72

Анонимен

преди 2 години

Политическо самоубийство! Наблюдаваме хора, които ритуално се самоубиват пред очите ни!

71

Анонимен

преди 2 години

Макрон ще каже или започваме преговори с РСМ или ви спираме проектите от Европейските фондове или по-скоро ще Ви проверяваме под лупа.Това ще им се каже неофициално.Който и да дойде на власт ще е едно и също.Сега тези ГЕРБ,ВМРО,БСП и ИТН искат да печелят гласоподаватели,за да може да разпространяват политиката на Путин.

70

Анонимен

преди 2 години

ДВАМА НЕКАДЪРНИЦИ

69

Анонимен

преди 2 години

Да се започнат преговорите,а тези които направиха двата най-близки народи в света да се мразят,незабавно да бъдат отстранени от политиката и в двете държави.Интересно е ,че се казват ВМРО и двете партии в Македония и България.Другата партия е ГЕРБ.А сега и ИТН и БСП са в този отбор.За ВМРО в Македония всички знаят ,че е партия на Путин.В България дали ВМРО,ГЕРБ,ИТН и БСП са партии на Путин?

68

Анонимен

преди 2 години

РУНДЬО ЧЕ НАДУЕ МАКАРОНА

67

Недоразбрал

преди 2 години

Въртяхме,сукахме и пак опрехме ко,мун,делите начело с Нинова и останалата сбирщайн да за,се,рът процепа с Македония?!Малко им беше предателството по време на Коминтерна,та сега внуци и правнуци да довършат предателството спрямо българите в Македония!Кирето като син на ВКР за какъв го имате?!За АТЛАНТИК ли?Не си лъжете акълите!Всичките са нагаждачи и ги интересува властта,която им мята къчове като разярен бик,а те се държът за нея с риск да си откъснат ръцете за седлото,само и само да крадът!!

66

Чоко

преди 2 години

Преди година всички бяха обединени от идеята, че Бойко трябва да си ходи. И аз бях на това мнение но винаги в разговорите питах А КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА ?????? Никой не можа да ми даде разумен отговор. Ето я алтернативата - криза, инфлация двойна на европейската . Обедняване и нагли кражби.

65

Анонимен

преди 2 години

Точете балтиите и се гответе за отпор! Киро Грайндера и рундьо ще предадат България! Събитията от 96 - та и 97 - *** явно трябва да се повторят!

64

Анонимен

преди 2 години

Няма вече национален интерес, има общ европейски интерес. Така че краставите мaгapeта да не реват толкова силно.

63

Аз промяната

преди 2 години

Българите дето тичаха гласуваха за юмручето за подмяната доволни ли сте Държавността харесва ливи а саботажите а фалирата икономика а инфлацията а течовете 8 милиарда къде са от течове лъжи лъжи лъжи а сега яки грабежи доходите ви сигурно станаха по 20000 Евро ревящите радостни

62

Анонимен

преди 2 години

Франция щяла да гарантира ? Тя самата франция не иска повече разширяване на ЕС Макрон ако искаше толкова македонците нямаше първи да ги спре с вето преди 3 години. Бойко ги беше пуснал той ги спря.Най вероятно иска да ги вкара в безкрайни преговори като сърбия и черна гора . Там всичко е в сръбски ръце Образование икономика служби медии политици.Всички бълват омраза и лъжи.А ако ги вкараме в преговори за ЕС Ще станат още по нагли Преговори само ако изпълнят предварително всички наши изисквания

61

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какво ни интересува нас РСМ? Наистина, какво? Какво ни зависи от тях?

60

молба

преди 2 години

Моля някой да ми разясни - предаваме ли националния си интерес? Кой към кого и какви ангажименти е поел? Какво всъщност става?

59

Анонимен

преди 2 години

Василев си го каза "трябва да ни обесят на най-близкия стълб". Натам отиват нещата Кокорчо, стягайте се бързо, че въжета много!

58

въпрос

преди 2 години

Въпросът ми е - ще ги пускаме ли на преговори, или да? Така излиза от материала... пускаме ги, пък Франция е гарант! Това, ако стане, ще видим "кон боб яде ли". Франция нищо и на никого няма да гарантира! Това е невъзможно! Просто мекетата са уредиха, както винаги, без да изпълнят нито едно условие и с антибългарската политика, здраво вградено в държавата им!

57

лудост

преди 2 години

България суверенна държава ли е? Имаме ли чест и достойнство? Северна Македония направи ли някакви реални стъпки в положителна посока? Май отговорът и на трите въпроса ще се окаже, че е "НЕ".

56

Бгг

преди 2 години

Никакви отстъпки без да има видими резултати. Другото е предателство към националния интерес на България.

55

Анонимен

преди 2 години

Трябва да нямаш капчица достойнство , за да свалиш ветото ! Само да посмеят ...

54

Ко? Не!

преди 2 години

Ако това стане, правителството пада...

53

Анонимен

преди 2 години

Защо нашите марионетки трябва да се срещат с някой като макетата имат работа за вършене.!