159

Анонимен

преди 2 години

Цезар ама Нерон или Клавдий или Наполеон.

158

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Тревомански откри топлата вода,а в същото време не каза,че благодарение на него е разрушена и има хиляди избити !

157

Анонимен

преди 2 години

Според мен само и именно Зеленски е отговорен и за жертвите и за разрушения та в Украйна и изобщо за конфликта и за войната. Никой не напада никого просто така ако си стои мирно и кротко. Факт.

156

Дойдох,видях,уволних

преди 2 години

Зеленски дошъл, видял и уволнил. Въпросът е: какво следва. Чака да загубят Харков (а може и Одеса) и тогава ли ще преговаря?

155

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 180: Напиши и ти нещо по темата вместо да коментираш постовете на другите с такива общи приказки като "гадости", "Копейкин" и т.н.

154

Да преговарят за мир

преди 2 години

Те англосаксонците са добри в шоуто, и Зеленски покрай тях също. Стана почти като говорител по нашите телевизионни канали. Но украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

153

баба мара

преди 2 години

ти си виновен за всичко финансов одит на украина съд за порошенко инарко-***-на

152

Анонимен

преди 2 години

От заглавието ами че то Зеленски е доста виновен дефакто. Сто възможности за мир имаше дори преди войната. Струпали си войските и чакат заповед. Да послуша Кисинджър.

151

Анонимен

преди 2 години

Нато и ЕС да питат Хитлер как се спира Русия . И той искаше да я спира .

150

тя

преди 2 години

Да се върнат в Украйна , там има място за разселването им извън воените действия ! В началото бях със симпатии към тях , на сега като ги видяхме какво представляват ми станаха антипатимни !

149

Анонимен

преди 2 години

162 за сега, но те нямат история нито нация. С измислена история може да се излъже Урсула и сие.

148

Анонимен

преди 2 години

Чайте малко уе, нъл Украйна печелиши. Па съм изпуснал кво става.

147

Анонимен

преди 2 години

Миртов миртов не си за мир ти за бой си. Върви си напиши домашните и си научи уроците господина да не те изпита. Днеска има даскало.

146

тя

преди 2 години

А украинските "бежанци" разиграват българските власти! Искат си луксозните хотели и храна, безплатно както досега ! Предлагат им се почивни бази в хубави градчета , но те искат море ,защото помва седона !

145

Анонимен

преди 2 години

Коментатора може да е сбъркал форума но новини от Чехия има. Примера не е случаен а следствие на факти и има единствено и само познавателен характер.

144

Анонимен

преди 2 години

Аз не не обиждам никого. Констатирам какво ми е направило впечатление. Нямам нищо общо с Кремъл.

143

анализатор

преди 2 години

До: номер 166 Е ти па уцели да даваш пример, точно със Чехия и Словакия! Доскоро бяха една държава, а сега са разделени на две отделни. Нещо не съм чул чехите да изпращат танкове в Словакия за да ги "освобождават" от нещо си, а ти? Доколкото знам се разделиха мирно и тихо и дори нямат граница май. Как Чехия може, а Русия не може?

142

Миртов

преди 2 години

Господин президент,ние българите имаме една много хубава поговорка :" Зъб за зъб-око за око ! " Та може би кръвожадните фашистки руснаци не знаят тази поговорка...

141

До 169

преди 2 години

А вие, кремълските поВВърни, кога ще го научите тоя български?

140

Анонимен

преди 2 години

Който пише за пари знае за Русия и руснаците неща които другите не знаят.