116

Антикомунист

преди 2 години

До един от многото, един си от малкото

115

Анонимен

преди 2 години

Пророческо! ***/sheyhtamir1974/18871

114

селянин

преди 2 години

до 133 мача е уреден върнете ни парите а ся по същество цитирам Путин бъдете сигурни че мирния договор няма да се подписва в Берлин а в Париж или Лисабон

113

Хахаха

преди 2 години

До Един от многотоБраво бе ."Втората най-добра армия " трябва да се прекръсти на на най-жалката.Териториите който е взимала са по-малко от както нападнаха Украина.А ги взимаха щото лъжеха че няма да нападат и използваха изненада.Некадърници.

112

Един от многото

преди 2 години

Взеха ли им Крим? Окупираха ли източните части на Украйна? Установиха ли контрол над Азовско море? Създадоха ли сухопътен коридор към Крим? Приключиха ли съществуването си полка Азов? Иначе Зеленски продължава да се прави на велик, а украинските медии да обясняват как Русия се е провалила. Смях.

111

Хахаха

преди 2 години

Знаеме го освобождението на руснаците.Още не можем да се оправим от техните осводождения.

110

Morski

преди 2 години

Русия =Третия Райх! Лавров =Рибентроп!Мариупол =Сталинград! ЧА"Вагнер" = SS! Песков =Гьобелс! ФСБ =ГЕСТАПО!НО... 2024 - РУСИЯ УМРЕ!

109

profetey

преди 2 години

Много важен факт от това събитие се пропуска. В момента има военни действия в Луганск, Донецк и Харков. Оттам ще има доста бежанци и евакуирани. Незнам какво правят от украинска страна, но от руска са се заели да възстановяват завзетите територии и повечето няма да отиват в Русия а ще си останат в Украйна. Не сте ли забелязали как Русия не обкръжи никои голям град(освен Херсон и Маринопол) и остави за многото бежанци да се грижат от Украйна и ЕС. А за този проблем се прави доста малко от ЕС.

108

msm

преди 2 години

Опазил ни Господ и НАТО от подобни освобождения на фашизираната руССка войска! Пустиня да е, тяхна да е! Историята и съдбата помнят и връщат всеки му държимото.

107

Накрая ще видим

преди 2 години

Тая победа води към поражение.Ама още не го знаят великите победители на разрушен завод.

106

Е, (да де, ама

преди 2 години

да де, ама зеленият циркаджия не знае, че най-големият цирк ще е при разпита на предалите се укро-нацисти.Ще има:не съм военен, не съм стрелял, не съм от тях, не съм от лошите, дори не знам кой съм, не съм аз, това не е моят телефон, и т.н. увъртания.Да де, ама службите на РФ имат пълни списъци,че и снимки на укро-нацистите,та даже и техни селфита+видеа от подвизите им.Та затова:снимка с брада,после обръсване и снимка без брада,и след това:я ела,че им трябваш на хората от ДНР/ЛНР

105

Анонимен

преди 2 години

Азовските пленници ги карали да събират украински трупове, обаче ония не искали защото ги били минирали преди това

104

До129

преди 2 години

За чия истина говориш, че украинската азовска армия, стреляше с Точка У по блоковете ли?

103

Гражданин

преди 2 години

Велика победа за рашъните, няма що- за близо три месеца военни действия завзеха един завод с цеховете му, един абсолютно сринат със земята град, абсолютно обезлюден и с блокирано от международните санкции пристанище. Без каквато и да е инфраструктура в района. Война не се печели само с ракетни атаки дарагие солдати! Къде е силната ви армия, съвременна техника и черноморски флот?

102

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на Русия скорошно пълно установяване на контрол над цяла Украйна!

101

Анонимен

преди 2 години

За шефовете на Азов беше по-добре да умрат вместо да се предадат в плен. Не ми се мисли какво ги чака. Ама са си страхливци и не искат да умират.

100

МУХАХАХАААА

преди 2 години

Дочувам сорошки бяс.Кеееееееееееф!

99

Сега

преди 2 години

Освен загриженост за украинското житио, други терзания на запад не се наблюдават.

98

ТИЯ ДНИ

преди 2 години

Телевизионните новини за Оркаина са много постни - забелязвате ли?

97

Грозната но

преди 2 години

До Грозната истина За сведение всичките нацисти от Азов са родом и живеят в западна украйна. Тази земя не е тяхна и никога не е била!