122

Google

преди 2 години

Повечето заведения ползват пропан-бутан за основната си храна, а той не се е увеличил драстично. 9% ДДС и 1.60лв за килограм LPG не виждам основание за тези цени.

121

Балкантурист

преди 2 години

По наше време имаше платежоспособни и доволни туристи.

120

.

преди 2 години

Рибарите продават цацата по 50 ст. килограма на едро.Както е известно цаца не се чисти,овалваш в брашно и пържиш.От 300 гр. цаца се получава порция 200 гр.Та сметката е 20 ст. цаца,10 ст.олио и 5 ст. ток за 1 порция. 500 % други разходи да имаш една порция ще ти излезе 1 лв. а продаваш за 7 лв. И мощно ревеш за помощи и субсидии от държавата. Е това е рецепта за успех.

119

до 1

преди 2 години

Колега с малката фирма, дейността по обслужване на туристите по морето е само прикритие на други незаконни действия на мутрите напр.

118

Цацата

преди 2 години

Цацата се хвана с Ани Салич

117

1

преди 2 години

Имам малка фирма,не се пиша велик бизнесмен.Всеки месец стриктно си плащам сметката за тока.Абонат съм на ЕВН и крайната ми цена не е надвишавала и с 50% цените от миналата година.Увеличението е около 30%.,като приспаднем компенсацията е не-повече от 20%.Откъде им идват над 300% на мутрягите по морето не мога да разбера.Да не говорим че от септември те не работят.На едро,цацата е 50 ст.,картофите 80 ст. на килограм,а бира под 50 ст.Разходи за една порция 1 лв. - клиената плаща 15 лв. и реват

116

Продължава Пералнята

преди 2 години

Казано бе ясно скоро:"Парите обичат тишината." Разбирай - перат се парички тихо-тихо, а след сезона...ясни са по схемата изпитана нещата.

115

Анонимен

преди 2 години

Аз не ходя на нашето черноморие от 2012 г....опааа станали вече 10 години!

114

оффф

преди 2 години

изобщо не е нужно да се ходи по морето и да се пълнят гушите на алчните бизнесмени. Имаме прекрасна природа, планини, който иска да почива - може и така при това - съвсем разумно.

113

Радослав

преди 2 години

Ако държавата ми подари ваучер за Ол Инклузив за нашето говноморие ще го продам в някой сайт и с парите ще отида на почивка на нормално място (Гърция, Турция и тн.) където ще ме посрещнат като човек, а не да гледат на мен като на натрапник който само трябва да дава пари и да се маха!

112

Нямаш левче за WC ?

преди 2 години

Скъпо ти е на морето.Минаха евтините времена.

111

морски

преди 2 години

Проблема и тази година е наемането на читав персонал.Мнооого се построи, а опитните кадри имат голям избор къде да отидат.

110

Какво очаквате?!

преди 2 години

Отивате в мутренски обекти и очаквате добра цена и добро качество ли?! Има летовници, които отиват при обикновени хора.

109

Док

преди 2 години

До 135 - Е за това става въпрос. Как в Гърция излизат на печалба, а нашите само реват и всяка година фалират.

108

Док

преди 2 години

Отново ще го напиша - за началото на юли си резервирах 5 нощувки със закуски и вечери и обяд за двете деца в 5 звезден хотел в Северна Гърция за 1160лв. По нашето черноморие подобна оферта под 2к лв няма. Питам как бай Захос плаща поне два пъти по-високи заплати, тока му е по-скъп, горивото е доста по-скъпо, храна, консумативи, абе всичко му е по-скъпо и въпреки това дава по-добра цена(за качество дори не може да става дума)?

107

1

преди 2 години

Лай.номорието съм го отписал отдавна. Вчера си резервирах апартамент в "Ирини" хотел в Керамоти.Апартамент 62 м. с всички удобства за 4 човека,на първа линия от 21 до 29 юни, 7 нощувки за 850 лв.Има още два свободни,горещо ви ги препоръчам.Чудесна храна без ментета,чисто,културно,тихо,уютно,паркираш където си искаш/но като бял човек/, страхотен плаж,безплатни чадъри и шезлонги,вярно че трябва да консумираш 2-3 кафета или бири,но пък ти ги носят до масичката под чадъра.Няма такива места у нас...

106

зАз

преди 2 години

Мани ти Цацата, за нея още се води спор - риба ли е или не съвсем?! -))) По-добре кажете какво ще правим Зимата с високите Цени на Електричеството, които Есента отново ще бъдат повишени, а след това ще скочат и цените на всичко останало.

105

Българ

преди 2 години

Не знам в Бургас вчера излязох да се видим с аверите от университета и останах неприятно изненадан!Една кола или чаша айрян 3 лв.,сафрид -15,3 малки бургаски мускатови 27лв.Другият път се разбрахме да се събираме по вилите,направо не ги виждам младите сега!

104

Анонимен

преди 2 години

Половин кило цаца струва 1.90 - проверих току що. Може ли някой да ми обясни как тия 50 грама в пластмасова тарелка излизат 7 лева? Някаква супер цаца ли е? Да не ги обличат тия рибета с костюми на Армани? Да не дават някакъв сертификат с родословно дърво? Ненормалници.

103

До 116

преди 2 години

А за руснаците да е безплатно, нали? Защото са ни братя?Бягай на море в сочи, платен руски предател.