524

Анонимен

преди 2 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО 1ВИ ЮНИ Е ДЕН НА ДЕТЕТО, А ЦЕЛИЯ ЮНИ Е МЕСЕЦА НА ПЕДОФИЛА, ТРАНЗИСТОРА И ПРОЧЕЕ???

523

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 553 Русофила още не еволюирал дотолкова, че да разбере, че бананните стават за ядене и от хора, но то е нормално, когато всичко ти е на примитивно ниво, все към "маймунски" коментари се ориентираш.

522

Анонимен

преди 2 години

А в България тоалетна хартия има. И банани има за маймуните. Много!

521

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Кукуригу --- Да, може да влезе, но трябва да им извадят първо Останкинската, която им е набучена толкова яко, че им е излязла през носовете. За производство на хартия не се изисква само дървен материал, а и съответната "печатница" на тоалетни рола от всякакъв калибър, които има само в САЩ, а САЩ предоставиха на Китай, за да не се мъчат с китайските органи на партията, които не са от особено мека хартия.,

520

Тоалетна хартия

преди 2 години

или тоалетни чинии?Русия е световен производител на дървесина,вероятно някой е сбъркал хартията с друг артикул.Икономическите санкции на запада срещу Русия отварят широко вратите за китайската ширпотреба(не че досега е липсвала на руския пазар).Виж,дефицитът на западни високи технологии удря яко руснаците. Разчитаха изцяло на ноу-хауто на фирмите-майки с лицензното производство в транспортното и на стоки за бита машиностроене.Освен за оръжия,капацитетът им не стига за друго.

519

Кукуригу

преди 2 години

В задниците на руснаците може да влезе цяла Айфелова кула.

518

Темерут

преди 2 години

Сигурно някои са ходили прави под масата, когато в България си бършехме задниците с органа на партията "Разбойническо дело". Днес руснаците имат златен шанс да НЕ използуват вестник "Правда", а руските рублякови банкноти, които стават само за "задни цели". Дано нямат маясъл, че хартията, от която са направени е като шкурка трети номер. :D

517

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Кептм Америка ще освободи целия свят от злото, каквото и да е то, дори и от липса на тоалетна хартия! Ох боже, май, че прекалих със chivas-а!

516

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам каква е реалността там,ама тук се заформя страшна,горива над пет лева,храни с двойни цени,отопление през зимата мираж,ама нищо хак да им е на руснаците че няма да имат с какво да си бършат дирниците!

515

И ква

преди 2 години

...стана? Въобще не ме интересува какво е в Русия! Гледам животът тук цъфнал и вързал!

514

Майна

преди 2 години

А тук тоалетната хартия има 50% увеличение! Нито ядем, нито се.ем! Таман Хасан научил магарето да не яде, и то взело, че умряло!

513

Факт

преди 2 години

Просто се връщат в комунизма

512

Щом WSJ пише

преди 2 години

значи е така на 100 процента, вярваме и не мислим, на мен пък ми писна вече от тази пропаганда на MSM, не само по тази тема а като цяло

511

Анонимен

преди 2 години

До лудото Ленче___ Това писание е предназначено за западноевропейци,американци и канадци.Правителствата им трябва да убеждават собствените си данъкоплатци,че инвестициите в Украина са оправдани.

510

нормално

преди 2 години

Руснаците не се притесняват от липсата на тоалетна хартия. Те и без това не я ползват. Няма нормален руснак която да даде рубли за хартия, место да си купи водка.

509

Анонимен

преди 2 години

Единствено коментарът на Федяков заслужава внимание.

508

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 528 "Че те произведенията са част от ценностите, БРЕ" Значи нищо не можеш да кажеш. Ясно. Толкова са "прекрасни" руските "ценности", че русофила го е срам да говори за тях и се крие зад общи приказки за "произведения". Жалка история от посредствени хора. Също като господарите си. П.С. Впрочем, не вярнвам да си чел никакви "прозиведения", защото в "проивзеденията"писани ДО ЕДНО преди идването на Болшевиките руските "ценности" са РАЗМАЗВАНИ от големите руски писатели.

507

42

преди 2 години

До 300Другарю, намери ми в Русия юрист или инженер, който работи за 1000 лева, защото в България вече имаме и това. У нас на простите учители, дето са учили с гръбначния си мозък простакът Бойко им направи заплати по над 2000 лв., а хора, които са учили много повече от тях вземат едва по 1000, защото не са на обществена хранилка. Неграмотните *** вземат у нас по 600 лв. пенсии по болест, без нищо да им има или толкова соц.помощи. После ще ми пишеш колко всичко е справедливо у нас

506

рибока

преди 2 години

По наша телевизия видях филм с динозаври,но като се загледах се сетих,че съм го гледал по времето на Царя.

505

младен

преди 2 години

За въздушните възглавници и АБС-а съм съгласен ама за другите неща....а посмалете :)"...пред руската икономика, която от години е силно зависима от западния внос, пише..." - тук хич не познахте. Още при първите санкции от 2014-та чича ви Путин и икономиката им почна да се преориентира към местно производство :)