41

Анонимен

преди 2 години

Кремъл нагази дълбоко в собствените си . Не виждам никакъв изход от адската дупка в която се натикаха.

40

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен53 играта наистина ще загрубее като дойде перестройка 2.0. за абсолютно всички. тая война по един или друг начин ще завърши със сепаративен мир, медии, колаборанти и спонсори на агресора ще си понесат наказанието от тайните служби, почващи с моссад и свършващи със сбу. проблема е, че тая власт в русия е "довреме" и при следващата перестройка е много вероятно на всички васали да им се сгади зверски

39

Анонимен

преди 2 години

Да спрат се занимават с Украйна, а да вземат да нападнат България а Копейкин,Радев и Нинова веднага ще вдигнат руското знаме и ще предадат България на господаря си Путин. Така Путин ще се измъкне с достойнство кат каже че е превзел натовска държава без нито една жертва!

38

Анонимен

преди 2 години

Има риск трета страна да унищожи рашизма в Русия. Тогава става страшно за кремълската клика.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако дедо Байдън изпрати ракети на Зеленски играта ще загрубее.

36

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен52 а стамболов го заклаха активисти на демократична българия. д еа тия наркомански опорни точки д еа

35

Анонимен

преди 2 години

До Кан Нали от там започна конфликта, решиха да разделят Русия от Германия, за да ги отслабят икономически, така се появи русофобията, омразата, убийствата и след това Майдана и конфликта в Украйна

34

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 50 лавров е впиянчен дядка от тайните служби, който си мисли че ще векува, а ако не ще затръка всичко след себе си. така, както изкукалите бабички по селията "приписват на кмета" ниви и къщя, щото наследниците, които е изгонила преди 50 години да си дират хляба един господ знае къде не я сеферят. "руската душа" е синоним горе доле на шах партия с гълъб.

33

Анонимен

преди 2 години

До IQ 3.14 Той е човек на американците Лавров

32

Кан

преди 2 години

Германеца му каза няма да позволим на тоя да спечели. Той е чудовище създадено от Германия по време на комунизма и нейните последствия. И тя трябва и ще приключи остатъците на тази идеология. Няма да има никой който да спомене нацизъм. Да правят нещо с друго име, не пропаганда.

31

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонименмогут войти, вошли, и позвали са като квото комшията говори пред тебе, или пред жена ти като са си само двамата. като не умеш парусский, допивай наливната и си легай.

30

Анонимен

преди 2 години

Шпиц командите на Зеления наркоман трябва да бъдат унищожени.

29

IQ 3.14

преди 2 години

има риск от толко злоупотреба лавров да го пенсионират предсрочно. замясали са на брежнев от последните си години, добре че оня "ветеран" го държаха постоянно упоен, че един господ знае кво щеше да стане

28

Анонимен

преди 2 години

Коня се смее, щото не е на фронта, ако го пратиш там, нема да му е до цвилене :)))

27

Анонимен

преди 2 години

"В состав трибунала над боевиками могут войти представители стран Европы. ДНР: в состав трибунала над боевиками могут войти представители европейских стран" ........ Донецката република канила европейците, да присъстват на трибинала и съда за военни престъпления на укро-нацистите.

26

Анонимен

преди 2 години

Коня пак цвили ужас настъпиха яко мотиката станаха за смях

25

?!?

преди 2 години

Ще провокирате това е ясно. Ще катастрофирате това е сигурно.

24

Абе

преди 2 години

Рашистите са пример за приличие. Бомби, ракети, убийства, изнасилвания, мародерство и т.н., това са все прилични руски традиции!!!

23

ПРОФЕСОР Х

преди 2 години

Противна физиономия,противна личност...

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Използваха ги урките за съжаление, но така става с изкуствените нации, пример Югославия :)) Те ако беха нация, немаше така да се закачат на кукичката, но се закачиха и сега страдат украинските поляци :))) Грозна работа, но те требва да обвиняват себе си, както правим ние българите постояно със себе си :))