72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88САЩ немат ли ядрени подводници, просто питам :))) Смешни сте рашки :))

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не са много далеч в Берингово море има Руски ядрени подводници ,но за това не се говори и те сдържат САЩ от влизане във войната.

70

Анонимен

преди 2 години

До Голяма радост 86НАТО значи сигурност, сега ти ако искаш да се биеш за блатная е друг въпрос :)))

69

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМного ,много грешно мислене вероятно от родните медии е така.Не виждате цялата картина ,но няма да съм аз този който ще ви отвори учите сами ще си го отворите ,но ще бъде късно.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 Опитите за пробутването на руските тактики "те ви мразят или ще ви мразят със сигурност" са смехотворни. Полша и Чехия са част от гръбнака на европейската икономика и винаги са били, когато не са били под руския ботуш. А исторически Русия е основен подстрекател други балкански държави да нападат България. ФАКТ.

67

Българин

преди 2 години

Швеция беше неутрална повече от 200 години, Финландия от 77. Бяха неутрални по времето на Студената война, когато света се бе разделил на два лагера. И трябва да си много голям гений за да накараш тези две страни да желаят членство във военен съюз. Цялата руска антинатовска истерия: "Събипойте си парцалите и се от теглене на границите от 1997 година" доведе да увеличаване на членки те на НАТО и увеличаване почти двойно на границите на НАТО с Империята на злото!

66

Позицията

преди 2 години

На Турция е ясна. Швеция и Финландия са развъдник на ПКК и като поддръжници на тероризма нямат място в НАТО. Същото се отнася и за САЩ.

65

Анонимен

преди 2 години

Как мислите когато САЩ и запада приключат със Русия и Китай кого ще погнат а? На запада за да съществува са му нужни войни, много бързо балканските страни и особенно набедените за славянски такива ще стана враждебни в очите на същият този запад когото защитавате сега. Ще ни избият до крак или по скоро идните поколения и те ще ни проклинат,че сме помагали на този вечно гладен звяр за кръв наречен"Демократичен запад"

64

Абе

преди 2 години

Значи русофилите пробутват руската лъжа, за "Запада се е включил само за пая от баницата", но като ги попиташ кога се е включил, мълчат като риби. Защо така, другарЕ?

63

Анонимен

преди 2 години

До Империята на ZлотоКогато ти го набиват в главата с десетилетия е много трудно да се осъзнаеш, говоря за монголците естествено :)) Ние никога не сме им вервали на рашките, излкючвам промитите комунистически мозъчета :))

62

Истината

преди 2 години

До Анонимен..... То и оня с мустачките така е мислел да върне........ Ако не бяха Великобритания и САЩ Хитлер щеше да стигне до Владивосток!

61

Анонимен

преди 2 години

До Империята на ZлотоИ ти се мислиш за нормален?

60

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

59

Анонимен

преди 2 години

То едно нещо като се разширява, по-лесно се ***....

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65...От 7 септември 1941 гоид.след нападението над Пърл Харбър....вдяваш ли....това не е за пай от баницата....

57

Анонимен

преди 2 години

Чак пък лоша новина. Попрочетете малко и други сайтове и ще разберете как е реагирала още преди 2 дни. Иначе съчинения много...

56

Анонимен

преди 2 години

До Истината 64 - Може и да бъде поправена някога тая "грешка", но не и преди да бъде поправена по-малката грешка, наречена Окраина

55

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да дразнят и да предизвикват Русия...?Защо е ни докарват до ядрен конфликт?Това си е малoyмие...Като толкова са се уплашили от новата разработка на Русия Сармат не е нужно да притискат Русия и да рискуват живота на цялото човечество...просто да се разберат с конфликта в Украйна нещо,а в замяна Русия да унищожи Сармат.

54

Анонимен

преди 2 години

Когато дърпаш опашката на дявола, той сам идва :)) Швеция и Финландия от уважение към Русия не влязоха в НАТО навремето, сега се чувстват застрашени и влизат в Алианса :))

53

Анонимен

преди 2 години

"Оръжия...врагове...войни...това е доктрината на Русия....."Логично, който не знае и няма идея как се прави икономика, прави оръжие, врагове и войни. Да плячкосва ресурсите на другите.