92

Анонимен

преди 1 година

И Путин, и Зеленски, и САЩ печелят безумни количества пари от тази война. Не очаквам да свърши скоро. По-скоро ще се разрасне, че има и други чакащи за кинти.

91

до79

преди 1 година

До Анонимен Така е сепаратистите -национални предатели от ДНР ще живеят в пустиня и ще карат Москвичи!

90

не само

преди 1 година

изветряли старци са привърженици на кръволока путин. Основната част е маргинализирал се народ в БГ. Пример - инженер по комунистическо време, завод фалирал, сега на улицата, с мижава пенсия или без работа. Озлобява се срещу всички, припомня си добрите дни, малка заплата, но евтин жимот, без ангажименти. Виновни са всички, но не и той/ тя ..........

89

до 91

преди 1 година

И телевизор Филипс има от 30 г. Мисълта ми е, че всичко произведено навремето независимо къде по света е качествено. Новите производства са така направени, че дни преди да ти свърши гаранцията да изгори и да купиш ново.

88

като Авганистан

преди 1 година

Ваойната ще е дълга и руснаците ще се приберат с увиснали носове като в Авганистан! Жалко за руските майки!

87

Анонимен

преди 1 година

Напукайте ги по- бързо, че да не се оправдават българските търговци за високите цени с войната!!!

86

Анонимен

преди 1 година

До до 68Аз пък имах телевизор Филипс на 30 години. Е,и ?

85

Handel

преди 1 година

"Военните действия в Русия се бавят, но било умишлено" Неграмотен, ***, бавнозагряващ,оли***, писарушка в днec.бг. Горе долу такава е градацията.

84

до 68

преди 1 година

Майка ми е на 82г. има хладилник Зил от 1971г. без нито един ремонт.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 87 "Оня ден пак свалили 65 годишен генерал летящ на некво древно СУ." Това обяснява, защо нямаше въздушен парад над МаЦква на 9ти май. :))))

82

Анонимен

преди 1 година

Какво се прави -всички знаем че нямат достатъчно хора.Оня ден пак свалили 65 годишен генерал летящ на некво древно СУ. Въпросният "ас" е със 5 авиокатастрофи зад гърбът си 2 от които на самолети на които няма право да лети. Ракетният разрушител "Москва" който се подпали беше на половин век. Излагат се яката третите по военни разходи след Китай и САЩ са а ползват 50-60 годишни техники.

81

Анонимен

преди 1 година

До Зозо "Мдааа, те и новата Волга я бавят вече бая време "умишлено" :))))" Дават възможност на Мерцедес и Ролс-Ройс да се подготвят с технологии, за да имат шанс срещу нея. :)))))))))

80

Зозо

преди 1 година

Мдааа, те и новата Волга я бавят вече бая време "умишлено" :))))))))))))))))))))))))))))))

79

О, божке

преди 1 година

haha желязна логика. Ами те минаха три месеца, бе. Който поиска, избяга. Бавели се, защото да дадели възможност? На кого ги разправяш тези. Бавите се, защото сте бавни, с допотопна техника, без хора и воювате като през 45-та. Затова се бавите. А, и защото по принцип сте си бавни и бавноразвиващи се.

78

Анонимен

преди 1 година

Русия е като Боа бавно но сигурно поглъща жертвите си...!!!

77

Разбирачев

преди 1 година

Разбрах. Руснаците са зли людоеди, които правят всичко възможно да убиват наред, но просто не им достига сила. Не че нямат термобарични бомби, с които да изравнят със земята каквото си поискат.

76

Анонимен

преди 1 година

Българската фашистката пропаганда се не трае вече... Другия път сите фашисти където им е местото... че се самозабравиха вече.

75

Анонимен

преди 1 година

а сега даже сме и КОЛОНИЯ ... НЯКОЙ ---НЕЩО ДА СЕ ИЗКИХА ??? --- И колония не сме а територия, територия за която никой и цент не дава, местните да се оправят там ако могат ако не, да *** ... Това е положението на Бг... некои от бг индивидите си мислят че като обърнат резбата и почнат да плюват в посока на русия и хоп ще ги вземат на запад поне да мият чинии.

74

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свъши когато руснаците направят от Донбаз и Луганск пустиня. Строителя ви го каза в прав тескт.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 "Вкъщи имам Съветски електроуреди от 1977 година. Всички работят без отказно." Хихихихи. Това, че бръмчат, не означава, че работят. Бас ловя, че ползваш руска прахосмукачка. От тия, които от едната страна смучат, а от другата изхвърлят прах. Но иначе "работят" де. Шума се чува и на съседната улица. :))))