98

Анонимен

преди 2 години

Тръгнаха си само няколко. Руснаците подкрепят Путин и операцията в Украйна.

97

не ме интересува

преди 2 години

А кой напуска България? И защо? Ей на това по-скоро трябва да се наблегне. Какво става в Русия, си е работа и проблем на Русия. Какво сме се закъхарили за тях

96

Анонимен

преди 2 години

Така така за България която е прислужница и слугиня в НАТО и ЕС трябва визи за САЩ.

95

Алооо

преди 2 години

До АнонименИмам лично впечатления от русия и си е чисто блато изключение правят някой големи градове.Та улиците им повечето са още само чакъл.

94

Анонимен

преди 2 години

До на всички русофили -Абе човек! Те МНОГО ДОБРЕ знаят истината. Те не искат ТЕ да са добре, а всички други да са като тях (зле), защото иначе трудно оправдават собствения си житейски и морален повал.

93

Дааа

преди 2 години

В България и като русия дъртите алкохолизирани старчета-русофили нещат да пуснат кокала и си живеят по времето на брежнев.

92

Анонимен

преди 2 години

като чуя либерализъм и ми се повдига.

91

Анонимен

преди 2 години

Разбира се "продавачки на потници в подлеза" , " бакшиши без грам английски" и "току що завършили виШУ в сусурлево" не се търсят на запад. Те затова и вият тук срещу всеки друг, който може и се е реализирал ...пак там, а не в камчатск. :))

90

на всички русофили -

преди 2 години

трябва да им бъде отнето българското и европейско гражданство и да бъдат натирени в путиновата русия там да видят истината и да се нарадват на живота

89

Българин

преди 2 години

До АнонименБраво анонимен !! Това е изтината но тя не отърва на червената мафия която се оказа абсолютно некадърна нито за бизнес нито за управление и сега търсят под вола теле !! На комунягата все някой друг му е виновен !!

88

Анонимен

преди 2 години

80%от вас, да не казвам по-голям процент, не са ходили в Русия, но я наричат блато, Севрна Корея, блатна и тнт. Лични впечатления, имате ли от тази държава? Не, ама сте капацитети.

87

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябват тези...същите са като украинците,защото са им рода и може тук да се сбият.Ще пренесат всъвсем войната на територията на България...

86

Анонимен

преди 2 години

Ще мият тоалетни в САЩ. В САШ няма места за квалифицирани и са хиляди университети та ще внасят от Русия. Единсветно което може е някой щпионин им трябва за да издаде тайни на Русия. В САЩ няма кой да чисти тоалетни и готвачи и търсят главно черноработници и роби за неквалифицирана работа, защото амерканците не искат да бачкат такава робска работа.

85

linx

преди 2 години

До АнонименДа ! За теб щеше да е най добре ако президент ни беше Мутрафонова а премиер Коцето Копейкин и тогава щяхме да сме като в рая !!

84

Анонимен

преди 2 години

ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИИТЕ АЗ РАЗБИРАМ ЧЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКИ БАБИ КОИТО СА ТРЪГНАЛИ ДА ПЕЧЕЛЯТ НЯКОЯ ДРУГА КОПЕЙКА КЪМ МИЗЕРНИТЕ СИ ПЕНСИИ КАТО ГЛЕДАТ РУСКИ СТАРЦИ, РАЗБИРАМ ЧЕ ИМА КОЛОНИ ОТ ИКОНОМИЧЕСКИ БЕЖАНЦИ ОТ ЕВРОПА И САЩ КОИТО ЧАКАТ С МЕСЕЦИ В ЛАГЕРИ ЗА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАВЕТНИЯ РУСКИ РАЙ ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ОТ ТЕХНИТЕ, РАЗБИРАМ КОЛКО НЕПРОСВЕТЕНИ СМЕ БИЛЕ И СЕГА ДА ХОДИМ И ДА СЕ РЕДИМ ЗА ВИЗИ ЗА РАБОТА В РУСИЯ- ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, ЦЕНИ КАТО ТУК, СПОКОЕН И ДОБЪР ЖИВОТ.

83

браво, да , това е

преди 2 години

решението - колкото по голяма имиграция от фашисткото руско блато, толкова по добре за България, за Европа и за свободния свят, рассиията трябва да бъде унищожена икономически и демографски за да не може да разпалва повече войни към съседите си и в света. Великоруския шовинизъм и мания за величие съчетани с фашизирани лидери като Путин/еквивалент на Хитлер през миналия век/, могат да разпалят световна ядрена война

82

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа "приятелю" за съжаление Е точно това. Даже го имаше изобразено нагледно от един чех. А Е това, заради родните руЗЗки слуги.

81

Анонимен

преди 2 години

Жена ми учи в Лондон висше сега, ама ние тези работи сме ги учили в 10клас тук. Хахах

80

Анонимен

преди 2 години

Дали ЕС и НАТО са виновни за положението в България, сред като всички членове на тези съюзи просперират. Първо беше турско робство, после комунизъм, а сега НАТО и ЕС ни е виновен. Като няма никой в главата, така ще е

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60. До 1989 г. официалния курс лев/долар беше 0.98 ст. за 1 долар...ама реалния, на Магурата, тръгваше от 3.00 лв за 1 долар. Така е и с рублата, руснаците изкуствено я вдигат в котировките си, и искат да им се плаща за суровините в рубли, или по техния официален курс...ама няма да стане.