54

Анонимен

преди 2 години

аз предлагам да се наложи ембарго на газта .... джендърите да го целуват сополив

53

Северна Корея

преди 2 години

Като гледам как лъжат сега за Русия, и как са наложили тотална цензура какво става в Украйна и в Русия, няма да се учудя ако се окаже, че всичко за Северна Корея е лъжа и в крайна сметка там хората живеят много по-добре.

52

КТБ

преди 2 години

Приемайте Еврото бе, не разбирате ли че мутрите си правят схемите иначе с нашите банки и валута. Еврото много по-лесно може да се проследява и съответно регулира, всички пари са регистрирани и се следят от множество институции, демек няма как да имаме втори случай като КТБ

51

нещата вървят

преди 2 години

Нещата вървят към разпределителна икономика, вече се вижда. Базов доход, контрол за всеки похарчен цент, баня веднъж в месеца а може и без баня, караш колело или ходиш пеша, синтетична храна. Контрол и дива цензура какво се случва навън.

50

ше ви дойде акъла

преди 2 години

Еврогейцните не разбраха че не става само с напечатана хартия, суровнини треват, пари се печатат пшеница не, газ също!

49

47

преди 2 години

Както е тръгнало Линдето ще спре с безглутеновите торти и ще готви бобец на Кире, а той ще произрежда газ. Може сори да го правят в новите натовски био еко лаборатории, които Кире доведе от Украйна у нас

48

магаревъд

преди 2 години

Отлагането на влизането в еврозоната е от полза на русия и гербавата мафия. Една от задачите на царя (и след него на бойкоборисов предателя) беше забавянето на отделянето на българия от политическата и икономическа зависимост от русия. И утвърждаването на българия като троянски кон на русия в ЕС (в това се провали - Орбанова унгария зае тази попзиция). За това цялото управление на бойкоборисов предателя работеше за провал на въвеждането на еврото. Начални стъпки бяха допуснати едва в края му.

47

Ром"с

преди 2 години

Валутен борд се въвеэжда при галопираща инфлация и спиране на печатенето на паричина маса,тоест пари ...и сдържане на инфлацията до 3-5 % !!!Какво наблюдаваме в последните години у нас..заеми,заеми ...защото не можем да печатеме левове за да подържаме високи заплати при инфлация 10-20% минимум ,защото има по 40-50%... .Тоест този валутен борд е излишен...ПЕЧАТАТ СЕ долари,евра,юани,рубли,йени,леи,злоти,форинти,крони...но ние не можем да печатим,а трябва да взимаме заеми под 3 % и след това ..

46

Анонимен

преди 2 години

Русия доставя близо 200 милиарда куб/м годишно на ЕС. САЩ могат да доставят 15 милиарда, и не е ясно от къде ще ги намери, но и това е нещо. Азербайджан 7-8 милиарда куб.м. Катар и Алжир заявиха, че не могат да увеличат, нямат повече капацитети. ЕС ще може да разчита само на 20-25 милиарда куб/м газ да замени 200 милиарда куб/м руска газ. Сега в България ще се тества какво ще стане ако газта намалее няколко пъти, а цената скочи - това е просто пилотен проект, тест да се види какво ще стане.

45

шмatka

преди 2 години

Поредната ''римска империя'' ,която ще рухне пред очите ни ,защото всичко е кухо в нея и крадливия й елит не ще да вижда реалността! Евро- мевро,зелени енергии и всякакви техни дивотии отиват на *** на историята!Истината е ,че това западно общество е изконсумирало ресурсите си и сега търси откъде да цоца,30г беше добре на наш гръб ,но стига толкова!

44

Споко

преди 2 години

Споко, ще доставяме евтино енергии от некои други доставчици, няма да купуваме скъпо от Русия и всичко ще си бъде хубав живот както преди.

43

Анонимен

преди 2 години

Споко, тези 20-30 % газ от Русия може да се заменят с фузионно-кохезионни възобновяеми енергийни източници.

42

Споко

преди 2 години

Споко, ЕК прие решение за разработване на първите прототипи за електроцентрали които произвеждат електричество от преработката на животински изпpaжнения. Ще си произвеждаме енергия от животински изпpaжнение и няма да харчим луди пари за руски газ и нефт.

41

Анонимен

преди 2 години

Муахаха, вярно ли си вярвате на глупостите, че ако Европа спре да внася и 20-30те процента газ и петрол от русия, ще колабира?! Или сте прекалено наивни или добре ви плащат за пропаганда. До 1 година Европа ще са забравили. Същевременно руснаците имат план до 2030 да усвоят отново производството на Ту-154 и Жигули! Също така имат предизвикателство да де-кфалифицират персонал. ИТ-спецове, ще се учат да бачкат на струг и садят картофи.

40

сина

преди 2 години

а що никой не казва, че зеленски го ненавиждат в Украйна. над 80 % от хората го мразят, за това което им докара до главите, чрез прродажничество, угодничество на сащ и дългогодишно платено противопоставяне на руската държава. Преди 10-15 години имаха ли проблеми Украйна и Русия - не! Кой се намеси- сащ, кой ще обере пешкира - народите, евро.ейците, и ние, разбира се!

39

До 12

преди 2 години

Ти просто не знаеш какъв ад беше в Гърция, когато въведоха еврото. Кризата беше и все още остава жестока на фона на прекрасния и лек живот, който живеехме в Гърция преди това. Нищо не е същото след въвеждането на еврото

38

мдаа

преди 2 години

Смятах, че ние сме наложили санкции на Русия, докато не отидох да пазарувам и заредя гориво.

37

Споко

преди 2 години

Споко, цените на бензина и газта падат. Русия не е единственото място където има газ и нефт.

36

ИТ бизнеса

преди 2 години

ИТ бизнеса до няколко години ще изчезне на запад. Не може да продаваш технологични гаджети на хора които нямат пари да си купят храна, да си платят отопленитео и се къпят веднъж в месеца, които живеят на базов доход. Даже да раздават на хората безплатно гаджети, те няма та работят! Защо - защото цялата ИТ индустрия сега предполага, че с тези гаджети се ползват квалифицирани потребители, а когато няма пари, никой не му е до квалификация когато живее на базов доход.

35

Анонимен

преди 2 години

Откакто сме в ЕС не сме получавали други предложения освен да участваме в санкции, солидарно да се "лекуваме", солидарно да приемаме бежанци, солидарно да затваряме граници, медии, да се откажем от отрасли в енергетиката, пак солидарно. В замяна на което ни обещават евро за "възстановяване и развитие". Ами ако спрем да рушим, трябват ли ни тези пари?