33

"Автобусът,...

преди 2 години

...пълен с туристи, летеше по надолнището. Шофьорът, стиснал здраво волана, ловко вземаше завоите и изпреварваше колите пред себе си. Туристите, весели и щастливи хора, се възхищаваха на уменията му, някои му ръкопляскаха, други запяха. А шофьорът, съсредоточен в пътя, караше сериозен, сраснал с кормилото и седалката. Само той знаеше, че автобусът няма спирачки..."

32

Парашкев

преди 2 години

Направете няколко писти за състезания и който е мераклия да ходи там, а на пъта сурови глоби за нарушителите, книжката да се взима за най-малкото, например минаване на червен светофар, което е де факто опит за умишлено убийство.

31

Анонимен

преди 2 години

а който не шофира? или не шофира бързо? и какво значи 'бързо'? 30 кмч в града е малко

30

Анонимен

преди 2 години

Пропускали са се знаци по второстепенни пътища....хаа. С тия цени на бензина, грам кола не минава по тях, а те пропускали са се знаци.

29

Анонимен

преди 2 години

Въпроса не е дали шофираме бързо, а дали шофираме умно. Оня ден един на Ситняково ми излиза от паркинг с 15км/ч на средата на платното без да се замисли, че моята предна броня е почти до неговата задна. Без грам мисъл, съответно аз трябваше да навляза в лявата лента с рязка маневра въпреки че карах с 50км/ч за да не го нацепя в страничната врата. Добре, че нямаше никой от мое ляво! Всякакви ***!

28

Анонимен

преди 2 години

Ми работете, кой ви пречи!

27

Анонимен

преди 2 години

Разходете са молко по Европа и вижте как са се справили белите държави. Дори да направим половината от това, което те са направили, пак ще сме много по-добре. Но тук политиците нямат желание нещата да се оправят.

26

Анонимен

преди 2 години

КАТ е гнездо на корупция. Киро първо оттам трябва да започне. И после цялото МВР. Корупцията е болест на цялото обществото. Не е само по върховете. И не е само защото сме бедни. Има хора, които дори и милиони да печелят, пак ще гледат на нарушават законите и да избагват данъци или да корумпират.

25

Анонимен

преди 2 години

Пътища никак нямаме, както се и вижда и пари за ремонти вече няма в тази държава. Хората много добре си карат и са добри шофьори с едно малко изкючение безумни такива които лесно могат да се засекат на камерите (ако някой ги гледа изобщо) и да бъдат спрени след 100м.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен #5 превантивно ще си плащаш и 30, и 60, дано и 100лв за скоба, г-н "аз само за 5мин и съм от село"!

23

Анонимен

преди 2 години

всички тия превишения са заснети от засада, слагат някакви неадекватни знаци които не се виждат нормално например от 90 на 30км/ч в разстоянието на 10м разбира се камера в храстите и после несъобразена скорост...

22

Handel

преди 2 години

"По думите ѝ, на второкласните и третокласните пътища много често се забелязва проблем с пропускането на пътни знаци. Тя добави, че въпреки това, повечето пъти засечените нарушители са по магистрали, където знаците се виждат много добре и е ясно какво е ограничението на скоростта." По второкласните и третокласните пътища не са проблем пътните знаци, а това че по малките градчета и села всички се познават или дори са роднини и не им е гот да справт и глобят съседа си или да му вземат книжката

21

Анонимен

преди 2 години

За да има превенция глобите трябва да са такива, че за хората да е проблем да си ги платят. Тоест за всеки различно в зависимост от доходите му. Навсякъде камери които директно да пращат фишове по електронен път и промяна в закона при не плащане - съдия изпълнител!!!

20

Чета тук

преди 2 години

един писал да станат законите строги и глобите високи и вижте в момента 2 плюса и 3 минуса ? Вие ид'иоти ли сте или пълни лицемери?Изреждате ми тук "хиляди" ***'отии,но като стане за въпрос да ви вземат повече пари ревете като пеленачета/явно защото толкова ви е акъла/,така и не разбрах защо искате да си опазите живота като той явно не ви е нужен щом не искате законът да ви го пази както го пази на Запад с много строги закони,а за жестоко убийство винаги е до живот без замяна, а при вас как е ?

19

Анонимен

преди 2 години

на магистралката хвърчат с 180 км/ч, но нали знаят че полиция няма. Интересно на запад не е така, защо ли. Скапана държава и това е. Сигурно в Сомалия е по добре.

18

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е тотал. Пътища в лошо състояние, няма маркировки, няма мантинели, неравности. Най често контролират скороста на най-хубавият участък. Ако до Варна спазваш всичко и трябва да пътуваш цял ден. В малките населени места всички се познават и масово карат пияни. Голям процент от мъжете са алкохолици и пият всеки ден, заедно с кат, съответно вижте статистиката по малките пътища. Най малко има жертви на магистралата. И от тия асоцияции нищо не става само глупости мелат да си вземат гранта

17

Анонимен

преди 2 години

толкова години не могат да прекарат един закон за тези шумотерористи тормозещи цели градове. Години наред вече, стрес, шум, и после защо БГ е изчезваща нация. Пример - при годишен преглед измерват допустимия шум на мотор, кола а през останалото време глоба 10000лв. Проблема е решен но само да има желание. в БГ много искат ама нямат желание.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз превенция викам на събирането на глоби, не само на писането им. Като вземат да си ги плащат, а ако не могат, да чистят около магистралите, ще почнат да се получават нещата. 'Що като минат граница и карат добре, защото за подкуп се лежи, а глобите се събират.

15

Сатир

преди 2 години

Това мрънкало що получава трибуна?

14

анонимен

преди 2 години

на криенето по храстите и измежду паркиралите коли с тринога ли викате превенция ?