23

Анонимен

преди 2 години

Скоро нищо няма да доставят тия. Хахахаха.

22

Мнение

преди 2 години

Те скъпи кирките ве човеко,желязото скъпо!Сега не знам колко са но щом кило гвоздеи е 6 кинта сигурно една кирка е две надници вече!Не е ли по лесно паве в предния джам!?

21

Анонимен

преди 2 години

Много малко хора знаят, че Руската компания РосНефт държи концесията на нефтодобивните кладенци във Венецуела, ЛукОйл държат концесията за добив на нефт в Либия. Нефта който продава Русия не се добива само на нейна територия...

20

бай работник

преди 2 години

На Киро изедника му плащат тези дето го сложиха на власт и той гладен няма да остане ,а напротив ще е милиардер. Да му мислим ние с гайдите,бедни бачкатори и върли врагове на Русия(без да го искаме)

19

Екоталибан

преди 2 години

Нали Киро завод за батерии щеше да прави...света екологични електроколи кара!Хах!Грета Тъпунберг, брюкселските зелки и фандъка няма да гълтат СО2..!

18

Анонимен

преди 2 години

В Бургас забили кирка на предния капак на украинска кола.Нека да започнем кампаня и да не оставим нито една украинска кола без кирка.За това изпратете SMS с текст KIRKA на номер 1858.

17

ky40

преди 2 години

който поназнайва английски да гледа George Gammon, може и субтитри да си пускате.

16

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни четох някъде, че въпреки санкциите Великобритания е купила рекордно количество петрол от Русия от началото на войната. Санкциите са май само за марионетни държави, каквато е нашата за съжаление.

15

Анонимен

преди 2 години

Някъв инцидент ако се случи в Ормузкия пролив , смятате ли го? ЗА ПАЗЯРЯ?

14

ky40

преди 2 години

е значи бе руски нефт няма конкуренция, с. арабия със сащ ще жънат яко

13

Възмутен

преди 2 години

Важното е че тука нищо не доставя благодарение на Киро дето ни направи вражеска страна за Русия!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 Рублата вече поскъпна март беше времето да купуваш рубли тогава 144 рубли бяха 1 евро сега 68 рубли за 1 евро.

11

Хм

преди 2 години

Руснаците се оплакват,че никъде не могат да купят долари по официалния курс.Явно работата е като при бай Тошо.Официално лев за долар,ама 5 за 1 на черния пазар.

10

Анонимен

преди 2 години

"САЩ се съгласиха да доставят допълнителни 15 милиарда кубически метра втечнен природен газ (LNG) за Европа до края на тази година." Това, количество дали ще стигне само за България и Гърция? Ние ползваме 3 милиарда на година гърците нищо чудно да ползват над 10 милиарда.

9

Руска гаубица

преди 2 години

Ама много ме радва колко е протръкан мозъка на нашите не.ве.же.ства русофобски от западна и укро-нац пропаганда. 70 % от личния състав и техниката на укро-нация е вече АУТ ЪФ СПЕЙС както казват вашите шефчета от запада. Скоро ще ви пращаме русофобчета на източния фронт да ставате на тор заедно със всички западни наемници гл.аво.ре.зи ))) Муахахахаха

8

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

7

БРАВО

преди 2 години

РУБЛАТА ПОСТИГНА НЕВЕРОЯТЕН ВРЪХ!!! 5 СТОТИНКИ ЗА РУБЛА!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Юруш на рублите. Купувайте и не се замисляйте. Сега е времето. Обърнетге всичките си пари в рубли.

5

Вече

преди 2 години

Не е важно колко може да достави,а колко искат да купят от нея.

4

Алко Балко

преди 2 години

Не знам кой,какво забранява ,ама ОАЕ и Катар започват да купуват руски нефт.Етикета прави стоката демократична!