194

g.venov

преди 2 години

а и забравих да попитан тази *** Христова-колко ти плаща Херо Мустафа на статия,явно не много бая глупави статийки скалъпени на коляно пускаш

193

g.venov

преди 2 години

много ще ми е иннтересна подобна статия за дядото на батерий-Джо БайДън,сам се здрависва,говори ,че е дал джевелини на Русия и още и още...

192

БС

преди 2 години

Даа, виждам че сте сте много, тези с промитите мозъци, и много мрънкате.

191

БС

преди 2 години

Много ми е интересно кой ви плаща заплатите? Може бу маймюнаците от нато? Аз ако ви платя ще напишете ли каквото ви кажа? Имам пари и чакам да ви чуя цената.

190

Анонимен

преди 2 години

След като построи най-голямата джамия в Европа,Путин организира най-голямото изтребление на православни!

189

Wtf

преди 2 години

Близки, "западняци", правят анализ на Путин?!Водени от сътрудници на "лъжливия Тони"?

188

Анонимен

преди 2 години

РЕПТИЛЪТ ПУТИН УНИЩОЖАВА РУСИЯ

187

Анонимен

преди 2 години

Как може да се кефите на нацистка Украйна? Наистина ли хората искат да живеят в нацизъм? Ненормалници да властват над теб и семейството ти и да те утрепят във всеки един желан момент. Из-в-р-атеняци. Долу фашизма!

186

САЩ биха казали:

преди 2 години

"Джак е велик американец и патриот"Джак с подривната си дейност е довел до поне десетина ситуации при които ядрено оръжие да попадне за малко в много ненадеждни и емоционални ръце неразбиращи концепцията за взаимното унищожение и поради причиненото им от вездесъщия Джак индиректно или директно биха натиснали това копченце и то не задължително по САЩ, а срещу техния враг ... Които и да преценят че е той...

185

Millenium

преди 2 години

Всички знаем как завърши живота си Майн Фюрер - гръмна се. Познайте кой е следващият, който ще се гръмне, ще го гръмнат или използват нещо по-съвременно от тайните на Медичите.

184

паралелепипед

преди 2 години

До Гост - Ако е останало неща за показване. Освен снаряжение на вериги и гуми са ангажирани и ято трактори Беларусь, за да изтеглят евнетуалните метални издънки, чиито двигатели са зациклили. Ще има смях от сърце. Девети наближава, наближавай девети!

183

cekyko

преди 2 години

мъжете им в Русия, ако ставаха за нещо, техните половинки нямаше да се изнасят към Турция и към Запад, където черните бургии си оттаковаха на рускини, а след това същите рускини повече бял мъж не искат да видят. Жизнь, дарагие таварищи.

182

Гост

преди 2 години

Троловете на Москва не се спират. Само пишат врели некипели. :-) Ще ви видим след няколко дена какво ще покажете на парада в Москва. ;-)

181

Анонимен

преди 2 години

Що за *** статия. От несигурност към варварство важи за Украйна, НАТО, Британия и САЩ. Да, фашизмът не е умрял през 1945 .Британия и САЩ достойно спряха Червената армия за да не доубие създадения, въоръжен и платен от тях фашизъм в лицето на Хитлер. Сега същия сценарий със Зеленский. Тези евроатлантически *** нямат много мозък. Все едно и също.Излезе наяве, че те са пуснали коронавируса в Китай и Европа едновременно, като за това обвиниха Китай. Какво ли още са подготвили за човечеството.

180

Не защото:

преди 2 години

Изглежда като детска игра 12 годишно Афганистан че с ракета "Стингър" за 100000 долара как сваля хеликоптер Су за 20 милиона ... Изглежда като на филм. Джак би казал: Аз само доставям оръжието, как го използват талибаните и моджахидините не е моя работа!То е смешно малкото козарче с ракетата, като Давид с прашката как убива Голиат!Щеше да е комично, ако децата войници не бяха истина!

179

паралелепипед

преди 2 години

До монголоидите извади - Не, все още не са. В момента са заети с изваждането на вторият утанул корабль.

178

Антикомунист

преди 2 години

Сетих се стар виц. Касво е руска тройка. Събличат се голи и си разменят марки...

177

Анонимен

преди 2 години

До 337 В София гей парада стана по-мощен от този, на Българската армия за съжаление, докато в Москва не се шегуват.

176

паралелепипед

преди 2 години

До Антикомунист - Не се кахъри - вече са два. След няколко дни или по време на парада може да станат и "руска тройка". Те и без това блядовветее си падат по тройките, не шведските, щото там хич ги няма от техния самагон.

175

Муахаха

преди 2 години

това на Снимката към Статията Байдън ли е, щото на него ми прелича!