105

Аз промяната

преди 2 години

ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА

104

Кръстьо

преди 2 години

Абе по времето на бай Тошо трябваха връзки за стоки, а сега трябват връзки за пари.

103

vse edno

преди 2 години

До П.К.: и като приключиш с тирадата, да не забравиш да си вземеш лекарствата.

102

Магьосник

преди 2 години

А къде са врачките сега да поврачуват какво ще се случи. Или след време ще се обадят да кажат , че са го предсказали...

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, по времето на Тошо Овчаря средната заплатата беше 3$/месец, да сметнем ли сега колко е? 80% от хората нямаха кола, не можеха да си я позволят или дочакат 2,3 десетилетки. Лихвоточки помниш ли какво беше другаре?

100

Анонимен

преди 2 години

По времето на Бай Тошо хляба беше 0.05 стотинки, а по времето на ГЕРБ стана 1.45 лв

99

така е.

преди 2 години

Иде глад (за ГЕРБ-авите фирмички)

98

Урсула Кьовеши

преди 2 години

ГЕРБ-авата гнилоч трябва да се изчегъркя, да се изгори, а пепелта да се прати със самосвали в Османската Империя, от където идва и където и е мястото.

97

П.К.

преди 2 години

=3=/// И Трето - НАЙ-ВАЖНОТО. Тези държави, които не знаят тънкостите, или сами си предлагат услугите, ВЕЧЕ СА ПРЕДАЛИ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ, СВОЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА ЗАДКУЛИСИЕТО И НЯМАТ ДУМАТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА. ОТТУК НАТАТЪК ТУК УПРАВЛЯВА ЗАДКУЛИСИЕТО. КАКВОТО НАМИСЛЯТ И Е ИЗГОДНО ЗА ТЯХ, ТОВА СТАВА В ТЕЗИ ДОБРОВОЛНО ПРЕДАЛИ СЕ ДЪРЖАВИ. /// А нашите баламурници да са теглили големи партиди заеми??? ... И ТУК, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ИЗВОДИТЕ СЕ НАЛАГАТ САМИ.

96

Анонимен

преди 2 години

Никога вече БСП .

95

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

94

Първо искам...

преди 2 години

...отбележа, че напоследък депутатите от БСП, които дават интервюта, си позволяват да лъжат. Вчера един излъга, че за 10 г. Бойко не е вдигал пенсиите. 2009 г. се пенсионирах с 300 лв., ранно пенсиониране, можех да продължа до пълен стаж и някоя година бонус и сумата щеше да е по-голяма. 2019г. пенсията ми беше над 400. Сега тоя другар Попов говори, че доходите били 10 г. замразени. Като учител заплатата ми два пъти беше повишавана до 2009, при пенсиониране беше 1000лв. А хляб 2 лв? Популизъм .

93

Анонимен

преди 2 години

до #99 ; Така е , то затова е това бясно надуване на цените на хляба ( и не само) , та да може , когато дойде време да го продават без ДДС , пак да са високи цените и да падат повече парички ! В мътна вода ...

92

мдааа

преди 2 години

а след увеличението на хляба от бсп ше излезнат с изявление - ние предложихме ама другите не дадоха :)

91

Анонимен

преди 2 години

за избори три пъти в годината има пари, дон Чалгаре трябва публично да покаже как плаща за глупостта си

90

П.К.

преди 2 години

=2=/// Инфлацията не е привнесена, а е доброволно внесена от нашите управленци от вън. Такива кризи световните банкери не пропускат. Те търсят упорито баламурници, които зарибяват и с голямо удовлетворение им отпускат партиди големи заеми от пари.Първо. Тези големи заеми вкарват Държавите в огромната и зловеща дългова спирала, от която няма отърване. Второ. Тези държави вече разполагат с големи пари, които раздават наляво и надясно. И които не само подхранват инфлацията, но и я изкачват нагоре.

89

нормален

преди 2 години

хляба става 4 от 2лв. , а може и 5 . четете между редовете хорааа .

88

Анонимен

преди 2 години

В моята хлебопекарна като си сметна всички разходи, дори и с повишените цени на брашното и олиото, пак 1кг топъл, домашен хляб ми излиза около 1 лев. От 2 години хляб от магазина не купувам.

87

П.К.

преди 2 години

=1=/// "Мерките" на управленците са ПРОИНФЛАЦИОННИ. Световните капацитети знаят и прилагат тънкостите за сваляне на инфлацията: - Затягаме коланите и свиваме потреблението. -Никакво повишаване на пенсии, на заплати, на доходи. -След месец-два стелажите в магазините се препълват от залежали стоки и продукти и цените си идват по местата. Разбира се, експертите прилагат и други екстрени мерки. ДРУГОТО, КОЕТО Е ПО-ВАЖНО. Управленците обявиха, че инфлацията е "привнесена", от вън.

86

Анонимен

преди 2 години

Хлябът ще поевтинее когато ми цъфнат налъмите. И производители и търговци ще се направят на ударени и въпреки понижените разходи ще продължат да продават хляба на новите цени. Винаго е било така.