235

Глобалиста

преди 2 години

Направо ще си има глад и мизерия за българите.Могат и да се решат да въведат купонна система за храните.

234

Анонимен

преди 2 години

Аххх каква изненада, че нали заради точно това ви инсталираха на тези позиции, че да има нон-стоп кризи докато по възможност ни уморите... Е познайте какво, грешни са ви сметките! Ще оцелеем въпреки вас и въпреки всичко! Светът може да е полудял, но ние или поне 80% все още не сме - справка ненабодените с експериментални и отровни бъркочи!

233

MaйMyнaтa

преди 2 години

Колко пъти ви каэвах да не се напивате преди да сте гласували, ама не слушахге а сега плачете

232

Анонимен

преди 2 години

Кокориии едни хора от Англия те търсят за едни девет милионааа от далаверата ти със стартъпаааа . Кокории бегайййй . Измамниккк . Западно декократичен измамник със стартъппп . Дай те мили милиони щото моя стартъп струва милиарди . Кокорииии нищо не струваш .

231

До 241

преди 2 години

Войната е започна Сащ,а не малкия бозав Кагебеец.Всички го разбраха.А на тези,които са против Русия- ковида да ва хвани и да не ви пуска,Чуми мръсни.

230

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Продължаваме Промяната е американски проект .Само помислете кой има възможностите техниката и обучени хора да създават компромати ,да запсват хора, да"изпущат " записи в определи удобни моменти .Бойко беше вече неконтрулируем (ту с еси сащ ту с путин ) ,а й оная среща с Тръмп хич не му игра добро лице пред демократите в сащ които му повериха ту земното население тук .Затова излязаха записчета и снимки .Свалиха Бойко сложиха ни Киро.А Киро е послушен мирен на9май отива в САЩ да се подпише за доставки на тяхни цени на газ . Честита промяна ба , лъци .

229

Долна твар!!!!!

преди 2 години

Вън от БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

228

Анонимен

преди 2 години

Да му ядете на Боко, кюлчето да му го ядете!

227

шопендар

преди 2 години

БОЖЕ,КАКВО СМЕ ПРЕГРЕШИЛИ,ТА ВСЕ НА НАШАТА ГЛАВА ТИЯ НЕВОЛИ,И ВСЕ НИЕ ПЛАЩАМЕ ПОСЛЕДНАТА СМЕТКА ,ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ ТИЯ НЕДОНОСЧЕТА

226

до "Блгаринът&q

преди 2 години

До Българинът"ако не завладеем Русия. Сега е времето на новите географски открития от мечешкия труп"Никой никога не е завладявал Русия. А вие неуважаеми и непросветни, с пинчер мечка ли ще плашите? Ами идете там на място и кажете -то да се пише по форуми е лесно - за другото се искат смелост, мъжество и доблест - явно са дефицит у вас.

225

ZU Elements

преди 2 години

Кокорчо трябва да бъде обесен на първото дърво.Киро Канадеца и той.Американски предатели.

224

Бай Илийчо

преди 2 години

Гражданятааа зимъска кът пингвинчета ,ем на тъмно хем на студено ! Па ако въведът капонна система за ляп и олио и брашно ептен ша а втасаме ! Ама си мислъ дорде сопа не играй няаа дъ има управия ! Аъъъ !

223

Анонимен

преди 2 години

Бог да убие тоз , който запали света....ъой е бозав , дребен и кагебеец

222

Анонимен

преди 2 години

Ако България напусне ЕС и нато няма да има несигурност. Несигурност идва от към американското посолство на Кирчо . Всички знаем че е американец от Канада (а това не е европейска държава) . Само ако напуснем ЕС и нато имаме някъв шанс . Иначе високи цени висока инфлация и 50 % безработица . Два милиони бг безработни се евакуираха заради членството в ЕС и нато.

221

Гост

преди 2 години

Умнико 4/5 г ще продължи войната в Украина ли?От къде се извъдихте такива всезнайковци.Вярвах ви и ни излъгахте като всички политици до сега.

220

Анонимен

преди 2 години

Асане яя се скриии жив бил

219

Делегацията

преди 2 години

Глейте и Киро да го не нахранят в Америка като Цвъки. На Цвъки след закуската му стана лошо в България.

218

….

преди 2 години

*** Как не го е срам да се показва и да се изказа ?? Неочаквано, тези се оказаха най- некъдърни и едновременно нагли от всички до сега.

217

този

преди 2 години

трябва да си ходи незабавно

216

Смях

преди 2 години

Асенчо със спецов ще си пекат в Дубай пре богати а вие духайте супата