261

gogo

преди 2 години

"Страната на мира" е тази, на която се продават яко оръжия????

260

сори ноу сори

преди 2 години

Няма да се бием за Прокопиев срещу Путин

259

Анонимен

преди 2 години

тия Масони действат скрито, но са истинските прекурсори на войните в света

258

Т.е.

преди 2 години

Войната , това е ''мирът'' !!!

257

Анонимен

преди 2 години

ГОВОРИХ СИ С УКРАИНЦИ И ХОРАТА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, ЧЕ В СТРАНАТА ИМ ИМА ИСТЕРИЯ ОТ НАЦИОНАЛИЗЪМ И КЪМ МАЛЦИНСТВАТА... А НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ТАМ ИМА 700 000 БЪЛГАРИ. ТЯХ ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА, ЗАЩО ХОРА КАТО РУСЛАН МЪЙНОВ НИЩО НЕ ГОВОРЯТ ЗА ВОЙНАТА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ ИНТЕРВЮИРА.

256

Анонимен

преди 2 години

Надежда Савченко е жена военен пилот от Украйна, попаднала в руски плен, лежала в затвор, една от дейците на Майдана, после върнала се в Украйна и арестувана, защото не споделя политиката на превратаджиите, разказва за майдана, арестувана, че уж готви държавен преврат... Никой не може да я подозира че е проруски настроена, та тя изобличи целия майдански преврат. АЗ ЗАТОВА НЕ ВЯРВАМ ЧЕ В УКРАЙНА СА ДЕМОКРАТИ ВЪРХУШКАТА А ЗЕЛЕНСКИ Е МАРИОНЕТКА НА УКРАИНСКИ ОЛИГАРХ - КОЛОМОЙСКИЙ.

255

ПИСНА МИ ОТ ВАСлъжци

преди 2 години

Кой е диктатора? Путин ако е диктатор, то какъв е Зеленски, дошъл на власт с преврат, организиран от чуждестранни спец служби, преминал през стрелба по мирни протестиращи и гвардейци, самата Надежда Савченко каза че са стреляли по своите от алчност за власт... Ако в Украйна има демокрация днес аз съм трамвай. Просто се застава на страната на всякакви противници на Русия, талибани, чеченци, украински неонацисти и ТОВА Е СРАМНО И НЕ СА НИКАКВИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ А ЦИНИЧЕН ТЕХЕН ПРОЧИТ, И ЦЕНЗУРА!

254

Анонимен

преди 2 години

Информирано ли е българското общество за корените, причините и съдържанието на този конфликт, тлеещ от Майдана до днес. Прераснал във война. Аз мисля, че нашето общество не е информирано а обект на пропагандни внушения. При това положение какво искате от нас, от българското ни общество. Нека се запознаем с истината и тогава ако трябва да се произнесем и с референдум. Освен това президента а не правителството е върховен главнокомандващ и той трябва да дава оръжие, по конституция.

253

Анонимен

преди 2 години

Че защо изобщо да заемаме страна??? Никого не сме подтиквали да дразни или да напада, та да се чувстваме длъжни сега да ги вадим от батака. Да се оправят, а като не могат да се предават. Ако мислят, че със смешната помощ от ЕС ще победят Русия... Не знам на к'ва дрога са всички евролидери. Аре, за краварите е ясно, че искат сломена Русия и слаба Европа, но да ползват Украйна за стръв и ние да плащаме цената... Нещо не го намирам за нормално. Пък който иска да помага, да отива. Никой не ги спира.

252

ЛОША РАБОТА!

преди 2 години

Българи! Настана време разделно! И това е лошо, много лошо, ужасно лошо!!! Това значи, че в Народното Събрание в момента работят само депутатите от четворната коалиция, които излъчиха кабинета. Всички останали депутати - От ГЕРБ, ДПС, Възраждане, работят в полза на руските интереси против България!!!

251

Анонимен

преди 2 години

Объркаха ни понятията за половете,издевателстват с инжектирани на серуми,сега ни объркват тотално всички понятия.Обратни морали,обратни полови практики,обратни логики и мислене.Обратността удря по всички функционалности.

250

A

преди 2 години

Едно нещо не ми е ясно, що заменихме диктатурата преди 31 години наложена ни от СССР с новата диктатура на ЕС(СР). Наложиха ни цензура, налагат ни как да мислим. Налагат ни да ограничаваме разходите и да се лишаваме. И пак в името на някакви имагинерни "ценности".

249

Фактите !

преди 2 години

Има стаАр лаф : ''Когато двама си го мерят , не заставай м/у тях'' , последсвията са СРАМНИ , но нашите политици не се срамуват !

248

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на тези новите "политици" е,че са дотолкова изкривени и форматирани от западните доктрини,че не са спсообни да правят разлика между Доброто и Злото.

247

Анонимен

преди 2 години

Според Андрей Гюров да си пацифист означава да си на страната на диктатора? Или не?

246

ПроСоТо

преди 2 години

ама тия ептян ни зеха "за мезе" !...Ако СИ на страната на мира,НЯМА ДА ПРАЩАШ ОРЪЖИЯ,предназначени ДА ПОДДЪРЖАТ войната!!!...Ще направиш всичко възможно по дипломатичен път и с ПРЕГОВОРИ да спреш касапницата!!!!..Верно:-Тия ли са откачени,ние ли не сме в ред с главите ?!...Може би и двете?

245

Анонимен

преди 2 години

Чака ви Народния Съд!

244

смех

преди 2 години

Експерти: Еднополовия брак между Петков и Василев води българия към фалит.

243

Анонимен

преди 2 години

С въоръжаване ли се постига мирът ?МЕРСИ !

242

Анонимен

преди 2 години

НашТО Правителство ще оправи света , нали сме световна ''сила'' , щом се пишем че сме в нато-то ! Кога ще теглим пак заеми за натото /сащ/ ?