73

Обективно

преди 2 години

И какъв му беше проблемът на Путин - банката да си обръща евро и долари от газ и петрол БЕЗ да се открива нова сметка В рубли?!!! Той не може да задължи СВОЯТА БАНКА да прави това, но иска да задължи ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ГО НАПРАВЯТ?!? НЕ БЛЕСТИ С АКЪЛ!!!СОРИ, НО Е ТАКА.

72

До г-н Президента

преди 2 години

Многоуважаеми г-н Радев, моля, като техен радетел, изпратете Кирчо и Кокорчо, да си ходят по трите моста над Дунав, които обещаха, да минат през трите тунела, които обещаха и да изберат една от трите скоростни магистрали, които също обещаха след като спрът кражбите! Да не се окаже, че са обещали завод за батерии на Прокопиев, а той на тях чекмеджета с кюлчета, ама в Америка!

71

Анонимен

преди 2 години

Добре, че Путин им развали рахата на тези самозабравили се селски аристократи. В такива трудни времена се вижда какви велики генерали и чалгарски лидери ви управляват. Мислят само за джобовете си и чекмеджетата си. Истински Бостански благородници!

70

чудовищна инфлация

преди 2 години

чудовищна инфлация, Всеки ден става по-скъпо това е хиперинфлация 600лв. нищо са вече!

69

ЦСКАр

преди 2 години

Ние искахме да запазим цените на газа, но вашите шефове прекрати ха договора едностранно, комунистическа мижитурке! Импийпмънт за тоя *** резидент

68

Анонимен

преди 2 години

Днес пазим газта, утре ще ни приканват да пазим ивицата Газа, а други ден някои ще се сетят, че трябвало да си пазим газа.

67

Black Sea

преди 2 години

My.Н.д..йО, вчера се поставяха цветя пред паметника на загиналите против фашизма. Днес е ден на Европа. Туй че в Русия (СССР) честват на 9-и чай победа на фашизма е заради сатрапа Сталин заради когото се подписва отново капитулация ден след като войната е свършила. Ама ти нали не си европеец, си я караш както са те учили. Митрофанова ще е доволна от теб.

66

Анонимен

преди 2 години

ами като искате да се намали инфлацията вдигнете основната лихва, това е антиинфлационна мярка, а не да ми раздавате пари за компенсации, ама не Ви изнася нали, щото вашите другаре са се налапали с евтини кредити

65

СССР

преди 2 години

Слава Руска Федерация

64

МММ

преди 2 години

Тоя стана нещо средно между пенсионерка ядосана от цените на Женския пазар и мома плакалница! Да, българина е уморен - от цялото празно политическо говорене от което не излиза нищо смислено. Ядете се като глутница проскубани улични песове, докато държавата се срутва по всички направления. Цени и инфлация - извън контрол, идея за енергоносителите - никаква, изнасяме оръжие подмолно изотзад, а пред Европа и Света сме хленчещи мекотели. Как успяхте едновременно всичко да объркате?

63

От Северозапада

преди 2 години

До: 66 Ейййй, аз знаеш ли че имам къща с голям двор там! Дали ако не копнем по-дълбоко в двора няма да бликне нещо?Засега един геран имаме само (кладенец) и той е полупресъхнал с вода.

62

До 66

преди 2 години

Той сигурно е запазен за някоя западна фирма! Споко, няма да остане в земята, още не му е дошло времето!

61

Rrr

преди 2 години

До До 56это не наши проблемы, хотите газ - платите рублями. Хер на краварите!

60

До Ми555

преди 2 години

Ама няма да ревеш за земните след 6 месеца, нали!? Или тогава друго ще пишеш? Стиска зъби и боли не боли до край!

59

Анонимен

преди 2 години

В севрозападна България още 2012 година са открити над 400 млрд. куб.м шистов газ и над 80 млрд. куб.м конвенцинален газ, и всички партии и ГЕРБ и БСП и ДПС са възпрепиятствали съвсем умишлено разработването на този добив, това е истината, за газа в черно море е излишно да говорим

58

Обективно

преди 2 години

ДЪРЖАВНИКЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е АСЕН , НЕ РАДЕВ!!!

57

До 56

преди 2 години

И какъв му беше проблема на путин банката да си обръща в рубли всички плащания за газ и петрол???

56

Ми555

преди 2 години

Ако се върнем към руския газ - ЗАБРАВЕТЕ ЗА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ, ЗАБРАВЕТЕ ЗА НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ, ЗАБРАВЕТЕ ЗА КАКВАТО И ДА Е СВОБОДА!!

55

Kokо

преди 2 години

Този агент на путин как ще го трая още 5 г. не знам.

54

Анонимен

преди 2 години

Честит ден на победата над хитлерофашизма, българи!