313

Анонимен

преди 2 години

Украинските войници явно са решили да си умрат на границата...няма лошо. Явно ги влече към Русия, а не им дават да оидат там свободно.

312

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Все разни фелдмаршали и генерали сте се събрали и обсъждате руската тактика. ......... то па една тактика, всеки санитар от 4-ти км може да я обясни, гледайки пациентите!

311

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Боби --- Сигурен ли си??? Нещо за компанията Боинг да си чувал, че същата разработва едни от най-успешните оръжия на щатския Пентагон. Преди да четеш руски издания, поразтърси се из нета, завършващ на .mil и ще откриеш доста интересни неща.

310

Анонимен

преди 2 години

Лидерите на Луганската народна република са обявили обща мобилизация ---------- да си събират портретите на жужето и да бягат към Mopдор :)

309

Бандера

преди 2 години

До АнонименИ къде го видя това нещо ?

308

Ужас

преди 2 години

Влизането в Харков, беше вендета за 2014, когато не се получи Харковска република (най-големият рускоговорящ град извън Русия в света) диваците чеченци,влязоха,да избиват руси високоинтелигентни и образовани Украйна се гордее с тях.

307

паралелепипед

преди 2 години

До Боби - Никакъв план не са разработвали, а направо си кажи, че Израелската авиация смля във въздушни боеве де-що-можеше да лети съветско, а на земята не остана жив съвески самальот. Има стотици оригинални кадри в нета. Поразгледай ги и забрави за някаква имагинерна съветска стратегия. Израелтяните помляха цялата им авиция и войната приключи. LOL

306

Бандера

преди 2 години

До АнонименАнонимчо !! Ти май освен централната руска телевизия май друго не гледаш но твоя си работа !! Изкам да кажа че Българите скоро ще имат още един цар освободител!! Първия е Александър вори който ги освобождава от турсно робство и втория е Владимир първи Путин който ще ги освободи от руско робство ! Така че е време да се мисли за още един паметник !!

305

Анонимен

преди 2 години

Ей големи военни специалисти сте тука.Все разни фелдмаршали и генерали сте се събрали и обсъждате руската тактика.Бас държа че даже в казарма не сте ходили повечето.

304

Анонимен

преди 2 години

Стотици унищожени английскии танкове и десетки ф16 унищожени от Русия.

303

Анонимен

преди 2 години

Русия са обкръжили Харков и украинската армия е в капан. Снощи Зеленски уволни украинския генерал на най-голямата им армия.

302

Анонимен

преди 2 години

До 353 - Има инфо. Ама (все още) не в нашите медии

301

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Боби 359 --- Всяка ракета въздух-въздух, която сваля успешно всеки съветски овеннен самальот се нарича "точна ракета". Ти май се фен на списанието "Военна техника"

300

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 356 --- Не си усетил иронията. В Русия всичко е скрап метал. Нима не виждаш кадрите от поне 100 различни ракурси, снимани не само от Укрофашисти, но и от съветските нацисти, че има и видео такива. Ползвани са камери от разни домашни хвърчила, подвижни телефони и какво ли не още. Ти да не би да мислиш, че ДНЕС някой снима със съветски фотоапарати Зенит-3М на пльонка и ползва фотоувеличители от рода УПА-5, за да проявява плаките. ;)

299

linx

преди 2 години

До АнонименМного грешиш !! Немските танкове просто след като унищожат много руски танкове след това остават без амуниции и русите като *** ги нападат !! Я прочети малко за битката при Сенно да видиш там какво се е случило !!

298

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

паралелепипед, изпреварил си ме.

297

Бандера

преди 2 години

До АнонименЕ пак са много по модерни и високотехнологични от руските !!

296

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер Много си далеч от военната тематика, но иначе ръсиш глупости смело. Сравнението на военна техника с коли е . То и немските Тигри са били тежки, модерни, разрушителни, но накрая Т-34 с простотата си, надеждността си, бързо и лесно производство и многочисленост спечелват войната, та и още я изучават Курската битка у военните училища по света. Та и нищо общо с Москвичии и Мерцедеси... Военното дело се изучава... Иначе лаладжиите много станахте.

295

паралелепипед

преди 2 години

До Боби <<<< - "Доказано е че арабите не стават за войници...." - >>>> Арабите ли !!!??? Вероятно искаш да кажеш "ПЕРСИТЕ", защото арабите създават НАЙ-СВИРЕПИТЕ армии и най-качествените бойци-камикадзе в името на Аллаха, откъдето идва и фанатизмът им, но САЩ са им намерили чалъма - трепане до дупка, нещо като Джадж Дред, но не холвудската версия, а "Войната в залива" "Пустинна Буря" и т.н.

294

Бандера

преди 2 години

До АнонименКазаха че няма да я пресичат защото в Русия имало само глад и мизерия и няма какво да правят там !! Сега вече няма да могат и по една студена кола да пият защото и това свърши !! Ако влязат там ще трябва да хранят гладното руско население а сега е война и храната е кът !!