154

Анонимен

преди 2 години

Илюминати ли има предвид Киро?

153

profetey

преди 2 години

"Който е корумпиран в България, често получава пари от Русия" - е това е най-голямата глупост която бях чел. Няма да отрека че според мен Русия подкупва и корумпира, но не в такива размери. По мое мнение повечето корумпирани са свързани със запада. Отделно това плюене на Русия е направо безобразно. Тоя Петков само говори и посочва с пръсти, а нищо не прави.

152

Анонимен

преди 2 години

Този за масоните ли говори?

151

Украинска Правда

преди 2 години

Според Гайдай всеки ден руските окупатори понасят тежки загуби в битките за Северодонецк, както в жива сила, така и в бронирана техника. Той допълни, че през последните дни има съобщения за смъртта на "кадировци"

150

анонимен

преди 2 години

Колко много обвинения и нито едно доказано! Някои станаха за посмесище.

149

Анонимен

преди 2 години

въглищата станаха 900 лв, дали не трябва от кирчо и кокорчо да се отървем -от тези които са на разположение на американското посолство

148

Уговорката беше:

преди 2 години

Четири проблема три години - изкарахте ме и четвърта поради належащ промлем и заради тая четвърта година и този проблем, който реших доста не ми е добре здравето! И точно заради петия проблем обезщетението ако не платите сте долниии *** колониални Петков!

147

Име и ранг:

преди 2 години

Васил Веселинов Ангелов - капитан втори ранг.За всичките си заслуги във войната на територията на Република България настоявам да бъда обезщетен за несправедливостите и закононарушенията срещу мен в размер на 110000 BGN. Инфлация!Ще шикалкавиш ли още?Още копой ли пращаш? Разправяй се с Хага!

146

SWAN

преди 2 години

Ти как стана премиер при наличието на тези кардинали - прескочи ли ги, или си сложен от тях ??? Всички сте ДеСе подлооги, и сега докато УЖ се борите с "кардиналите", ще го одухат пак обикновенните маймуни, които ще се събудят един ден без никакви права :))))))))))))))))))))))))))

145

Тома

преди 2 години

Абе Кирчо, защо не назовеш едно име. Защо не посочиш един факт. Кои са тези 20? От гугъл ли ги извади? Как ще бориш корупция със заместник министър председател уволнен за корупция. Ти за какви ни вземаш?

144

Това

преди 2 години

И как ще се бори с корупцията Про100 Киро като се коалира с БСП? Това е въпроса.

143

Бегачът на дълги:

преди 2 години

Петковвве аз имам други от на кончето Велчев проблеми - аз и още 15000 човека! И понеже тия 15000 човека са по-важни и по-ощетени от Велчев бялото конче аз предлагам следното: трите кончета остават без честно откраднатите си пари и имоти и плащате на тия 15000 човека квото им дължите! И господин Божков и приятели ще се разделят с честно откраднатото си от данъкоплатеца да доплатят сметката. Кво ще кажеш? А при мене понеже нещата са по-сложни и нарушенията са повече ....

142

до 9 Нане

преди 2 години

На лазерна епилация на мустаците.

141

Велик е Маниту

преди 2 години

Велик е Маниту , дори когато си изпусне томахавката, особено, когато си изпусне томахавката. Петков знаеш ли мита за Авлигиевите обори? За един "цар" в Древна Гърция дето не си бил чистил оборите десетилетия?И конете муууу сралиии и сралиии и сралиии ...И нещата били много осранииии ако ме разбираш.Та Херакъл, Херкулес трябвало да ги изрине и изчисти.Стопляш ли метафората? И измислил начин - да отклони две реки, да минат през оборите и да измият цялата насрана история.Две реки казах не две бомби

140

Виж сега:

преди 2 години

Фразата "Самотата на бегачът на дълги разстояния" .. има една убунту поговорка искаш да стигнеш бързо тръгни сам, искаш да стигнеш далече тръгни заедно с други. Е по Кестлер и е така и не е точно така, но да знаеш тия приказки за духовните спътници на човечеството не са празни приказки!

139

Бегачът на дълги:

преди 2 години

Петков знаеш ли едни 100 бона могат да ви решат проблем за два милиарда. Ще кажа, че сте невинни и за всичко са виновни предишни!

138

Бегачът на дълги:

преди 2 години

Трябва да знаеш имам нужда от дълга командировка и ми дължите тамън 100000 лева плюс десет бона за открадната интелектуална собственост...

137

Анонимен

преди 2 години

А не, посегна на най-милото на путинофилите. Като ги гледам как са се активирали тука няколко от тях, направо не им съчувствам, тежки времена идат за тях.

136

До 144

преди 2 години

Много ми е смешно как комунистите винаги се определяте като "народа".

135

Всичко се връща

преди 2 години

Дойде време за разплата