157

Прозд

преди 2 години

Стратегията не е за отслабване на Русия, а за предизвикване на глобална война. Но който вади нож от него ще умре.

156

хахахаххахахха

преди 2 години

още се смея ега ти простотията, нищо верно няма от това което пише тук ако беще поне на 1% верно до сега русия да е превзела украйна а тя се газзира с един завот и с няколко области където и без това населението уж било руснаци, оръжията на запада си вършат работата за която са изпратени това е истината, но дпбре е да се пускат партенки на рашистите да си се надъхват

155

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който е на страната на фашистка Русия за мен е долен бок'лук, който не заслужава да бъде жив... и да замърсява живота на Земята с присъствието си. В България трябва да се приеме закон, който да преследва всеки, който е путинофил(фашист)!

154

Анонимен

преди 2 години

Голям смях четенето на коментарите, милите русофоби. От яд и от злоба ще погрознеееетее хахах

153

Олд

преди 2 години

До Анонимен229 това че съм от село не променя факта че джуджето психопат е много зле,ако продължава да не си доспива ще легне до Ленин.

152

Анонимен

преди 2 години

Рашка си мислеше че ще и се размине .

151

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли картата на Китай за разпада и разделянето на Русия. Търсих подробно къде ще се намира новата остатъчна Русия, но не я открих на картата. Китайците са забравили изобщо за нея.

150

Олд

преди 2 години

Русия е голямо потьомкиновско село - лъжи корупция ,армия годна за паради,крайцера Москва който трябваше да приживее атомна война бе потопен с ракети от времето на ссср пълен балон.

149

Анонимен

преди 2 години

За да има мир... някой трябва да бъде победен в тази война и е пределно ясно кой ще подпише капитулация и ще плаща репарации... Няма друг вариант. Светът няма да допусне втори Хитлер през 21ви век...

148

Анонимен

преди 2 години

222: Похвално е да си признаеш, че знаеш как изглеждат свинските опинци. Не всеки може да се похвали, че е от село.

147

Анонимен

преди 2 години

Няма да има глобална война. Но ще има страшна борба за мир, след което няма да остане камък върху камък.

146

Говедо

преди 2 години

До Анонимен 218След 10-15 изстрела гаубицата е прихваната и по нея започват атаки,така че.....

145

ЯЗОВец

преди 2 години

Само измислици пишете. Плюете и съчинявате. Никакъв свестен коментар няма от страна на ДБ. Толкова си и можете. Лошото е, че нищо друго не можете.

144

Украинска шлюха

преди 2 години

Че те,световните ресурси,включая цялата манделеева таблица. Са в Русия! Окрайна ,еврогейска европа умре! И извратена уса умреха!Колкото е по-близо крахът на империята, толкова по-безумни са законите ѝ. Цицерон!

143

Олд

преди 2 години

Отблизо лицето на кремълското джудже изглежда като свински опинци.

142

Анонимен

преди 2 години

Руските 152мм гаубици D20 модел 1955г са много по неточни от американските М777 поради факта че след изстрелването на 15-20 снаряда дулото на гаубицата загрява и почва да губи компресия, ако продължаваш да стреляш почва да плюе снарядите. При интензивна стрелба трябва да охлаждаш дулото с мокри одяла за всеки изстрел. Последните модели М777 са с цифрово управление и са изработени от титан за да се пренасят с хеликоптер.

141

ВВП

преди 2 години

да здравствует новыми санкциями. Слава на ЕС и УСА! Все така да продължавате....Връх на рублата,за последните 3год. спрямо долара!

140

Анонимен

преди 2 години

Бедната российка ги накара сами да си говорят цивилизованите. Сутрин обед вечер мислят за руските ресурси... пардон действия

139

Анонимен

преди 2 години

С какво стреля руската армия не е твой проблем. Имат си военни и оръжейни експерти и знаят много по-добре кога и какво се стреля. Аман от диванни експерти.

138

Анонимен

преди 2 години

#СЛАВА РОССИЯ!