76

Пич

преди 2 години

Поискали сте тъпотии, които знаете, че няма как да бъдат изпълнени. Всички тези акцизи и био добавки са наложени от ЕС. България просто е сложила най-ниските възможни. Вече е имало предложение именно от наша страна тези акцизи да бъдат премахнати. Или поне да бъдат намалени за България като изключение. И от Европа се ни отказвали твърдо.

75

Aa

преди 2 години

Който иска хубави пътища, трябва да се научи да плаща на км - в Гърция, Сърбия, Македония по всичките магистрали е яко кеш. В Португалия на 100км/6 евро. Перфектни магистрали, няма психопати, големи глоби. В БГ *** хем не миже да кара, хем най-евтино плаща и бензин и винетки, хем най-големите таралясници се движат и хем най-недоволен.

74

Мдаа

преди 2 години

Най вероятно и друг ще излезе в бъдеще като Киро , но нищо неможе ме накара да гласувам за крадците от Герб.Не бил научен на управление, щото онзи пр ос так беше научен , три мандата ни крадеше докато ние го чакахме да се научи , ама пр ос так може ли го научиш!?

73

Анонимен

преди 2 години

Киро да се похвали, колко човека са убили Бандеровците с неговата заплата? Линда да направи една торта със свещички, колкото убийства са финансирали тяхното семейство, да се почерпят!

72

Коментар

преди 2 години

Тия искат да чупят пътищата ама нищо да не плащат и всичката пара в джоба!Няма несъборен път от претоварените им камиони!При мене всекидневно разтоварват по 100 камиона и всички доедин са претоварени с по 10-15 тона а да не говорим за ония толбухинските които явно здравата плащат рекет на ДАЙжиите!Дери ги мамката им!

71

Анонимен

преди 2 години

Произведението Простото Киро след време ще влезе в учебниците на ЦРУ как да се смени на властта на нашите хора,които вече са изхабени, с други нови лица още по-послушни от предишните... а това ,че народа не се е научил на нищо след Царя и неговите разбойници,и все се търси некой месия да ни "оправи" де за 800 дни,де за по-малко....

70

Е, па...

преди 2 години

Да, одобрявам подобни записи. Благодарение на тях, истината излиза. Какво има да се крие? Ако някой се притеснява от аудио и видео записи, то тогава нещо работата му няма да е много читава! А по отношение на думите на премиера към превозвачите считам, че доста си е надскочил боя-нито е възпитано, нито е нормално, нито е морално.

69

Анонимен

преди 2 години

След управлението на Просто Киро, Киро Биг Брадъра от Слави, Наско ,хубав Петък, Предедателя в сополивата карантиина... и други подобни, ще си спомняте за хубавите времена, когато ни управлява Жан Виденов!

68

Анонимен

преди 2 години

Сега плюете против Киро ама като бяха изборите гласувахте за него и другите малоумнu партийки от коалицията. И го направихте на машинки на Мадуро с които той без проблем печели всички избори. Сега ще духате супата.

67

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че са го записали. На тоалетната чиния отдолу трябва да има камера даже! То иначе само лъжи!

66

Анонимен

преди 2 години

Не защитавам Кики, гласувах против него, но исканията на превозвачите са неоснователни. Всички развити държави в Европа развиват ж.п. транспорта си (ама реално, а не на думи като в България), само ние тука пълним гушите на рейсаджиите и тираджиите. Плащат 1 (ЕДНА!) стотинка на километър тол такса. От Златарево на Мк границата до Дуранкулак са 700 км - най-дългото възможно разстояние в България. И ще платят 7 лв. Сега искат да намалят и акциза на горивата, който е важно приходно перо в бюджета.

65

Анонимен

преди 2 години

Усетихте ли как Киро ви занули за нема и година?

64

Анонимен

преди 2 години

Като няма хляб, ще купуваме оръжия! С премиерската заплата сигурно вече АЗОВ избиват хора!

63

Петър

преди 2 години

И очаквано увеличение на водата,транспорта,храните.дали като имаш 1000 лв заплата,пенсия 300 лв,хляб 3 лв.,бензин 5 лв. Ще търпиш и слушаш залъгалки за евроатлантическата солидарност,смазване на Русия,Украини и тем подобни простотии.наистина идва време разделно,или ние,или те.а и да очакваме следващия етап на проекта ковид наесен,и него ще активират наесен със сигурност.

62

Анонимен

преди 2 години

За първата годишнина от управлението на просто Киро няма да има хляб по магазините, ще го отпразнуваме с тортите на Линда Простокирова!

61

Борисчо

преди 2 години

Просто Киро не зачита конституция и закони, а вие искате да зачита някакво коалиционно споразумения...

60

Киро Дебило

преди 2 години

е вече Ясен на Цял Един Народ!

59

Анонимен

преди 2 години

Киро е Позор! Оставка и Затвор!!!

58

Петър

преди 2 години

Продължаваме подмяната и просто Киро са едно бледо копие на ГЕРБ и Борисов.същите арогантни крадци и лъжци.само има надежда,че ще бъдат по-лесно изритани от властта,никой няма да ги търпи още 12 години.прага на търпимост на гражданите ни вече е друг и не сме толкова заспали като преди.а и на Българина бръкнеш ли му дълбоко в съдрания джоб,тогава ще стане страшно за временно окупиралите властта.точно това ще стане с очаквана инфлация от 20 процента,газ ако има такъв с 40,спрян петрол до седмици

57

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийска дропла.Отишла да записва Кирил Петков.Тиквата научи всички,че с седене под МС може да се изнудва държавата и ето резултата.Фалирайте,не сте нужни,има коли и таксита.От години качеството на услигите ви намалява,а станахте милиардери върху нуждите на хората..