32

Поговорка

преди 1 година

Ръкуваща се с въздуха байдънова кокошка путински рак сънува.

31

Анонимен

преди 1 година

Дори да е здрав като бик,, това няма да помогне на Путин да се спаси от позорна военна загуба. Загуба на пазари, загуча на престиж и загуба на териториалната цялост на държавата му.

30

ТИ ДА ВИДИШ

преди 1 година

Ами Путин е голема работа, за всичко си има двойници....Значи има си болен двойник за Ми6 и гроздю, умрял двойник си има за ЦРУ... и двойник за разговор с наркоманчето си има.... абе има си двойници за всички случаи и за всички разведки и плямпала!!!

29

Българин

преди 1 година

На тези дето постоянно мислят лоши неща за здравето на Путин, мога само да им кажа: Който зло мисли, зло намира.

28

Анонимен

преди 1 година

До анализатор - Треперещият с Паркинсон и гръмнатият се оказа, че са били двойници на Хитлер.

27

анализатор

преди 1 година

До: номер 23 Ми той и фюрерът на Третия Райх, Адолф Хитлер не е близвал алкохол!И не е пушил! И е бил вегетарианец! Затова пък като се е скрил в бункера зад Райхсканцеларията в Берлин е имал вече Паркинсон, лошо храносмилане, тъпчели са го с амфетамини и всякакви други гaдocти! Е, гръмнал се е накрая, не е чакал да умре от рак или нещо такова...

26

Щерю

преди 1 година

Медии = лъжи и манипулации от сутрин до вечер...

25

Анонимен

преди 1 година

Сега да не вземат Путин да ни го пускат сутрин,обед,вечер като Зеленски?А как е здравето на Си Дзинпин ?Преди войната хич не чувахме за Путин и не ни занимаваха.

24

Анонимен

преди 1 година

Бродеше . едно време в тайгата , нямаше стрес ... едно време Вече е един обикновен изкуфял пенсионер Годините не прощават никому Преди 2 седмици почина шейха на ОАЕ , на 73 години , човекмилиардер , с несметни богатства , но парите му не можаха да го спасят ...

23

Крас

преди 1 година

Др. Путин е затънал до гуша в..........Едниствено може да отиде на гости при Ким Чен Ун. Каквото и да се пише и каже по голяма част от света е против него.Да е жив и здрав,сам си е избрал тази роля.

22

анализатор

преди 1 година

Абе аз не знам дали използва двойник или не, обаче кралица Елизабет II изглежда много по-естествена и свежарка в сравнение с Путин. А Путин е много по-млад от нея!Каква е истината не знам, обаче има нещо адски неестествено в неговия образ, който ни показват по телевизията!

21

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Путин си е жив здрав. Наследи Елцин,но не близва алкохол.Броди със седмици в Тайгата по време на отпуска.Северен тип човек,без много емоции. Тази есен ще направи 70-сет,но изглежда с 10-сет по-млад. Въпреки напрежението и отговорноста с която се сблъсква постояно в службата си на президент,се справя перфектно със...стреса. Много лидери на Запад,могат да вземат само...пример от него.

20

рибока

преди 1 година

Човек,който играе хокей на лед,къпе се в ледени води и лови риба при минус 20 по Целзий на Байкал е здрав като сибирска мечка след закуска с кълка от заек.Вуду магията не струва.

19

Анонимен

преди 1 година

Дано да е вярно да мре

18

Анонимен

преди 1 година

Ленд анд лийз и Путин му се вдига кръвното и започва са вика истерично на генералите си в бункера Познато нали ...

17

до калеко алеко

преди 1 година

забелязал ли си че всичките ти пророчества не се сбъдват.... папагал

16

Анонимен

преди 1 година

Идва ред и на Китай , да се срещне с бай Данчо , ФЪФ Тайван !

15

Анонимен

преди 1 година

До карачанаков... Е да де , бай Данчо е къде -къде , с по свеШ мизък !

14

Анонимен

преди 1 година

За шефа си само най-доброто , така че Бай Данчо е по-млад от Путин , по-здраФ , по-умен , по-кадърен , не иска войни , много обещава , е, обешаването не е като даването , ама това са подробности , ... абе шефЪ си е шеВ !

13

карачанаков

преди 1 година

Някога Ким Чен да е боледувал? Не е и няма и да боледува,същото е и с Путин и той е от малцината дето никога не боледуват.Такива като него поначало си имат проблеми с мозъка, но за Лавров и лавровци това не е проблем.