101

Анонимен

преди 2 години

Интересно как при подобна хиперинфлация и предстояща национална катастрофа няма вдигнат юмрук на Радев, нито искания за оставки? 50% скок в цената на тока, но няма проблем. При Борисов за 5% скок в цената на каквото и да е, Радев призоваваше за блокади, насилие, национални протести и какво ли не.

100

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София пазарно дружество ли е въобще?Как топлинната енергия в София ще е 127 лв, а във Велико Търново 465 лв? Вдигането цената на газа явно е само повод за Топлофикация София, защото е общоизвестно - те газа не си го плащат

99

А от Септември

преди 2 години

идват и Маските, Ваксините, ЛокДауните, КПП-тата, ПСР-ите! Така, че Налузвайте Маските, Удрайте Бустера, Правете ПСР-а и на Тръстиката, че някой Трябва да Зар0боти Заплатата на Лена в Плантация България!!

98

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е при Корнелия и Радев. 50% нагоре скок във всичките цени. Един хляб 3 лв. За още комунисти на власт гласувайте.

97

Анонимен

преди 2 години

евалата Киро съсипа цела държава за нема и година ученото си е учено

96

Анонимен

преди 2 години

А помните ли какво стана като преди няколко години се наложи да увеличат цената на тока с десетина процента. Блокади, камари с камъни, самозапали се някакъв във Варна и какво ли не. А сега спокойно си заявяват и си вдигат с по 50%

95

Барба Ганиос

преди 2 години

трябва да си Плаща, а Гърция си Платиха в Рубли и сега Кешират, като ПреПродават Руски Газ на България на 6-на цена!

94

Анонимен

преди 2 години

Ами то и в Топлофикация работят хора. И те имат деца. Вие без пари ли искате да работят?

93

Анонимен

преди 2 години

"Стига сте ни плашили,бе!Няма да е толкова."...................... Естествено, като дойдат двата кораба с американска газ (трябва само да намерят пътя до пристанище Варна, че нещо са се позалутали край китайските брегове) даже и ще намалее цената на парното. Чакаме. Вярваме.

92

Анонимен

преди 2 години

Като неискате да си дарявате заплатата на Зеленски, сега ще я дарявате на топлофикация

91

търновец

преди 2 години

защо цяла българия трябва да плаща парното на софиянци?Защо е търново парното ще се вдига с 300% а в софия 30%? И без това в търново е мноо по скъпо от софия...

90

Анонимен

преди 2 години

Нещата не са на добре.Есента и зимата ще тряба да се правят икономии а икономията е майка на мизерията.

89

Анонимен

преди 2 години

Некадърната кметица Фъндъкова,която непрекъснато иска пари,а разполага с 2 милиарда бюджет,да бъде разследвана за разхищение на държавни средства в особено големи размери.

88

Анонимен

преди 2 години

От 23 години съм бил дузпата на Топлофикцията, партийна касичка за кражби в особено големи размери. Коя партия управлява последните 16 г. в София?

87

Анонимен

преди 2 години

Такива нувини много мъ кефят ! Кво е зле за суфиянци е дубре за българее

86

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

без Рубли, трудно се живее вече в Европа! за това Германия обави датата, на която не просто си Плати газа в Рубли, а го предплати за 3 месеца напред, за ОбщоНационален Празник!!

85

Анонимен

преди 2 години

"Аз газ спрях да ползвам март месец. Всеки отговорен човек трябва да направи същото. Ние сме общество и трябва да действаме заедно. Срещу всеки агресирал срещу нашата държава."_____________________ Ха така. А сега вземи си спри и тока. Щото урана и всички други входни суровини за АЕЦ-а идват от Русия. Действай!

84

коко

преди 2 години

Петков:България единственната страна която спря големи потоци пари за Русия ,сменик какви гол.потоци с твоята пропаднала икономика ,руснаците гледам че се гърчат и омирт от глад от сумитеголеми които си спрял А че унищожаваш собственият ти народ не вижаш.Турците за500год не ни унищожиха но политиката на кирчо ще успее най накрая да ни затрие като нация

83

Анонимен

преди 2 години

Лошия Путин ви спря газа, нали демократи. Защото 8 години не спряхте да го провокирате

82

Анонимен

преди 2 години

*** о още си мисли че живее в комунизма и и ска да му е евтинко. Сиренето е с пари. В цял свят.