371

Анонимен

преди 2 години

Ами то и аз искам на морето без пари... ама не дават... На нас ни садират по 3 кожи на морето... за Укрите безплатно... я ми кажете кога за Българите по какъвто и да повод е имало подобно нещо?!

370

Анонимен

преди 2 години

Украинците ако не осъзнават какво гостоприемство им е указано, значи не заслужават това :)) Българина може да е много добър, обаче може и да бъде много, ама много лош :))) Да си ходят по бежанските лагери по Европа, вече са ни безинтересни и нахални :))

369

Shark

преди 2 години

Значи, една здрава пъпржя от мен към всички укри. Ама много здрава! Направена е организация, хора са ангажирани в почивните си дни, разходи са правени, вагони и автобуси са уредени, коридор от полицията осигурен.... и тези нИИхранимайковци не искали, видите ли! Искат на първа линия на морето, без пари. Ай....... да се пръждосват откъдето са дошли, д...б....ммт

368

!

преди 2 години

А на 31.05 гаранция ще има циркове с просълзени укри, изгонени от побеснели хотелиери....един път и нашите калпаци да са в правото си.

367

До Бесен

преди 2 години

Не санкции, а твърди мерки трябват. Няма такова положение искам-не искам. Не са туристи да си избират дестинацията. Всъщност, нашите и/д/иоти им дадоха и това право.

366

Анонимен

преди 2 години

Едно време се ходеше на обмяна на опит. Сега нашите кои ще пратят във Укрия, да придобият опит.

365

чичо Кърле

преди 2 години

ДОЙДОХА ЯДОХА ПИХА И..... НЕ ПЛАТИХА.

364

Бесен

преди 2 години

Само колко хора и средства са отишли за днешната организация по извозването, заявили са, но са се отказали. Не трябва ли да има санкции? Утре пак щели да обикалят и да ги молят, егаси *** сме. Нашите хора умират пред и в болниците и никой не ги поглежда, старческите домове са морги, а за тези се раздаваме на макс. Аз не знам за случай през годините, в който украинците да са направили жест за нас.

363

Анонимен

преди 2 години

На Златни пясъци съм и забелязах че украинките масово си мислят че България е много богата страна.Хубави хотели,плажове,барове.Но са достатъчно умни за да знаят че монетата има и обратна страна.Украинките имат сериозно разузнаване което им докладва че във вътрешността на България е провинцията и мизерията.За това не искат да ходят извън Черноморието.

362

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо да идват повече хубава нация са

361

в Украйна

преди 2 години

нашите управници тях пратете в Украйна

360

Анонимен

преди 2 години

Не само Варна, и Бургас ще бъде окупиран, а цялото южно черноморие ще бъде отцепено от територията на България. Ако продължава правителството да им кляка пред претенциите, това ни чака. Нали знаете приказката "ти му подадеш пръст, то ти отхапало цялата ръка". На този принцип са укрите. Нагли, безочливи. Дано има политици в тази държава, които да си дават сметка за задаващата се заплаха. Да товарим бежанците по влаковете и по живо и здраво обратно в Украйна преди да е станало късно, за нас самите

359

Анонимен

преди 2 години

Абе защо обвинявате хората украинските граждани хората не са виновни къде ги пратят По хотелите ги пратиха нашите управници. Какво са виновни хората за да ги нагрубявате да казвате че са дошли на почивка да си ходят за Украйна това са глупости нашите управници тях пратете в Украйна хората не са виновни

358

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха "прав си. Във Варна има голяма руска общност, надявам се, да си свършат работата срещу укрите, в помощ на местното население на града ;)" Това са същите групировки, които държат цялото море и създават проблемите за всички, включително и за българите. И ти се "надяваш", а? Истината е, че там сте станали крепостни на тези групировки, но иначе сте голяма работа и много големи "българи". Смях.

357

Анонимен

преди 2 години

Е украинцитр са хора, не са като арабите и афганите. Даже са си руси, а ние освен славяни сме и траки и тюрки(прабългари). Тези са много по високо качество раса от нас, прости ние сме в ЕС а те все още не са се измъкнали от мечата прегръдка.

356

От опит

преди 2 години

Една позната украинка си живее в мирно селце там, но се възползва от програмата за бежанците и дойде с майка си на Златни пясъци, сега не им се прибира и ме моли да им намеря квартира - междувременно ходи на маникюрист и други процедури. Да се чудиш на кого да вярвяш.

355

Анонимен

преди 2 години

Правилно мислят украинците - България е Сомалия! В България много българи през 2022 живеят без аптеки, без медицински лица в 50 км зона, без магазини за храна, без обществен транспорт, с отровена вода за пиене...Да гледат украинците радостите български и да свикват с предстоящите радости в Украйна, ако имат шанса да оцелеят, след това което забъркаха продажните им управници...

354

Анонимен

преди 2 години

Плаши Пейо гаргите. Никъде няма да заминат. Рекетират България както я рекетираха Кулеба и Зеленски. Наглеци!Защо не бягат в западна Украйна? Там другите хора живеят далече от бомбите.

353

М

преди 2 години

Я, колко различни, наши, познати и мили били! Ама те много по-различни от арабите. Нали са хрисияни? Защо са лоши сега? М? Нали арабите бяха лоши, а тези златни?! Какво стана сега? Плащайте г.я.у.р.и., плащайтееее

352

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 399То пък едни мъже сте останали в България...!Масово българките се снабдяват с хора от Азия, Африка и Турция, както и такива, но пребиваващи в Европа! Кой ще ми представиш? Може би Герб - мъже начело с Буко и Георг или мъжете на ИТН, със Слави Т. - Невидимия и Тошко А. - Антилопата!?