101

До 144

преди 2 години

Багажника с храна от Лидл го пълнят тия,които ходят по гръцките села. Не тия,които почиват в българските петзвездни хотели.А рибата си я лови колкото искаш. Не ме вълнува риболов по никакъв начин. Говорим за курорти,не за риболов.

100

Анонимен

преди 2 години

Презастроено, шумно, мръсно, каква почивка, какви пет лева?! От 2001 година почивам извън България, най-често в Испания и Италия и няма да направя грешката да отида на Мутроморието.

99

Някой

преди 2 години

"Руските и украинските туристи безспорно ще липсват тази година". Айде руските ще липсват. Добре. Ама украинските как така ще липсват? Още през март дойдоха, и сега немогат да ги изгонят от хотелите. 100 статии прочетох вече на тази тема само за 1 седмица.

98

до 143

преди 2 години

Почивай и в десет звездни жив и здрав да си.Слушай си чалгата,пълни си багжника с каквото искаш,аз не почивам така.Багажника го пълня с въдици и в Гърция търся села да,това е за мен почивката.Да избягам от София на спокойно място,където има спокойствие и хубава храна в ресторанта.Даже когато хвана риба ми я готвят без да мрънкат.Естествено питиета,салати,мезета си поръчвам доволно.Я хвани риба на нашето море и *** да ти я сготви някой ресторантьор.Ще те изгони с шутове!Гърците знаят как се прави

97

До 142

преди 2 години

Така е-аз почивам в петзвездни и четиризвездни хотели в България и всички почиващи в тях сме диви селяни ,а тия,които пълнят багажника на колата с храна от България и ходят по гръцките села, са потомствени аристократи. И чалга не слушат, а само класическа музика.

96

Анонимен

преди 2 години

Да има хора ама какви са?То и това е важно когато почиваш,сред какви хора си.Претъпкано като е с диви мйекащи и се носи чалга от всякъде,е мерси!В Гърция има места сам си на плажа и то в пика на сезона.Каква почивка е иначе като бъка от народ?Естествено и там има места пълни с хора,но има къде да се иде,където не са много.По качество на храна и чисто море са в пъти по-добри гърците.А цените не са много по-високи.

95

Каун Грипенов

преди 2 години

Вместо на море, ще спортувате(на гладно). Едно коремно на лоста ми,50 лицеви опори за минута и сте здрави. Благодаря,че гласувахте втори път за мен.

94

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите никой не ходел на почивка на черноморието. Само дето миналата година навсякъде беше претъпкано.На плажа ходех още в 8 часа, за да хвана място на платената зона,щото чадърите бързо се заемаха.По заведенията беше пълно с народ. Аз на очите ли си да вярвам или на писаници във форум?

93

просто Киро

преди 2 години

Като скочи дизела на 4-5 лв. ще стигнете до Гърция пеша.

92

Спас

преди 2 години

Не подпомагайте хотелиерите и ресторантьорите по морето, те ще увеличат цените въпреки помощите.

91

Бико

преди 2 години

Някои със заплати от 3-4хил.ще почивате. А 90% от народа едва изкарва месеца с ниски заплати и мизерни пенсии.

90

Анонимен

преди 2 години

Ако събера пари ще ида в Гърция на море,няма да ми излезе по-скъпо от нашето море.Обаче там не ми се мутреят разни батки.Има къде да се паркира безплатно.Храната е прясна и вкусна.Има спокойствие и гръцко безгрижие.Отпускам се и мързелът ми тържествува доволно.На нащо море само напрежение.Къде да паркираш,колко ще струва.Ако намериш безплатно се оказва,че някой сложил туби с вода за да не спираш там,все едно е негово,а не общинско и мислиш дали няма да се разделиш с някоя гума.Абе не се почива!

89

Анонимен

преди 2 години

Черно море вече е превърнато в един застоял гьол, пълен с какви ли не отпадъци! Няма циркулация, няма течения, които да предизвикват естествени процеси на самопречистване. Четете в Гугъл.

88

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Оди ти на морето дърт пръч. Морето не е това което беше едно време. Окепазихте плажовете - навсякъде мърсотия,дюни няма вече,брега застроен с *** хотели,ни храна като хората ни хигиена...

87

Анонимен

преди 2 години

А ти самият вярваш ли си?!

86

Анонимен

преди 2 години

С какво, ще помогне това на обикновенният българин, който едвам свързва двата края?

85

Анонимен

преди 2 години

И как ще стане тая да ходя на кафявоморието?Еми няма да стане!Аз досега не ходех заради мутрите,липса на паркоместа,некачествена храна,лошо отношение от персонала,мръсно море пълно с фекални води и високи цени,та сега ли?Ами то в морето освен фекалии вече може и мина да гръмне като влезнеш с джет или лодка.Украинците са заели всички паркоместа и хотели.Заради високите цени на храните,очаквам най-евтините продукти и още по-намръщен персонал.Аз да почивам ли отивам или за да се тормозя там а?!!!!

84

:D само да ви кажа

преди 2 години

Тая година ще е НАЙ-ОПАСНО на морето, може би от 77 години насам.

83

Боко Тиквата

преди 2 години

Много ше е безопасно, стига да не спорите за паркоместа с украинците.

82

Анонимен

преди 2 години

Щом е наситено с укрита никакво море в Турция и Гърция ги няма така че там ще се ходи