62

До 77

преди 2 години

Ъъъ, бера си ги сам от градината. Мерси.

61

До 73

преди 2 години

В София канализация нямат само СЕЛАТА Симеоново, Драгалевци, Бояна и подобни, в които софиянци имаме ВИЛИ или си живеем там. Няма някой с 450лв. пенсия. И ние имаме вила там, пък родителите ми са с прага на пенсиите. Е, не са партийнци или разни държавни служители, честни работници хора. Даже работят още на по 2 места, че искат да си карат последен модел коли и да обикалят света. Та, *** сигурно е телезесарка от Бистрица с 10г. трудов стаж.

60

Асан

преди 2 години

ФАЩ отдавна е фалирал 50 трилиона борчове и нищо не плаща :)))

59

До 72

преди 2 години

Е как да нямаме нищо свое?! Нали всеки осморазряден бедняк бачкатор е русофил. Ти си си чист аутсайдер Made in Bulgaria. Подобни *** бедняци по света няма. Е, намират се слуги из ЕС берачи на малини като роднините ти, ама са от твоята порода.

58

анисиоооооооо

преди 2 години

много слаба статия,направо отчайващо слаба!Това ли измисли американският ти шеф?Русия е във фалит,Русия е много слаба,дрън-дрън-дрън!Някой май е изпаднал в делириум!Само за протокола ще отбележа че Руската Федерация има площ от 17 милиона квадратни километра/цяла европа е 10 милиона /

57

Анонимен

преди 2 години

Назад да вървят ние не можем да ги стигнем дори тях нито в наука нито в култура нито в икономика в българия няма нищо българско всичко е привнесено

56

Анонимен

преди 2 години

Мнозинството в Русия живее под границата на съжалението и то в 21 век

55

Анонимен

преди 2 години

3 месеца след началото на мpъсната руска война срещу Украйна "великата руска армия" търпи пълно поражение, а митът, че е непобедима е напълно развенчан.

54

Русия е разделена

преди 2 години

Руският народ никога не е бил толкова разделен както днес! Родители срещу деца, брат срещу брата, мъж срещу жена! Едните казват - трябва да нанесем удар срещу командните центрове в Киев. А другите казват - не, не в Киев, трябва да нанесем удар директно по Вашингтон.

53

Българин

преди 2 години

Евтино... ясно като бял ден, че е спусната статия за превод.

52

Анонимен

преди 2 години

Настроенията в Русия се променят - идва краят на Путин!

51

Анонимен

преди 2 години

Запада наложи санкции на руските олигарси, като им взе яхтите, дворците, банковите сметки и предприятията. Олигарсите от времето на перестройката, които до ушите си бяха интегрирани в западната икономика и напълно зависими от нея, бяха смачкани и разорени. Разори ги Запада, а не Путин.

50

Анонимен

преди 2 години

Фермерите в Америка без руските и белоруските торове не могат да получат добри реколти.

49

Анонимен

преди 2 години

Всички украински пристанища са блокирани.

48

Анонимен

преди 2 години

Западът реши проблем който Русия не можеше да реши 30 години. Западът спря изтичането на капитали от Русия - икономическо чудо. Западът кастрира опозицията когато спря SWIFT и VISA, без тях опозицията не може да живее. В момента нула капитал излиза от Русия. Рублата укрепва и курса расте, приходите от износ са рекордни.

47

Анонимен

преди 2 години

Калуш Оркестра продаде статуетката и дари парите на украинската армия с които украинската армия ще купят емелереси и химарси и започват контранастъпление и до дни, даже до часове украинската армие ще влезе в Москва и диктатора Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, а Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси и ЕС пак ще си живеят добре както преди.

46

Анонимен

преди 2 години

Парвус е немски евреин и голям мошеник ограбил Русия, Лев Троцки също е евреин и избягал в Америка, през първите години след Октомврийската революция и комунизма в СССР , не са управлявали руснаци изобщо, а евреи и чужди марионетки.

45

Севилския бръснар

преди 2 години

Русия, Путин и мужиците ще затънат до ушите в кафяво и някои даже и ще глътнaт фатално , но единствените които ще оцелеят от кризата са олигарсите, така че драги ми русофили да знаете, вие сте ОЛИГАРХОФИЛИ. Честито бръснене!

44

Анонимен

преди 2 години

Европейският свръхуспешен бизнес-модел основан на експорт беше замислен, проектиран и построен, експлоатира се и се развива на основата не евтини непрекъсваеми енергии от Русия. Икономическия успех на Европа винаги е бил основан и ще бъде зависим от наличието на висококачествени руски енергии. Но вече свърши. Добрите времена за Европа свършиха. Европа е обречена на обедняване и де-икономикация.

43

Анонимен

преди 2 години

Преди да фалира Русия, ще фалира ЕС. ЕС нищо няма като природни залежи от газ и петрол. Хем голи, хем големи. Гледайте си първо гредата в двора, а после търсете сламката в двора на съседа! България всяка седмица тегли половин милиард. Алоо, ще фалират първо България. На никой не му пука за това. Седнали за Русия да се правят на икономисти.