- вредна за народа,дърцавата и Родината от двадесет сиви кардинала.

73

До 80

преди 1 година

На Киро майка му е от Дупница. Разбрах случайно когато чичото на Кирил Петков Отец Георги разказваше, че руски гардове са пазели Петков в родната му къща по майчина линия в Дупница. Върнал се от Брюксел внезапно преди малко повече от 3г. след като полицията са претърсвали офиса му..Кирил П.се скрил в Дупница и 6 мес.не е излизал от там, а една бригада от руснаци са го пазели. Дори в София не е отивал. Може да е македонец по майчина линия.Пазели са го руснаците докато не стана министър на Радев.

72

Вьзмутен

преди 1 година

В македония раб заплата е по висока от бг имам приятели от щип

71

Кан

преди 1 година

Опит за провокация е когато някой изплюющи жена та за кеф. Другото са добре планирани действия, срещу България. На което аз ще реагирам. Твоята могат и зад гърба да я работят за неин кеф и ти да мълчиш. Мен не ме интересува. Ние трябва внимателно да изклатим руския интерес провеждан провождан от Сърбите и руснаци в С. Македония