238

Анонимен

преди 2 години

Ние искаме да плащаме свиетнамски донги.

237

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Нито един клиент от "вражеска държава" не е открил сметка в рубли. Нито един клиент от "вражеска държава" не се е съгласил да плаща в рубли по договори в евро или долари. Това което е направено е откриване на сметки в банката на газпром (т.е. газпром) за да се правят трансфери в договорената валута и цена образувана по договорените правила. След това газпром превръща валутата в рубли по какъвто курс е заповядан. Но това не променя нещата. Щото конвертируема рубла няма.

236

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Отивам в кварталната пицария и договарям пица за десет лева. Опитвам да платя с карта, но пицарията няма сметка в банката. Затова плащам 10 лева кеш, взимам си пицата и отивам да си я ям. След това касиерът обявява че обменил моите десет лева за 350 рубли по курс 35 рубли за лев. Но 350 рубли не могат да купят нищо друго освен 10-те лева, които касиерът продължава да държи. Аз междувременно съм изял пицата и не ме интересува до кога и как касиерът ще врътка моите 10 лева между двата си джоба.

235

Анонимен

преди 2 години

На наш кирчо трябва да му се забрани да говори. Печалбите на личния му газов посредник да бъдат национализирани, сметките за американския газ да плати кирчо от собствения си джоб и да бъде осъден за злоупотреба с власт! Това кречетало надмина зеленски по глупост и почти като него тласка България и българите към катастрофа. Оставка!

234

profetey

преди 2 години

До Възраждане: По принцип съм съглавен за подобен референдум, но нека първо да направим рефендум за еврото. Подобно действие ще подскаже на ЕС че нещо не сме доволни. Виж Унгария - не е от топ икономиките и не говори за напускане на ЕС, но имат уважение към нея. Не както с нас. Отделно това което трябва да наприм според мен е закон за референдумите, който ще предразположи за повече референдуми по важни въпроси и ограничаване на своеволията на политиците.

233

Анонимен

преди 2 години

Всички търсят рубли. От къде ги намират?

232

Пич

преди 2 години

Как може? Къде са евроатлантическите ценности? Къде е европейската солидарност? Веднага протести на зелените и ЛГБТ общността!

231

Анонимен

преди 2 години

България вън от ЕС и НАТО!!

230

Тцтц

преди 2 години

И как искате вие , газ без пари! Не си мислете че и Русия ще ви я даде без пари .Това вашето ми прилича на "стокхолмски синдром" , не сме нападнали Русия но те ни обявиха за врагове.И как ще я караме , не влизате ли в конфликт с децата си , тия които живеят назапад?!

229

КИРО-МУСТАФА

преди 2 години

Така е, у нас управлява КИРО МУСТАФА.

228

Възраждане

преди 2 години

Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!!

227

:)

преди 2 години

"Законът е напечатан само за робовете!"Христо БотевКИРЕ, РОБ СМЕШЕН! ВИДЯ ЛИ СЕ КОЛКО СИ ***?????

226

СЛУШАЙТЕ КИРЧО!

преди 2 години

Тези пък, що не гледат от "наш" Кирчо? Завчера същия се хвалеше пред немската медийна група ВАЦ, че ние първи сме дали пример на Европа как трябва да се постъпва с Русия (относно руския газ). Има все пак една съществена разлика между нас и Германия и Италия - НИЕ СМЕ НА 100% АМЕРИКАНСКО УПРАВЛЕНИЕ, а те не са (там са на оклоко 60% примерно).

225

Анонимен

преди 2 години

Да правят като вятъра западняците,ние му намерихме колая,ще си вкарваме "евтина" говедарска газ с гемии и ще си свиркаме!

224

БРАВО

преди 2 години

... на юнаците. Не се били поддали на руските провокации. И сега ще купуваме САМО демократичен природен газ с определената надценка от американски и европейски компании които са си отворили сметки в рубли. РУСКИ ГАЗ КУПЕН ПРЕЗ ЕВРОПЕЙСКИ ПОСРЕДНИЦИ - НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИЯ ГАЗ НА СВЕТА... До сега купувахме руски газ "директно" от Русия оскъпен щото минава през посреднически наши муутренски фирми. СЕГА ще купуваме руски газ оскъпен от европейски посреднически фирми И ПОВТОРНО ОСКЪПЕН от нашите муутри.

223

.

преди 2 години

Скапани лицемери! ЕС ще се разпадне скоро!

222

Анонимен

преди 2 години

Бързата *** слепи ги ражда.

221

мак

преди 2 години

Киро избърза с послушание. Оказва се, че има вариант да се купува омразния руски газ. Лицемерите от ес грачиха по Орбан, искаха цял ес да стане независим, ама като не може, намериха вратички и ще са рахат. Киро ще ни кара газ с корабчета, уж евтинко, ама докога?

220

негласуващ

преди 2 години

Абе защо все си избирате "управляващи" които винаги ни поставят на женската(баната) страна?

219

Иван

преди 2 години

Урсула измисли санкции, но самата тя не ги спазва. Смятайте за какво иде реч!