17

Христо

преди 2 години

Много добре лъже тоя ,акана македонец си е .

16

Българин

преди 2 години

А бе изпълнявай догорите които сте подписали ,бе! Какво се правите на неразбрали ? Унищожавате документи и навсякъде където пише "български", го триете и си пишете "македонски", а сега нагло заявява..."Хайде да не се връщаме 19 или 20 век"! Ами ще се върнете , и още как! И ще премахнете всички машинации и фалшификации които натворихте! Такива крадци на история нямат място в ЕС! Всичко от вас си зависи!

15

аа1830

преди 2 години

Проблемите с нас са доста по-големи, ако с Гърция ви трябваха 30 години, с нас ще е минимум по три срока за решаване.

14

1-n

преди 2 години

Кво хленчи тоя? Аре чиба ве

13

Анонимен

преди 2 години

Лъже като дърт чигафелник.Гърците никога не са ги прихнали и няма да ги признават никога както македонци.Вички знаят че македонците било древно гръцко племе и сегашните монкедонци е мис мас от сръбски,българскои,албански,и ромски произход

12

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

НИЕ НЕ ИМИТИРАМЕ, ГЛААНЯК, ВИЕ ИМИТИРАТЕ СРЪБСКИЯ ТОТАЛЕН ШОВИНИЗЪМ, КОЙТО ВИ Е НАЛОЖЕН И ЩЕ ЩЕ ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА И

11

Алекс

преди 2 години

Гръцкото поведение е пример как трябва да се действа с твърдоглавите македонци.Това поведение доказано работи.Трябва да действаме по същия начин,както Гърция.

10

aa1830

преди 2 години

Пендар, в българското общество всеки трети има роднина от Македония. Няколко стотин хиляди бежанци приема България след ПСВ - не ми говори за заблуда. Тези хора не са отишли нито в Гърция, нито в Сърбия, нито в Албания. И да - БГ е ЕС, а вие сте още в Югославия. Първо излезте оттсм, после си извървете прехода и после се обадете.От Югославия директно скок в ЕС не става, брат.

9

Анонимен

преди 2 години

Пълен игнор на бюрмските селяни! Нека изобщо да не ги забелязваме!

8

Анонимен

преди 2 години

До 6Нищо не знаеш за помаците, познавам много и си е голяма заблуда. Там няма съмнение в голяма част няма съмнение в произхода, религията не е водеща в битието и разбиранията. Винаги има изключения естествено, но така да обобщаваш е голяма грешка.

7

Анонимен

преди 2 години

Този какъв е? Мяза на участник в прайд, само че с костюм, вместо пера в гащите.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Преговорите никога няма да са успешни,защото третират признаване на някакво българско малцинство. Истината е,че преговорите трябва да имат за своя муза Земята,която е Българска,а не населението,което е население от окупатори на Българска Македония.

5

Жалка история

преди 2 години

Макетата ги съжалявам. Посръбчени българи, които не знаят къде да застанат и мразят рода си. Нещо като помаците. Накрая албанците ще ги претопят, докато те се чудят накъде да се завъртят. Никакъв ЕС няма да видят. Те са загубена територия. Да ги прибират албанците.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Пендаривски,не се прави на разсеян. Не Българите са гъркомани,а вие...вие , които твърдите глупостта,че сте потомци на гръкът хомосексуалист Сашо Македонски...Сашо Македонски,който разгони фамилията на Достойното ни Трако-Келтско Българско Население. Освен това,най-основателните причини да бъдете бойкотирани от нас не се съдържат в празните кратуни на змиите,нахождащи се на "Дондуков",а в сърцата на Българският Народ.Вие,Пендаривски,сте турци и гърци,а не Българи. Омитайте се от Македония!

3

Реалист

преди 2 години

Историческите факти и документи няма как да са конюктура бе хохлю македонски ! Ама щом сте открили че вие сте открили Америка наистина сте шутовете на Европа !

2

Анонимен

преди 2 години

Какъв етнически въпрос да поставят гърците бе Пендераски...Вие сте българи,не сте гърци...Ама ви мотаха 28 год.нали Подписахте Преспанският и сега се правите на първи приятели...Вето....

1

Анонимен

преди 2 години

***.д.е.рун.гелски , я се скрии. Македония трябва да бъде превзета от България ,както Украйна я превзема Русия.