61

ДО 64

преди 2 години

До само факти соровските манголини явно са тъ.пи и искът да им повярваме - А 8 годи кой интруктираше икраинците и колко стоманобетон изхвърлиза на вятъра за бункери които руснаците весе ги разбиват на пепел ! и най ВАЖНОТО ПО ЗАПОВЕД НА МИ - 6 АЗОВЦИТЕ И ВСУ СА ДЛЪЖНИДА ИСПОЛЗВАТ ХОРАТА В ДОНБАС КАТ ЖИВ ЩИТ !!!АНАДЪКМУ МАНГАЛИНО ЦИ-ГА. НИ ЛО

60

баба мара

преди 2 години

екипа на демен-ция-та се усети че същите ракети са насочени срещу сащ откуба никарагуа венецуела как могат да мислят гмо мозъците когато им припарина ........

59

Фцжб

преди 2 години

Ами те докато чакат оръжията на Байдън и санкциите ще минат още три месеца...

58

само факти

преди 2 години

Близо 100 дни най-великата армия в света , непобедимата Червена армия---тъпче не едно място и превзела е едва два -- три града с население над 100 000 души. Каквото и да пишете след това---това е факт.....

57

Неграмотен Драскач

преди 2 години

Казва се ГОЛЯМ обсег а не дълъг, обсегът не е права линия да го измерваш в дължина а е окръжност. Математика, геометрия, нещо някой не е ходил на училище а си позволява да пише статии, трагедия.

56

Жбб

преди 2 години

Даже и американската атомна бомбичка беше подарена на другаря Сталин от Фащ, разбира се с номера, че били дело на шпиони. Совиетистан и Фащ дружно съсипаха Европката за векове...

55

Анонимен

преди 2 години

До Wanderer001Вече армията на укрите на 90 5 е унищожена .Тези 1 000 000 дето се хвалят първо не са толкова ,второ са обикновени алкохолици ,наркомани ,безработни дето пушка не са държали ,с без боен опит ,деморализирани ,които при първата трудност ще бягат панически . Или пушечно месо .Колко американски гейо.ве избягаха от фронта и казаха че е много трудно .Мислели че са просто като на сафари да трепят рашки.Ама им поджигали жопый хаххааа

54

Победата

преди 2 години

Ще бъде на страната на Украйна !Това вече не е тайна !

53

Wanderer001

преди 2 години

До с Путин вперьод Ей, от 53, заминавай да довършваш нацитата, бандеровците, фашагите, наркоманите, гейтаците... щото не останааа! Търчи по-бръжко! *** е в/по голяма нужда, а ти изпускаш момента!

52

АЗОВ

преди 2 години

Вече сме над милион доброволци ....

51

Анонимен

преди 2 години

Надрусаното джудже със зелената тениска ли имаш предвид?!

50

Украйна се бори

преди 2 години

И заради нас! Моите дълбоки поклони иуважение към храбрите украински бойци!Казвам се Миглена Ангелова!

49

Анонимен

преди 2 години

до Президента..........България била подредена, Европейска държава кога бе ? Пак взеха да никнат Герберските ***.

48

с Путин вперьод

преди 2 години

С голям смях установих че форумните *** джавкат като пинчери по великата руска мечка с безпомощност и безсилие на жаба пред слон. А Путин мачка ли макча наред. Давай Путин вперьод надо уничтожить все ети нациские собаки .Весь болгарский народ с тобой .

47

До z-изитата !

преди 2 години

Накрая доброто винаги побеждава над ЗЛОТО жуженце ВИНАГИ !!!

46

Wanderer001

преди 2 години

Военният конфликт: САЩ отказаха на Украйна ракети с дълъг обсег----------Несправедливо решение!А защо не предложим на украинците лъкове и стрели? Логично, нали?Не е справедливо да даваш джобно ножче на нападнат с тежък меч, за да се защити.

45

Сводка с водка

преди 2 години

Загубите в жива сила на руснаците възлизат на над 35 хиляди солдати и многобройна техника!В момента Украйна контраатакува в няколко посоки!

44

Ами

преди 2 години

всичко което е по сценария на американските банкири и по случайност всички с имат роднини в Израел ! А ДАЖЕ НА ФОРУМА ТУК ИМА ТЯХНА РАЯ КОИТО СА БЕЗ НИКАВО СЪЗНАНИЕ ПРОСТО ВЗИМАТ ПАРИТЕ ЗА ДА НИ УЧЪТ КАКВА ЛОША Е РУСИЯ ! А ако тя беше лоша вече можеше да я НЯМАШЕ НА КАРТАТА НА СВЕТА АМЕРИКА !!!

43

президента

преди 2 години

може и да не управлява , но това не му попречи да обърне наопъки една подредена европейска държава ,в която се живееше добре!

42

Сата НАТО

преди 2 години

Не се радвайте толкова, не са казали, че изобщо няма да им дадат ракети. Няма да им дадат такива с обсег 300 км, но ще им дадат с обсег 70 км. Което е вполне достаточно да пържат гьзовете на руснята.