34

Анонимен

преди 2 години

Всеки телефон вече се проследява, всичко казано и написано в него, също. Затова сега ЦРУ си прави опити. Може и как чрез мобилката да влияе на психиката на войника и как да бъде ликвидиран от космоса. Всичко е възможно

33

До Българин

преди 2 години

Забравяш на чия страна е била България във ВСВ .Тия на които лижем задниците сега са я искали разпарчетосана а даже един искаше да сее картофи в София.Единственно Сталин се застъпва да остане цяла.Чул недочул лаф да става.

32

мачкай ВОВА

преди 2 години

Ванга е казала мъж с име Владимир ще стане владетел на света.

31

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРИН --Нищо не си чел, ако не е бил СССР, гръцката граница щеше да е по Стара планина! Беломорска Тракия е оставена от нашата армия, руснаците даже са се ядосали, защото никой не е искал от нас да се махнем оттам.

30

Анонимен

преди 2 години

Ролята е експерименти. А опитни зайчета са руснаци и украинци. Добре са им дошли.

29

До ха ха

преди 2 години

Цру разработва Украйна от 80- те години.Чети е чоек.

28

БЪЛГАРИН

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН И СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКАТА ШЛЬОКАВИЦА,НАРЕЧЕНА ЕЗИК! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

27

Слава на уРуспия

преди 2 години

Слава на късия рептил от Кремъл!

26

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че Москва ще им се размине. Десетина години са чакали на гюме Бандера и са си свършили работата. Между другото тоя е бил вляво, обличал се е с женски дрехи. П,едал национален герой. Ужас

25

хаха

преди 2 години

Украинците сами направиха преврата, без американска помощ. Даже и Викито Нюланд не раздаваше сандвичи в Киев, няма такова нещо!

24

До укри наци

преди 2 години

Знаете ли, Кайтел се е веел жив на бесилката 25 минути. За това се е погрижил специално командирован американски палач. За другите наци е бил по - мил. Само десетина минути

23

Анонимен

преди 2 години

Леле, колко нацита тук. Вашто време свърши отдавна. Онзи с единият та.шак няма смелост да умре в сражение с оръжие в ръка, а се отрови като мишка в дупка бункер.

22

До 23

преди 2 години

Ще гризнеш дървото и ти обаче, защото от радиацията на атомната бомба над Москва ще светнеш. И за да си кажеш сбогом на жена ти и децата ти, които също ще светнат, може да мушнеш дистанционното изотзаде.

21

Основна

преди 2 години

И единствена

20

истината

преди 2 години

Запалиха огъня, сега наливат масло доколкото могат. И до последния украинец ще се бият за да отслабят Русия. Междувременно набиха клин между Европа и Русия, което прави Европа абсолютно зависима от САЩ, а без Руските евтини ресурси Европейската икономика става неконкурентноспособна. Разделяй и владей старата Римска максима в изпълнение на Англосаксонската империя.

19

Бум

преди 2 години

О чудо Украински военни са излезли от тунелите на завода в Мариопул с бяло знаме и искат среща с Руски военни!

18

Анонимен

преди 2 години

А какво ли би станало ако има истински сблъсък между *** и САЩ.Резултата е ясен *** ще гризнат дръвцето.

17

Анонимен

преди 2 години

"Каква е ролята на тайните служби на САЩ във войната в Украйна?"________Да дава съвети как ефективно да се използват цивилни като жив щит, като заложници в Азовстал и така нататък.

16

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 2 години

Никой не може да спре русия. Само един ще остане владетеля. И всички ще са му в краката и ще му се кланят. Баба Ванга.

15

Анонимен

преди 2 години

Ако помагат, истински приятели!