111

Гого

преди 2 години

До До 139Може ако ти харесва да те кецат и колят - сигурно е било рай - олигофреееен

110

Аз

преди 2 години

Фашистка Украйна трябва и ще бъде унищожена. Поддръжниците на фашизма, също. Слава на Велика Русия.

109

Бай Гроздан

преди 2 години

Разсъждения на европеец,но руснаците разсъждават различно от нас европейците и това започва в детската градина,а първата песен която научават е с какво започва Родината,за да се стигне дотам,че при външен проблем 99% винаги застават зад ръководството.И на Коледа 1915 немци и французи са си ходели на гости в окопите,но с продължаването на обстрела и виждайки убитите си другари следващите години са се клали както индианици и американски заселници.Пале няма как да победи мечок,а мир се не види.

108

Анонимен

преди 2 години

Шматки... мислят си че Путин проблема. Руския народ са дали 30 000 000 милиона жертви от нацистите. Имат Путинското мислене иначе нямаше да е на власт. И ние да бяхме на мястото на Руския народ щяхме да мислим така. Стига сте дрънкали медийни глупости хората са си прави да се борят за независимостта на държавата си. Запада пак е припарил до Русия както беше по времето на Хитлер. Процеса се повтаря. Замо че Запада печели с ВЛИЯНИЕ докато Русия единствено може да отговори с военни средства.

107

Анонимен

преди 2 години

Защо пробутвате такива мухлясали нагаждачи?

106

Анонимен

преди 2 години

До 150. Много добре, но поработи и върху морала си.

105

Анонимен

преди 2 години

До Гост. А защо трябва да ходя да живея в Русия? Аз да не съм като теб гост в собствената си страна, че да ходя там, където е по-лесно?

104

Българин

преди 2 години

Мечтата на всеки русофоб ... без значение дали е "доцент" или не. Руският народ да свали Путин от власт. Само че реалностите показват точно обратното.

103

Анонимен

преди 2 години

Много интересно: Всички умни хора, които познавам подкрепят Украйна във варварската руска война, а ***.аците- симпатизират на озверелите алкохолици!

102

Бигот

преди 2 години

Кой проблем, че е твърде мекушав и муден?

101

Анонимен

преди 2 години

До закусващият с кроасани---- ето друга западна ценност :,, НАТО не възнамерява да стои още дълго извън Черно море". Статията е от днес.

100

Анонимен

преди 2 години

До 140. Ценности на безделник.

99

Анонимен

преди 2 години

До 131. Размерът на заплатата е важен, но не по-малко е важен и размерът на цените. Но ти и другите като теб елегантно пропускате второто. В Русия бензинът струва лев. Месечната такса за мобилен телефон е 5 лева. За вода - също. Водомери нямат. Колко са изостанали! Токът за къща 120 квадрата, отоплявана цялата с климатици, работещи постоянно, е 60 лева. Хайде честита ти по-висока средна заплата.

98

Гого гого

преди 2 години

До дНе си прав - троловете на американските *** в момента са много повече а от хората които подкрепят Русия - просто някой все още помнят кай ни е спасил от турското клане и онождане 500 години - и това със сигурност не са краварите от ФАЩ - но на някой явно клането и онождането не им е било достатъчно та затова скъсаха връзките с Русия - за което аз лично смятам че след време нашите деца ще плащат с кръв.Но тогава предателите няма да ги има за да им се търси отговорност.

97

Анонимен

преди 2 години

А защо мислите, че руският елит има проблем с Путин? Проблем имате вие и то голям. И се надявате руският елит да ви го реши. Но руският елит сигурно не е глупав и знае, че решавайки вашия проблем, у него ще възникнат големи проблеми.

96

До 135

преди 2 години

До Анонимен. Ми дай твоят анализ? Победа на Путин и братушките? Друг път!

95

д

преди 2 години

нищо странно, те не са диваци, а хората им нямат мозък. В България поне 50% са руски ***, някои от тях незнайно

94

Анонимен

преди 2 години

Европа да се притеснява за хуните от Близкия Изток и Африка, Русия им е най-малкия проблем.

93

До 133

преди 2 години

Не те ли е срам, да се афишираш като главорез, пардон- руснак! Руснаците са диваци по природа- азиатски варвари!

92

Анонимен

преди 2 години

Ако анализьът на Тео Дечев е толкова кредабилен колкото автора, язък, че сме го чели! Тео е един несбъднат политик, вече 30г събира трохи от софрите на различни партиийки,, нпо-та и подобни. Доцент? Смях! Институт за икономика и сигурност? Смях! Меко казано, безделник! Намерете някой ако не свестен, поне сериозен анализатор.