65

икономист

преди 1 година

Напъните на Кремъл да направи рублата валута като долара няма да мине. Това не е за първи път, и винаги е завършвало с обезценяване на рублата. Сега с рубли може да се купи само картофи.Дори парите на Копейкин са в долари и евро. В рубли няма нито идна копейка.

64

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

1 Russian Ruble equals0.016 United States Dollar...те това е истината, а вие си избирайте.

63

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Сега вече с контрола над Новорусия Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения.

62

Анонимен

преди 1 година

До 65 ...кандидат копейкин..-ако плащането от Путиния на репарации ще ти се отрази на доходите - обърни се към Мутрафонова..докато още не се е пенсионирала..

61

ссс

преди 1 година

До руските нацисти от. .Първо се научи да пишеш поне малко грамотно!

60

$ е ненадежден

преди 1 година

Себестойността на нефта в Саудитска Арабия е 2.5 долара на барел, в Русия е 25 долара - 10 пъти повече. С печалбите от нефта Русия изгради мощна военна индустрия, космическа индустрия, инфраструктура. А Саудитска Арабия - какво направи с тези 10 пъти повече печалба от Русия? Всичко е вложено в американски финансови операции, и саудитците вече усещят, че всички техни вложения ще бъдат занулени, а може и конфискувани както на Русия. Вече никой не иска да продава за долари, никой не вярва в долара.

59

До69

преди 1 година

1944 година в Бретън Уудс,щата Ню Хемпшир -САЩ става практическото налага не тоя стандарт!Какво общо имат тук руските сайтове "разбирачо"???

58

Анонимен

преди 1 година

Русия е в тотална икономическа изолация,и свежите пари от постъпленията по договорите за доставки намаляват постоянно.Русия се самоизолира във ,,вътрешен икономически кръг''.Всички вътрешни трансфери са в рубли,лошо няма.Но рублата губи своята стойност на международния пазар.Ако в момента рублата излезе на пазара,ще последва девалвация от рода на 100-150%.Между другото само да вметна за неуките,че затворен икономически кръг във полит-икономиката се определя със терминът ,,национал социализъм''

57

Black Sea

преди 1 година

До 68. Не само че топил, ами и *** не могат да пратят руснаците вече до София. Джепане не им остана. Вадят стари катюжи и камиони ЗИД, че другото свърши.

56

До 68

преди 1 година

Още ли вярвате в руската военна машина, хаха

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64, имбецилний, я марш на проучване и да ми кажеш с точност кога е Бретън-Уудското решение и защо. Но не влизай в руски сайтчета че пак ще ти промият мозъчето, изчети оригиналните документи на английски, има ги навсякъде.

54

Анонимен

преди 1 година

До Vitamin Z, па да го гугълнем. Но и вие го гугълвате нали, не го яндаксвате или вконтаквате нали. Толкоз за руский допотопний всемир.

53

Анонимен

преди 1 година

Бравос..значи Путиния ще може да плаща репарациите и ще и артисат ..

52

Анонимен

преди 1 година

Абе незнам колко е стабилна рублата,ама като погледне човек целият тоя войй на който свидетели се води от запада разплащането при покупка на въглеводороди и суровини да не става в рубли,което означава игнор на долара и еврото а оттам и крах на западната фиатна доминация наложена през 1944 година от Бретън-Уудската система!

51

Анонимен

преди 1 година

Затова Копейкин и Нинова искат да ни вадят от еврозоната и да приемат план за въвеждане на рублата у нас. Щото тежестта на долара и еврото намалявали в международен план

50

Анонимен

преди 1 година

все по-забавни коментари правят, но топа си остава обвинението за Израел, че подкрепя фашисти. :)))))))))))

49

Москва

преди 1 година

Казначейский(казна) билет.

48

Анонимен

преди 1 година

Изчакайте есента за да видите края на ЕС!

47

До 52

преди 1 година

Хаха, никой не плаща за нещо, което не работи. По-точно никой, освен русия.

46

Анонимен

преди 1 година

Края на запада е сега!