101

Анонимен

преди 1 година

Украйна не може вече да си върне територии, веднъж взети от Русия. ясно е кой е по-силен, въпреки че Русия е агресор. Лошото е че остава една истина - тези територии винаги ще са спорни и винаги ще тежат като една огромна болка в сърцата на украинците т.е. те винаги ще мислят за едно - да си ги върнат. Значи войната ще е заложена в бъдещето на тези два народа , а и на цяла Европа, а и следващия Путин ще бъде по-жесток със сигурност.

100

Анонимен

преди 1 година

Русия вече я няма. Откакто там комунистите взеха властта през 1917 г. ,такава държава не съществува. Тези сега само използват името и.

99

до аZ-ът

преди 1 година

Абсолютно прав си. А сега марш обратно в тоалетната чиния!

98

рибока

преди 1 година

Болсонаро си каза мнението на третия ден от войната.

97

aZ-ът

преди 1 година

Странни неща се случват в този форум. Преобладаващо анти уркски коментари. В същото време 2-3 про-украински коментари, които обикновено се повтарят копи-пейст (като онзи на Ит-то дето само украинските и български програмисти имали пари, ние сме прошляци и затова ги мразим) обаче с по 30 лайка? Явно и тук действат либерастките ***. Пускат си говн.. извинете поста , играят си да наблъскат 30 лайка, отиват на следващата статия, където направят същото. Забележете едни и същи постове...

96

Анонимен

преди 1 година

От аванта кой си тръгва бре?! Заолатите в Украйна бяха по 500-600 лева. Тук идваха да бачкат по курортите за едната ваканция и се прибураха с по есна заплата отгоре. Ще си тръгнат на кукуво лято. Вече са емигранти на ЕС и могат само да се разселят из Европата. Да не са луди да се връщат в оня бардак на олигарси!?!

95

Анонимен

преди 1 година

Случката... с крайцера "Москва" символизира съдбата на фашистка Русия...

94

Анонимен

преди 1 година

,,НАТО срещу Русия: Какво се случва след това." - анализ на Пепе Ескобар от 24.05.2022 г.Според критериите на част от пишещите тук и Пепе Ескобар е русофил,както и голяма част от коментиращите анализа му.

93

аZ-ът

преди 1 година

Е нали побеждаваха?

92

Анонимен

преди 1 година

Когато свърши безплатния туристически летен сезон и сами ше изчезнат със скоростта на ром с бран алуминий.

91

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тези територии дълго време ще останат засегнати от опустошението и ще носят язвите и белезите на Кремълската проказа в/у тялото на суверенна Украйна, дори и зелените човечета на путин да се настанят временно там, подобно на Донецката република и Крим, никой няма да ги признае и ще напомнят за кремълският фашизъм, отречен от демократичният и цивилизован свят, за което рассия ще си плаща ... никой няма забрави и никой няма да прости престъпленията спрямо украинският народ ... !!!

90

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно с русофили-предатели и, ако не бяхме в НАТО... 100 % щеше да има руски башибозук и тук...

89

Анонимен

преди 1 година

Всеки бандит влязъл в къщата на обикновен гражданин трябва да бъде прогонен или неутрализиран (ликвидиран)... Такава ще е съдбата и на фашистка Русия.

88

Ще удържат!

преди 1 година

Украинците ще удържат и ще изметат руските агресори, убийци мародери и изверги от държавата си, ясно ли ви е, *** кремълски?!

87

Анонимен

преди 1 година

Реално, оръжията на които разчитат украинците, нямат нападателна стойност и не могат да се съпоставят с руския арсенал, както по вид, така и по количество. А Русия печели убедително икономическата война. Жал ми е за украинците - готини хора, същи руснаци.

86

Митко

преди 1 година

Падне ли Украйна, идва и нашия ред. Ако не бяхме в НАТО, досега 5 пъти да са ни спретнали"вие що биете руснаците" и да са ни направили десант нашите руски "братя". Точно както им се случи на украинците. И още се чудя какъв заблуден човек може да си за да не го виждаш това. Или заблуден, или платен. Или нагълтан с пропаганда.

85

Митко

преди 1 година

Позорно е какво говорят русофилите: "Украинците са виновни", "Американците са виновни", "Руснаците винаги са прави". Добре - харесвате Русия - ами ходете си там. Видяхме ги колко струват - освобождават ни, ние им плащаме. После сме с Германия, те ни "освобождават" насила. Айде да спре да ни се бърка Русия. То че е бръкнала на много хора в главите, малко може да се направи. Но да даваме грешни пари за Турски потоци и подобни, от които нищо не печелим... Защо???

84

Анонимен

преди 1 година

Дрън дрън. Конвой? Бус? На снимките видяхме БТР. Щели да връщат украинците територии? Те всеки ден губят нови. Сводките на генщаба на ВСУ вече няма значение от коя дата са - нищо не казват, освен, че е ситуацията е сложна. А преди имаше тремаем оборону и наступаем или ворог понес потери и отступив. Лошо, утре по-лошо, накрая - много лошо!

83

Анонимен

преди 1 година

На Украйна и трябват още 2 седмици за да получи поредните пратки оръжия, които този път ще бъдат брутални и унищожителни за руския башибозук.

82

Биволъ

преди 1 година

Върнат,не върнат тези територии,там за руснаците няма живот. Бомби и ракети ще падат докато се откажат от чуждото. После и партизанска война и терористични акции. Кой ще живее там. Да махат Путин и да започнат наново да изграждат някакви взаимоотношения със запада.