155

Анонимен

преди 2 години

Путин "потопи" цяла Русия

154

нЕкой си

преди 2 години

Скоро, съвсем скоро п_утлерчо ще бъде ликвидиран от руснаците. Няма кой да търпи гнома откачен. Смърт на джуджето- убиец

153

Анонимен

преди 2 години

Надеждата винаги умира последна. Дано се намерят живи момчета. Много ми е тежко но за всички жертви в този конфликт от 2014 до сега обвинявам С.Америка и Запада като цяло. Сори...

152

Анонимен

преди 2 години

Депутатите от "Слуга народа" внесоха законопроект под номер 7351, който дава право на командирите да разстрелват по собсвено усмотрение ..........аз знам защо ..

151

567

преди 2 години

До Анонимен 195. Ха ха ха , поне да беше избрал неква лъжа дето не може да се провери, но откъде толко акъл. Кажи сега кво стана с прилепите убийци, извънземните, лабораториите и ядринетие оръжия. А най добре прати и линк за тия изклани офицери, чи е ние да се информираме.

150

Тъй,де!

преди 2 години

В Азовстал не само избиха западните офицери, а даже ги изядоха за да прикрият всичко. Поне 15 натовски генерали са оглозгани до кокъл, а мозъците им сварени и направени на пастет.

149

Анонимен

преди 2 години

А украинците избиха западните офицери в азовстал за да прикрият техните батаци. В сайта на ветераните на америка има официална грама, че има изклани и разчленени американски военни в азовстал. Руснаците не са цвете, но украинците са в пъти по-големи интриганти. Мислете с главите, че ще ни го набият.

148

Анонимен

преди 2 години

До Абе Е, как? Времето беше облачно и народа нямаше да може да се наслаждавана върхова техника. Освен това в лошо време можеше и да се обърка някой курс и после? - Москва е гъсто населена. Като капак на всичко очакваха и евтини дронове със стари "Стингер" - все предпоставки за бели и лош международен имидж

147

Анонимен

преди 2 години

И таткото и момчето гордо са изпъвали вратните си жили при всеки парад на 9 май. А сега рев?!!! Ама и в Украйна реват?! Всяка война в 21 век е морално падение за тоя , който я е започнал, независимо дали се казва Буш, Обама, Байдън и ли Путин.

146

Бек

преди 2 години

Каква война какви 5 рубли..не сте в час Има учение..операция и так дале измишльотиниТова е най новото и тайно оръжие - няма в света такъв аналог - това е крайцер- подводница - сега са в режим "тишина"..на дълбоко мнооо надълбокоЗаради грандоманията на един кагебеец..Бог да ги прости всички...жалко много жалко за смърта и разрушенията

145

Анонимен

преди 2 години

Байдън скоро ще умре, за съжаление...

144

Анонимен

преди 2 години

И руснаците имат вина че търпът путин престъпника.

143

Абе

преди 2 години

... защо нямше въздушни парадИ на 9ти май? :)))

142

Сина

преди 2 години

Каквато и пропаганда да публикувате, ние знаем че виновен за всичко е продажното зелено човече, мумията от сащ и яловият европейски съюз!

141

123

преди 2 години

До факти. Саво да напомня, че руснаците от частите които атакуваха Киев бягаха доста бързо и страхливо. Даже говорителя на МО използва израза "нашите героично отстъпват а врага коварно ги избива"

140

хахахаааааа......

преди 2 години

До Анонимен161 "тоя Шкребец дали не е на служба в СБУ или ЦРУ ?"--------------------------------------------ИСТИНАТА!

139

Диоген

преди 2 години

Когато фразата "Ти уби моя син" бъде повторена не от един, а от хиляди бащи и майки,тогава ще приключи войната, а Путин ще завърши *** си.

138

Анонимен

преди 2 години

До 444 В Черно море по това време не е имало никаква буря никъде близо до кораба. Същата пародия беше с военния парад на 9 май, когато нямало самолети, защото "времето над Москва "било лошо"", нищо, че всеки може да види, че грееше слънце. Фейк държава с престъпници начело.

137

444

преди 2 години

Руското командване си прави гавра със загиналите войници и семействата им. Едно е да знаеш че сина ти е загинал по време на служба.(не зависимо дали подкрепяш войната или не). Съвсем други е да го водят изчезнал или нищо да не казват. А и при версията с цигарата и бурята излиза че екипажа е от некадърници, което сигурно е истина, но за командирите.

136

Анонимен

преди 2 години

Песков какво каза? А Лавров? А Захариева? Мъцнете нещо, другарЕ, нали "ръководите" страната? Гражданите ви искат сметка.