44

Анонимен

преди 2 години

Един долар вече не струва и две копейки.

43

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да благодарите на Путин.

42

Анонимен

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА ПУТИН Е ЗАПАЛИЛ ОГЪНЯ НА ДРУГИ 2 КОТЕЛА .ВЪВ ЕДИНИЯ СЕ ВАРЯТ 15 000 УКРИ, А ВЪВ ДРУГИЯ 20 000.

41

Анонимен

преди 2 години

Всичко е наред и азът си тече.

40

Rrrr

преди 2 години

На времето 1$ струваше 99ст. А се продаваше за 5 лв.

39

Анонимен

преди 2 години

"А какво сте очаквали да въведе, полската злота ли?" Нали беше спец операция по денацификация? Нали бяха само учения по границата? Просто си лъснаха личните имперски амбиции на джуджака, които бяха задоволени с цената на военни престъпленя и хиляди човешки жертви. Но за Русия това е нормално, там човешкият живот никога не е струвал нищо!

38

Rrrr

преди 2 години

До 45 ти ,цяла България ли си бе ГЛУ ПАК

37

Анонимен

преди 2 години

Кравари, стари другари.

36

Анонимен

преди 2 години

До фашистката руПла Как ще не върви бе. Рублата бие всички валути последните 2 месеца. Върна си пред-майданското ниво вече.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анти-***. Ти нас не ни мисли! Вземи си чемоданчето и ходи да си караш москвичите и да си ползваш телефоните с копчета. Действай докато не е хлопнала завесата съвсем и никой дори няма да се интересува има ли живи хора там. Ще разбираме само по това, че изтрелват по някоя ракета от време на време да плашат гаргите. Остави ни нас тук да се мъчим с безинчето за 5 лв и всички кусури дето не ти харесват.

34

дори в блатная

преди 2 години

никой не я иска.

33

Анти-трол

преди 2 години

Повечето псевдоЕвропейци и про-американци тук носят китайски дрехи, имат корейски телефони, гледат на азиатски телевизори и карат корейски/японски коли. Останалото е "оригинал" турция...Русия е добре и винаги ще е добре нея не я мислете ще пуснат лада москвич те са 200 млн и ще имат в шъти повеще продажби от рено или ситроен. Ама вие чуждопоклоници на Козяк какво ще правите? БенЦин 5 лв - на каруци, а? Печки на ***?

32

Tesla Motors

преди 2 години

москвичите кога ги пускат?xa xa xa

31

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

Ама чакайте сега нали анти-българските ФейкМедии, разпространиха "сериозната" новина, че Окрайна атакува и вече е на границата /за едни Артисти носещи погранично колче/, пък сега разбитата Русия 4 та голяма област въвежда рублата?! Това не го разбирам - по "новините" едно а реално...всички територии с руснаци вече са освободени от ФашисткатаОкраинскаАмериканска тирания!!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Русия ако влезе в ЕС, край със съюза! Евросъюза никога няма да допусне руските варвари вътре, освен ако се обособят няколко руски области и се появи проевропейска руска държава (тази част, която граничи със Скандинавия със столица С.Перербург). Там хората са доста по-цивилизовани.

29

Анонимен

преди 2 години

Ох, те ще процъфтят сега местните в Херсон! С тази конвертируема рубла... така ще им се вдигне стандарта, че май до 2 месеца ще прогонят руските окупатори с камъни...ще се молят на украинците и Европа за помощ.

28

Асан

преди 2 години

И Урсула въвежда рублата - 5 евро за 1 рубла :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Аз предпочитам Русия да кандидатства за членство в ЕС по бързата процедура Това автоматично ще реши проблемите и на Русия и на ЕС и продоволствената криза така че и САЩ да млъкнат веднъж завинаги.

26

Анонимен

преди 2 години

Най-полезно за Е.С. и Русия е след подялбата на Окрайна да сложим нова желязна завеса и да си почиваме известно време. За Русия и Саудитска Арабия ще е добре да си разменят пазарите и Русия да започне износ на горива към Азия, а Саудитска Арабия да вземе Европа. Подобна сделка ще е изгодна за всички, а и край на войната в Украйна означава повече време за разкостване на Северен Ирак. Оф, добре, че има войни по света, доста по-приятни са от пландемиите.

25

Анонимен

преди 2 години

Украинците и те пишат на кирилица като нас и руснаците и беларусите и сърбите и македонците за съжаление. Ето днес е празник на светите братя Кирил и Методий и ден на българската писменост просвета и култура. Слава.