267

Анонимен

преди 2 години

Това ще е докато клекнем за Македония и после .....

266

Радж

преди 2 години

... вероятно ще са на цени 3-4 пъти по-ниски от последно договорените с "Газпром".А ако не са какво ще прави Лена - тръби ли? Самозасмукваща помпа тип 'бибо'.Ха ха йа

265

Анонимен

преди 2 години

След като ГРОБ още веднъж погребаха Българските потребители на ГАЗ,като използваха Путин и Газпром за спирането му за да предизвикат нови избори.

264

крадлив дедо

преди 2 години

чекат киртачето простю да пусне мацедония у ЕСССР и после ще ни покажат азерски газ от там де слунцето не грее. че и бензинец че има. вервайте им.

263

Ром"с

преди 2 години

Тези дойдоха и откриха топлата вода,че е по изгодно и по-евтино да се кара шистов газ през океана ..а то цяла Европа е заспала и не виждала досега тези неща,как е й било по-евтино от САЩ в кораби да й доставя газ... ! Но данният час и време ... тя и Кирил Петков са прави,че 2 кораби с газ ще са по-евтини от руският газ които сега се купува от Русия..но това за дългосрочно използване си направо фалит за бг икономика ..А азерски газ няма да стигне за България ..няма такъв свободен капацитет..

262

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката не изглежда много умно, въпреки че си е сложила фалшиви очила да изглежда такава, остава вариянта по втория начин. Как па една грозна или дебела не се уреди на такъв пост а?

261

Анонимен

преди 2 години

какво стана бе русофили, нали щеше да се мре без руски газ

260

Анонимен

преди 2 години

Браво Лена, все така. Не им забелезвай на *** тук

259

Секретно

преди 2 години

Даже Мъск ще я достави!!!

258

Пенсионер

преди 2 години

Не ме е яд че ме лъжите, яд ме е че мислите че ви вярвам

257

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън-дрън-дрън... та пляс!

256

1

преди 2 години

Русофилите полека лека изпадат в паника: господарите им внезапно започнаха мощно да губят контрол върху енергийната зависимост, която ни налагат от 70 години.

255

Анонимен

преди 2 години

Полуфабрикати с промити мозъци. Марионетки с оплетени конци. Карикатури на човешката разумност.

254

Анонимен

преди 2 години

Лена и Кирил, вероятно не само те, със сигурност са членове на някое от престижните тайни университетски общества, чийто 1-ви закон е да са СВОБОДНИ хора и да НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА ДОГМИ, сиреч традиции като национална принадлежност, родолюбие, вероизповедание, за повечето от нас е Православие. Лена и Кирил и не само те са поредните полуфабрикати на западното образование, които са СВОБОДИ хора, свободни като избити атоми, толкова свободни, че не знаят на кой свят се намират.

253

Анонимен

преди 2 години

Лена, престани да говориш глупости, да не кажа - да ни мамиш с азерския газ, чийто обем е 1/3 от необходимия за България 3 млрд.м3/год. Цената на природния газ от САЩ е 'на място' - франко там. Добави втечняването му, натоварването на танкера, около 10 хил.км път, разтоварване, обратно изпарение със загуба 15-20% от обема, транспорт до границата и оттам още 100-ина км - общо над 2 пъти (200%) по-скъп газ. Какви ги бъбрите с Киро премиера?

252

анонимен

преди 2 години

може би е права за цената на газта но е без цената за транспорта.

251

Анонимен

преди 2 години

Ленче, нещо се опитваш с обещания да ни баламосаш пак ли? Евтин газ от САЩ през юни?Още по-евтин газ от Азърбейджан през юли... юни вдигате ветото за Македония с Киро и дим да ви няма... това ли е постановката?

250

Анонимен

преди 2 години

Историята на човешката съвест е различна от историята на човешкото съзнание. Искам да попитам: ЗАЩО НЯКАКВИ ТУ ПА НИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ МЕ ПОЗНАВАТ И ЗНАЯТ КАКВО Е НАЙ-ДОБРО ЗА МЕН, ИЛИ ЗА ВАС?! И не е ли по-добре да пратим ту+паните в небитието на време, отколкото те да ни пратят нас там без време?!

249

Анонимен

преди 2 години

и един мармот ...

248

ПроСоТо

преди 2 години

и нещо малко извън темата:..-Абе тая дама нема никакви гърди бе!..Моите са по-големи ,а тия на Тиквата са като на кърмеща майка...Тая-дъска..?!..Що така?