71

Анонимен

преди 2 години

откакто ролсовете минаха на платформата на 7-*** серия станаха коли преди тва само Елтън Чон ги караше и се провикваше мейд ин Инглънд и те се разпадаха

70

Анонимен

преди 2 години

Слава и респект пред Великата Червена армия. Слава на героите разгромили германската военна машина.Поклон пред милионите руснаци дали живота си за да победят в тази тотална,луда,жестока война.

69

Анонимен

преди 2 години

РФ съсипа хейтъри, ще пукнат от яд

68

смех

преди 2 години

Е то ние видяхме демонстрацията на "военна сила" на живо... Вече не могат да им сметнат загубите в техника и жива сила, а "настъплението" им се движи в обратна посока. Както се оказа, този парад е една демо версия.

67

Анонимен

преди 2 години

А просто можеше тапите усреинци да дадат донецк луганск до киев на север и до Молдова на юг.Като математиката просто ама не за прости хора

66

Анонимен

преди 2 години

Недоразумението Путин ще я съсипе тази грамадна държава. Жалко за обикновените руснаци.

65

Анонимен

преди 2 години

защо возят Шойгу в имитация на Ролс Ройс - грам себеуважение нямат тея хора ,като не могат да правят коли да си бяха купили оригинала поне .

64

Анонимен

преди 2 години

До 86 ... отново доказваш това, което писах и по-рано. Всичките русофили сте неграмотни анти-българи. Ходи прочети малко какво означава думата "нацист" и защо съответно няма как нито украинец, нито българин, нито кореец да е такъв. М*нго неграмотен.

63

Анонимен

преди 2 години

Хората какви чудеса сътвориха в технологии, архитектура, условия на живот, а тези 100 години, само сталински паради. Примитивна работа

62

А де

преди 2 години

А що французите правят парад като никой не са победили?

61

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Пропагандата толкова изкривява реалността ,че награя тя сама почва да се обърква и допудка грешки като това да предава парада на живо !Ето затова истината ще победи !

60

Анонимен

преди 2 години

Путин се криел и не смеел да се доближи до никой ха ха ха.Ей ви го Вовата два часа между хората в ОПАСНА близост.

59

путинофоб

преди 2 години

Всичката пара в свирката ! Целя свят ги видя що за армия са !

58

хахаха

преди 2 години

Украинските фермери са им свалили цялата авиация на копейкаджиите, та как ще има въздушна демонстрация.

57

Боби

преди 2 години

Джуджето не изглежда никак добре - състарен е, има вид като на брежнев. Поклонението пред венеца - махна се на секундата, сякаш всичко е с фалш и досада. После вaтниците се изпоблъскаха едни други с китките.

56

Анонимен

преди 2 години

Слава на руските миротворци

55

Мдаа

преди 2 години

Обичам да гледам руските паради най-вече заради гвардейчетата. Млади, хубави, изпънати... Като им го нанижа съвсем ще се изопнат.

54

Анонимен

преди 2 години

Гледаме ги тия трошляци всеки ден в Украйна! На парадите и анимационните филмчета са царе! Също така да посягат на жени и деца и да обстрелват без цел градове! Нацистка Русия отбелязва победата на света над Хитлеристка Германия?! Путин да каже и едно благодаря на САЩ, щото Хитлер тотално ги беше демилитаризирал. Всъщност ако има нещо общо между Хитлер и Зеленски е именно това - и двамата демилитаризират Рашистката Федерация!

53

Ром"с

преди 2 години

Велик народ -велика страна ...колкото й да рИват платените *** оТ НПО на Сорес и САЩ ...РУСНАЦИТЕ ще победят и този път в 3СВ ,а ние както и в предишните две СВ сме на губещата страни..просто по традиция.Прав бе Чърчъл,че тази прекрасна страна с плодородна земя има нещастието да не роди нито един политик или държавник..да не говорим пък за матерЯла който плаче за подмяна на чипа..

52

Анонимен

преди 2 години

Руската пропаганда машина бълва лъжи за "нацитата" по целия свят и безмозъчните русофилчета у нас вярват безусловно. Не случайно са винаги от най-ниските, мизерни и необразовани слоеве от обществото у нас. Ако не вяряте, погледнете физиономиите на митингите на Атака и подобни про-руски, анти-български партии.