58

r3v0lv3r

преди 2 години

Blackhawk се появи в Черно море и фрегатата Адмирал Макаров отива на дъното пред Москва. Часовникът дава четири дена на руснаците от Крим да си хващат багажа към Русия, преди да им взривят моста.

57

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Четох днес в Руската преса и никак не ми е приятно,че Русия продължава да търпи една открита война,която САЩ води срещу Достойнството й,Честта й,Населението й. Тук си позволявам да съм сърдит безумно много,защото си мисля,че САЩ и Англия отдавна трябваше да бъдат превърнатив некакви църни пушещи дупки. Просто не разбирам защо Москва предпочита да бъдат убивани Бойците й,вместо да сложи край на Световните мъки,унищожавайки злото. А и ЕС институциите трябва да бъдат унищожени. С това би се решило

56

До анонимен 51

преди 2 години

До Анонимен Същото се случи и със СССР в Афганистан.

55

Алекс

преди 2 години

Руската армия само на анимационните филмчета е съвременна и модерна.В действителност още са в съветската епоха и са лесна плячка за модерно оборудваната американска армия.Съвместната работа се получи отлично.

54

Петльо

преди 2 години

Иска ми се да видя поне веднъж такъв военен парад като руския направен от САЩ. Ама не могат сами ,винаги им трябват съюзници. Просто е удоволствие да се гледа заради самото шоу.,а не демонстрация на сила както ще се опитат да го изкарат. У нас преди години също имаше какво да се покаже. А сега какво имаме- едно голямо нищо

53

Сата НАТО

преди 2 години

Браво, да продължават в същия дух !

52

Светозар

преди 2 години

Важен е крайния резултат. Крейсера Москва пое към вечните ловни полета. Отиде в един по - добър Свят.

51

Бай 100ян

преди 2 години

Снощи изпитах огромен кеф когато по CNBC гледах майка как оплакваше загиналия си син в Украйна.

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Т.е. вече официално САЩ са в конфликта в Украйна и като такива се явяват законна цел на стратегическите ядрени сили на РФ !

49

Анонимен

преди 2 години

Ми дано американците успеят са сринат руската икономика. Ще черпя наред, ако това стане! За два-три месеца руските паляци дадоха повече жертви от американците за последните 25 години бухахахах

48

Нов

преди 2 години

Тази война можеше да бъде избегната , но САЩ я искаха и използваха Украйна и маронетката Зеленски, да я провокира за да сринат икономиката на Русия.Войната е между Русия и САЩ за сметка на украинският народ.

47

Анонимен

преди 2 години

днес още една фрегата беше разцепена... пак някой е пушил!

46

Анонимен

преди 2 години

Издали крайцера ли. Значи са предатели. Никой не обича предатели. Справка ПП и ДБ.

45

Анонимен

преди 2 години

Тия останаха без армия за смешния си парад хахах

44

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се мъчите, няма как да накарате хората да мислят ***. Всички сме с нормално мислене за разлика от вас.

43

123

преди 2 години

Браво рашаните никога няма да победят.Когато целият демократичен свят е срещу теб си обречен.Неутралитет е безотговорно и фурнаджийска лопата(или финансова зависимост)

42

АНГЕЛ

преди 2 години

Америка забърквайки тази война всъщност помага на Русия да тренира военните си в реални бойни действия. Америка е участвала в 53 военни конфликта то 1945г насам и техните военни за разлика то Руските военни, имат доста по голям опит, въпреки че много брутално се издъниха в Авганистан, бягайки като мишоци и оставяйки бойна техника за 80 млрд $ на Талибаните !

41

Анонимен

преди 2 години

Браво на американците!

40

паралелепипед

преди 2 години

До what the f*ck - Съветската техника си е такава по природа - самоунищожаваща се и самоутанувшая. Онези на щатския карабляк "Кук" поне им препоръчвахте памперси, а вашите рашистки водни нацисти трябваше да снарядите с шнорхели и акваланги.

39

Анонимен

преди 2 години

В тази война, България е въвлечена от политиците. САЩ и Канада искат да приберат всички световни запаси и да ни ги продават на безумна цена. Те воюват в Украйна и ескалацията наближава.