27

Анонимен

преди 2 години

Аве на вас ви спират парите за стока коятъо продаваш. естествено, че ще си искаш парите. Откзвли да плащат , ама не споменават,че никой не ги кара да плащат в рубли а просто в руска банка. Що се прайте на луди като сте прозрачни

26

До Българин

преди 2 години

Ми вземи сеи американски, корейски, виетнамски...може и украински... Имаш право на избор! И аз не те искам теб, ама ми се моташ из краката!

25

Анонимен

преди 2 години

Култувата реплика на бат Петьо :''Кажи си Киро , те ще те раберат ", колко пари още трябва да подарим на нато-то , оръжито да продължи за Украйна , и кога ще пуснем С. Македония за ЕС .Просто ли е , просто е !

24

ООН на гъби

преди 2 години

Шиши 2.0 ме кефи. Как се е хванал във властта като удавник за сламка, и постоянно защитава ПП и техните издънки. Въпросът е, който мен ме вълнува е, Шиши 2.0 ще поеме ли лично отговорността, ако лятото цената на газа не е по-евтина, да подаде оставка, например, заради това, че днес говореше глупости от трибуната на НС?

23

Сандо

преди 2 години

Немците си платиха в рубли ама ние понеже сме мноо силни се правим на бабаити

22

Анонимен

преди 2 години

"депутатите да коват закони а не да се занимават с махленски разговори" Шегуваш се, нали? Тая ***, назначена за дупетати единствено да си бърка в носа е способна! Айде, нема нужда от тените закони, че току виж са обявили война на някого.

21

Българин

преди 2 години

не искам руски газ..

20

Анонимен

преди 2 години

Аби вземете разнищете защо Лукойл-Нефтохим ни дере с тия цени на горивата 30% поскъпване,след като петролът който преработва рафинерията сорт Урал се движи между 75-78 долара за барел от началото на годината до сега!

19

Анонимен

преди 2 години

Ееее, Путин бил спрял доставките. Ами вие "демократите" запорирахте сметките на Русия и очаквано тя си отвори нови в които може да се разплащате във вашата валута, но се ппревалутива в рубли. Що се прайте на луди и изкривявате истината .Това са Фкти дами и господа, Факто. Кой ще ти продава нещо за без пари?

18

Анонимен

преди 2 години

Тия пък , какво се чудят , ЧАКАМЕ ЗАПОВЕДИ ОТ САЩ , не се ли разбра ?След 4-5 години ще се рабере , имайте тРъпение !

17

Анонимен

преди 2 години

Какво има да нищят, само прахосват работното си време, за което НИЕ им плащаме! Газпром спря кранчето, защото не платихме. "И мама на тати не дава без пари"

16

Отчето

преди 2 години

От време оно , тоя който има стоката казва какво иска за нея!Казака сега каза ще ми плащате в Рубли , защото ми блокирахте ,/ разбирай откраднахте/ валутата от Вашите банки!Но нашите бандюги пратени от Америка се правят на по-големи от хляба и казват НЕ , ще купуваме от частен продавач във валута!Защо се питаме всички ние!Ами тия юдовци искат частния /който пак ще купува от казаците/ да им кихне нещо за джоб парасъ!Те това са учените от Америка - хайдуци и половина!Безбожници , ще ни уморите!

15

Анонимен

преди 2 години

Много слаби в главата

14

Рита Тумберг

преди 2 години

Спряха щото Путин нареди така

13

Анонимен

преди 2 години

депутатите да коват закони а не да се занимават с махленски разговори

12

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно да си губят времето.Аз ще им кажа.Причината е червивата ни уста и арогантното поведение и цинизми по отношение на Митрофанов,хвърлянето на боя по посолството и още и още.Докато си губят времето в алабализми простотиите на тълпата продължават безнаказано..

11

анонимен

преди 2 години

кироооо,киро, няма безплатен обяд, може би само твоя с ленчето

10

Анонимен

преди 2 години

Кипи безсмислен труд много добре знаят за какво иде реч, но нали трябва да имитират работа и да получават дебели заплати.

9

все пак

преди 2 години

Нека да разнищят и кой ни се изтропка в гащите.........

8

ами

преди 2 години

"В ЕС целта е да не се плаща в рубли".Спрете да поФтаряте тази мантра,аболютно не е вярно това.Всеки си плаща с долари или евро според договора и след това посредика Газпробанк ги пуска на търг тези валути в борсата в Москва и така получените рубли за тези валути се връщата в другата сметка(руболовата) на купувача и така Русия си взема рублите,но НЕ като платени от купувача,а превалутирани.