145

Анонимен

преди 2 години

Кога не е била пропаганден елемент?

144

someone

преди 2 години

бълвоч от лъжи, много им се иска деня на победата да е ден на примирение,траур, на страдание,но не и на победа, ако може даже и направо да бъде заличен. И да кажа на автора десетилетия е имало парад на победата, не е имало никакъв траур, достатъчно е да се провери кинохрониката от съветски времена.

143

Анонимен

преди 2 години

То вече всичко е лъжи и пропаганда в контролираните от държавата руски медии. Без проблем може да излъжат, че са превзели Украйна и руснаците ще повярват.

142

Любопитно

преди 2 години

останали ли са здрави танкове, които да покажат на парада?

141

До 163

преди 2 години

Във Варна също, на Левски и Ботев има едни малки паметничета в Морската градина, заедно с много други възрожденци! А паметниците на комунизма стърчат в грандиозни размери на най видимите места! И в Пловдив и в Бургас, Шумен е така.....сигурно и другаде!

140

Коцето Калки

преди 2 години

За това ще ми е много кеф ако подобни *** /сквернословещи срещу Русия/,които са в боеспособна възраст, до няколко месеца ви отделятот "хранилката" на мама и тате, домашния компютър и мърлявите ви приятелки/ако въобще имате такива / и ви мобилизират.А след това ви изпратят "немили-недраги" като резервисти, да копаете траншеии окопи под "град" от ракети и снаряди в околностите на Чернигов или Киев !Защото вие жалки дерибеи , не сте годни дори и да държите оръжие . . . https://***/s/ragulinho/351

139

Да допълня...

преди 2 години

До Анонимен94 ЕС забрани руските медии. За това Петков отива в САЩ, да гледа парада от там. Много интересно ще бъде .Очакваме голямата новина.

138

Анонимен

преди 2 години

В софия няма голям паметник на Левски или Ботев ,ама има на пияната армия която овърша кокошкарниците и свинарниците на хората ,окраде ракията и каза че ни е освободила

137

Хаха

преди 2 години

Заглавието на поредната безмислица на днес.бг има както винаги една единствена цел - "дискусия" между троловете и плюсчета и минусчета за разединението на България. Баси жалката "медия", както и всички останали, обслужващи антибългарските интереси на евреите.

136

Анонимен

преди 2 години

Кой от всичките петоколонници се беше изцепил че за Русия щял да стреля по българи? Костя ли беше или Таско Ерменков? То няма голяма духовна разлика де!

135

До154

преди 2 години

Надявам се тази грозотия да я няма скоро в центъра на софия

134

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът победи и ще празнува на 9май.Хитлер е във въсторг от путин

133

До №149

преди 2 години

В кой "клуб на богатите" живееш бе ***.Навярно твоите родители са участници в директорскитебордове на властта, имат възможност да бъркат в "кацата смеда" на европейските фондове или участвуват в някоя другапрестъпна групировка , покровителствувана от съд и прокуратура !На такива *** като вас, винаги ви е било добре при всичкипрестъпни мафиотски управления от 1989 година . . .насам !

132

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво на тенекиите нацапаха с евтина боя Z, това в окултистиката е знак за зомби! Те са изпълзял от гроба комунизъм!

131

Анонимен

преди 2 години

Рублата укрепва, доларът и еврото отслабват.

130

Българин

преди 2 години

Аз не се интересувам от Русия. Ние българите в ЕС и НАТО живеем добре на запад в клуба на богатите, какво ме интересува Русия.

129

Анонимен

преди 2 години

С 39% са се увеличили ряазходите за производство (промишлена инфлация) на немските производители от началото на годината. Потребителската инфлация е 7.3%.

128

Анонимен

преди 2 години

Въобще не трябва да се обръща внимание на Русия, те заслужават само презрение!

127

Анонимен

преди 2 години

Компанията Volkswagen изпитва недостиг на автомобили за пазарите в Европа и САЩ, съобщи Ройтерс. Всички запаси са изчерпани, като производството и доставките на нови автомобили са затруднени. Някои заводи са спрели работа.

126

Смръдляков

преди 2 години

По-добре да стоя на студено без топла вода и да ходя пеша, отколкото да ставам роб на Путин. Русия повече не ме интересува. Американската газ може да е скъпа, но свободата е безценна.