54

Анонимен

преди 2 години

До Важно! - хахах, горкото *** как се напъва. Това ти е 10-ти копи пейст за последните минути. "ако си българин не ходи!" АХХАХАХ Много ти е евтина пропагандата бе! Това е на ниво 3-ти клас!

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Какво ревете само за тези цени? Да, скъпо е но с рев не става! Нали знаеш приказката за онзи, който пратили да вика неволята. А сигурно се сещаш, че задните части знаят 2 и 200.

52

Важно!

преди 2 години

За украинското шествие,което ще е днес:"Настояването е България да не запазва неутралитет във войната на Русия с Украйна и да окаже подкрепа на украинския народ с военна помощ".Забележете,че не е "военно-техническа",а "военна"!Ако си българин не ходи!Твоето семейство ще умре,кръвта на българите ще е по твоите ръце!

51

Анонимен

преди 2 години

Стана 9 сутринта и руските *** застъпиха на смяна. Сега цял ден само простотии ще се пишат. Сайтът е доста по-цивилизован извън работното им време. И ако ще ръкопляскате на руснаците - спомнете си, че те са заедно с Хитлер през цялото време и си развалят приятелството чак, когато той ги напада от лакомия. Иначе са си лика-прилика.

50

Калеко Алеко

преди 2 години

Какъв безсмъртен полк бре другаре и товарищи...безсмъртни са героите направили чудеса от храброст през балканската и 1-та световна война, воювали с/у всички велики сили в името на България без да претърпят и една загуба, а оцелелите офицери прославили името на България са били осъдени и избити от Народния съд на кремълските слуги и под.ло.ги ... Вашият "безсмъртен полк" е настъпил когато немските войници са се оттеглили и е подпомогнал установяването на Стланивовият комуно-фашизъм в Родината ни

49

Анонимен

преди 2 години

Фандъчката щом разрешава на някакви фашисткиZ полкове да си веят знаменцата из уж Европейска София, да си стяга куфарите и тя към Масква.

48

Mersi

преди 2 години

Само да припомня, на онези наши сънародници, че България е обявена за победена след ВСВ, наказана да плаща репарации и разграбена от СССР, за капак на всичко са изпратени български войски на фронт, в който да се бият и умират също за СССР. Какво празнувате !?

47

Анонимен

преди 2 години

Слава на непобедимата Червена Армия.

46

Анонимен

преди 2 години

Браво на руснаците. Прадядо ми са го насилвали да избива гърци, но всички се обявяват против и започват да взривяват вкички доставки на оръжия на фронта в опит да предпазят Гърция от гова, което им подготвят фашягите. Никога на страната на Райховете и гнусните им папи облечени от горе до долу в злато.

45

Анонимен

преди 2 години

Когато СССР заедно с Германия си поделяха Европа бяха съюзници.Даже руснаците са вършели по-големи зверства като разстрела на 20 хиляди полски офицери в Катин.

44

Анонимен

преди 2 години

Поздравяваме братята руси с деня на победата

43

Анонимен

преди 2 години

До Влади. Американска транспортна техника в Съветската армия е имало. Храни също са им изпращали. Но какви танкове и самолети ти се привиждат бе, приятелю? Всичкото оръжие, с които е воювал СССР тогава са съветски. Ти още кажи, че и "Катюши" са им пращали американците. И снаеш ли, че тази помощ Русия я изплаща до 2003 година? А военната помощ им беше оказана, когато вече нямаха нужда от нея. Включиха се в самия край на войната, за да стигнат руснаците до края на Европа.

42

Анонимен

преди 2 години

Мотото на украинското шествие е,че не са независими и искат да подкрепат военно Украйна срещу Русия!Искат директно война !Внимавайте!В статията е пропуснато,но казаха по други медии!Не ходете!

41

Анонимен

преди 2 години

Осъзнайте се!Тези,които ще ви вкарат във война са бежанци.Те пак ще избягат и вие ще ходите на фронта!Нито един българин да не ходи на украинското шествие,защото на фронта ще пратят неговите роднини и приятели!!!Мислете логично!!!

40

Байрактар Нептунов

преди 2 години

До Анонимен43 ще носят, ако са им останали ръчички.

39

IQ 3.14

преди 2 години

До Не ходете!!!евакуирани не от мариупол, а в, руска агресия в столицата, вуйчото на галя... един човек ли ви пише статиите , читалище? немате ли некой дето не е с килийно в тая реАкция? то за минималната кой да дойде ...тегава работа

38

Анонимен

преди 2 години

Който е българин да не ходи на шествия,които ше вкарат България във война!

37

Анонимен

преди 2 години

Утре руските войници ще маршируват на парада носейки тоалетни чинии, мебели и шкафчета пленени в къщите на Украйна.

36

На Галя Вуйча и

преди 2 години

До Анонименлелче, пак ли си пияна на работа? то днес ви е празник, ама такова излагане скоро не е имало.

35

Не ходете!!!

преди 2 години

Паралелно за тази вечер е обявена демонстрация срещу руската агресия в столицата, от 18:30 ще има поход за свобода и мир в центъра на София. Шествието ще се събере на площад "Независимост" и ще се отправи към сградата на руското посолство".Това второто е за подкрепа на Украйна и да не сме неутрални,т.е. да вкарат България във война.По телевизията казаха,а тук не!Българите да не ходят,защото техните деца ще пратят на фронта