57

Хббк

преди 2 години

И през това време Бил Гейтс си купи ултра яхта за 800 милиона долара ;)

56

Анти Тяло

преди 2 години

Пестенето само ще обезцени още вашите пари...просто вдигайте цената на труда си! Няма само търговците на храни и енергия да се гушат!!!

55

Христо

преди 2 години

Извинявайте, но 1200 лева нето са си доста добра заплата, просто вие не знаете как да бюджетирате и правите импулсивни покупки. Трябва да прочетете 10те правила на богатия човек. 1200 на месец са 300 на седмица. Можете да харчите от това 180 на седмица, а 120 да спестявате. Това прави 480 лева спестени на месец. Просто не си правете сметката и затова сте бедни. Мислете като богати и ще бъдете богати. Така неусетно ще станете милионери. Просто трябва да спестявате и инвестирате.

54

Анонименъ

преди 2 години

И тази година абитуриентските балове са на ниво,има кич,има лукс ще пестим на следващата пандемия

53

Христо Христов

преди 2 години

До 77"Най-доброто българско сирене, което се изнася за ЕС е Ситово." - и защо е най-доброто? Само не ми давай като довод, че "се изнася в ес".

52

до 70

преди 2 години

Пише "децка", не прави разлика между "който" и "които", няма идея що е то пълен член, граматика- кръгла нула... После взимал 1000лв... Мале, мале... Че и нагъл да иска повече. С интелект на чистач- толкоз. Хубав ден.

51

до 70

преди 2 години

Не ми се спори с тебе. Най-доброто българско сирене, което се изнася за ЕС е Ситово. Струва 12лв. тенекия от 800 грама. Е, в някои супермаркети стига до 14-15лв.. При всички случаи е доста под 26лв.. Има и насипно сирене Ситово, но не е толкова добро като в тенекията. В Лидл има немско бяло саламурено сирене в тенекия, което отново е доста под 26лв.. Това са добри сирена. Има доста марки- Маджаров, Хаджийски- не стават за нищо. И те са доста под 26лв.. Отваряш ебаг и гледаш... Мерси.

50

до 61

преди 2 години

Нещо с цените си се объркал. 2лв. струва 830 грама хляб. Ако ти е скъпо, месиш си сам. Вносно италиянско супер качествено брашно е 1.2лв./кг, ако вземеш голяма разфасовка. Българско сирене за 26лв./кг?! Тотални глупости. Ако взимаш 1000лв., в града не е за тебе. Отиваш си на село. И аз живея на село- литър мляко домашно купувам за 1.50. Домашни яйца- 20ст.. Месо домашно- 9лв./кг свинско и 15лв./кг младо телешко. Сирене и кашкавал си правя сам. И взимам далеч над 1000лв..

49

Анонимен

преди 2 години

Като ми задращят тука, някакви IT-та, та свят ми се завива. Да не дава господ, да влезеш в болница, санитарна да ти бърше дирника, която работи за 1000 лева.

48

Анонимен

преди 2 години

Забранете кредитите и готово.

47

анонимен

преди 2 години

Банките нямат друг избор освен да повишават лихвените проценти и по този начин да забавят потребителското търсене /да накарат хората да спрат да харчат и така да смачкат инфлацията която самите те докараха с ниските лихви /-потребителите и компанните трябва да се подготвят за това -лошо е за тези които не го правят ,болката ще е голяма ,в момента банките вече спират да предлагат кредити с фиксирана лихва .

46

Анонимен

преди 2 години

Абе до кога, нашето поколение към 50годишните,изядохме най-голямото дърво. Егати къръците.

45

до 61

преди 2 години

26лв. кило сирене?! Извинявай, най-скъпото и качествено българско сирене Ситово в тенекия 800 грама струва 12лв.. Я малко по-сериозно с цените и доходите! Касиерка в Лидл вече бачка за близо 2000, той 1000 взимал... Какво гориво при 1000лв., бе? Тебе не те ли е срам? Работи за заплата на пенсионерка чистачка, ама кара кола. Що за наглост?!

44

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

43

до 50

преди 2 години

Ако сменях IP-та с цел плюсове и минуси, щях да си напиша един скрипт и да сложа 100 минуса. Но няма смисъл в това начинание.

42

do 42 i 37

преди 2 години

вие тия заплати къде ги сънувате просто не знам. имам доста наблюдения за частния сектор и тези сънища сигурно от сериялите в нетфликс ви се появяват нощно време. а на този с 18к сигурно или не е излизал в реалния свят или работи с филипинска валута

41

Анонимен

преди 2 години

Че ние си пестим и се стискаме цял живот. Нещо ново ли ни препоръчвате? Чакам да кажете-стабилизирахме икономиката, харчете, работете, радвайте се на заработеното и живота, ама да чакаме.

40

до 48

преди 2 години

Всъщност, от ИТ сектора у нас идват едни 10-12% от БВП... И то само от 60к души.

39

Анонимен

преди 2 години

Винаги влизам в статиите, в които се говори за пари за забавление. Винаги има спор между аутсайдери и по-интелигентни хора. Винаги е забавно и никога няма да ми омръзне да чета.

38

Анонимен

преди 2 години

Да пестим. Ми аз друго освен да пестя през тоя живот не съм видял, че парите никога не са стигали. Кога ще мога да си покривам нуждите?