56

Факт

преди 2 години

Това е самоубийство на окупирана от сащ, Европа ...

55

Анонимен

преди 2 години

Санкции на америка и Англия, барабар и на евро дьржави кои-то подьржа укрофашисти

54

Анонимен

преди 2 години

Хахаха голям цирк 10218 санкции наложени на Русия и накрая в цяла Европа 10%-12% инфлация горивата до небесата основни хранителни продукти супер високи цени а рублата покачи курса си. Има ли още наивници да вярват, че санкциите действат Европейските управляващи .ебили ако не спрат да изпълняват заповедите на сащ рискуват да бъдат линчувани. Положението в цяла Европа е нагнетено. Единствено сатанистите от сащ имат полза от тази криза. Напускатето на ЕС е най разумното решение за България.

53

Анонимен

преди 2 години

Това че ЕС открито напада Русия и започна да купува оръжие и го предоставя на Украйна Не е добре за целият Европейски съюз! В този конфликт може да се намеси цяла Европа! От цялата работа ще спечели само Америка!-:((( Да преосмисли " политиката" си ЕС! За сега тя Не е в полза на Европа! Ще е гадно И ако има задкулисни игри със САЩ!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Биваше след първите 100 да ви дойде в *** глави логичната мисъл, че на НИКОЙ не му дреме за вашите санкции.

51

Байтин

преди 2 години

Елате повече.

50

Анонимен

преди 2 години

Кви санкции налагаш на Крим, ве ***? Те са рускоезични и си живеят в мир в Крим, ти ги тикаш във война. Толкова си долна и гадна, да!

49

L.

преди 2 години

На Луната да бяхте наложили санкции, по щяха да прихванат. Някое облаче щеше да я затули, а вие да кажете - наш успех!

48

Анонимен

преди 2 години

Поне файда да имаше от това обедняване, но единственото което получаваме са троловете на ЕС да пишат коментари, че Русия ще падне.

47

-))))

преди 2 години

""""""10 218 санкции наложени на Русия""""" ---- Стига, ве?! Ми тонправу за рекордите на Гинес!!!!!! 100% поне 1/4 съ повтяарят по-няколко пъти! Ми то чиляк не може да ни съ обърка при таквоз количству санкции! Мъ най-страшноту, че вместу у Русия, в Европа става все по-зле от тези санкции!

46

селянин

преди 2 години

много ми прилича на соца излиза началника и почва требе да се направи това това и товаа на въпроса на бай Иван как мълчи кат никулденски шаран

45

Анонимен

преди 2 години

Похвално, сега като отидете за хляб или да заредите гориво, платете с европейски санкции!

44

Анонимен

преди 2 години

Или как да се застреляш в крака

43

Вижте ютуб видеата

преди 2 години

Ето на какво учат децата АЗОВските нацисти, в детските им летни лагери: https://youtu.be/CpV16BQfbrQ https://youtu.be/J9foJFFSwOc https://youtu.be/jiBXmbkwiSw има и още, ама алгоритмите на ЮТУБ не ги показва много много. Защо ли? :)))

42

100 г. една мотика

преди 2 години

Русия е агресор!, Русия застрашава световния мир!, Русия настъпва!, Русия е абсолютното зло!, пищи цивилизованият Запад. Който за последните 50 години извърши над 170 преврата, интервенции, бомбардировки и политически убийства срещу над 180 суверенни държави и погуби между 17 и 20 млн. души, разбомби Белград, разлюля Близкия изток, истеризира, рекетира и трови Европа с руска заплаха, за да я омаломощи, превземе и подчини. Същият Запад, който за последните 18 години организира и финансира серия държавни преврати, наречени Цветни революции. Справка: 2000 Сърбия; 2003 Грузия; 20

41

Анонимен

преди 2 години

Наложихте 10 000 санкции, Русия си е ок, а Европа остана без газ, олио и гориво. Не ми се мисли какво ще е, като докарате санкциите до 20 000...

40

Анонимен

преди 2 години

"Единственият им проблем сега е лекарствата които внасят от запада ни и за това ще намерят решение."----------------- Вече са го намерили - Индия.

39

Анонимен

преди 2 години

тази е чудесен пример за верността на приказката "лицето е отражение на душата"

38

Анонимен

преди 2 години

Русия успя да замести почти всичко, дори и частите за самолетите Боинг които ползват на лийзинг, а МС-21 вече е готов за серийно производство и изхвърлят Боинг. Единственият им проблем сега е лекарствата които внасят от запада ни и за това ще намерят решение.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "10 218 санкции ?!?? наложени на Русия в продължение на 8 години ?!??" - за 8 години са наложени 2754, а само за последните два месеца - 7374 санкции.