83

Парадокс

преди 2 години

В България колкото е по-бедната една част на населението, толкова се засилва русофилията, а руските интереси са точно тези сили които държат хората бедни. Ето сега и олиото и газта им поскъпна защото Русия им вдигна цените. Руската агентура с години пречи да се завърши газопровода с Гърция. Гърците имат тръба с Италия, а Италия подписа договори за газ от Алжир, Нигерия, Конго и ред други петролни държави. Ако не бяха руските сега тези същите хора щяха да са по-богати.

82

Анонимен

преди 2 години

Никой не харесва тази война и почти никой не оправдава Русия, но хората искат неутралитет. И то болшинството българи искат да не се праща оръжие и да не се превръщаме в доставчик на такова. Едбо правителство, което си прави само сметки без народа, колко ще изкара не знам.

81

Off

преди 2 години

Този път са им казали "без руски знамена".

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 Когато краврите спрат да раздават своята демокрация по света с бомби и да се завират зорлем покрай руските граници, ПРИМЕРННО

79

Striker

преди 2 години

Ааа, "***", яснооо. Може би таз тетка от снимката предлага ако група ман-г#али я натъртят, мъжа и да вика - Неутралитет! Суверенитет!

78

Анонимен

преди 2 години

Идете протестирайте пред Кремъл с тези плакати Make Love Not War. България с никой не воюва, какво сте се разкрещели пред българския парламент? Ама явно толкова ви стиска, смешници!

77

Анонимен

преди 2 години

До протестиращите- Да речем,че запазваме неутралитет. Прави го и цял Европа. Махаме ембарго,купуваме газ,петрол. Всичко по старо му. Русия си превзема необезпокоявана Украйна,после и Молдова. Всички пак си трайкат. И какво следва. Путин ще спре ли. Или ще си каже- Абе Русия трябва да си върне границите на бившия СССР. Продължаваме напред. Как си го представяте. Кога според вас е момента в който някой трябва да каже на Русия СТОП. Нямате право да продължите напред.

76

ХА-ХА-ХА

преди 2 години

БРАВО, а "героите" са зад монитора

75

гражданин

преди 2 години

Глу.паци, да направят протеста пред руското посолство. Там е виновникът за убийствата и разрушенията.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Да те пращаме теб и всички като теб. Ти защо още си тук? Заминавай да се биеш, или се русороб, които седи и пише коментари докато Путин завадява Украйна? Марш на бойното поле или си трай.

73

Анонимен

преди 2 години

На тези участници в протеста им пожелавам руски войници да ги изнасилват и ограбват, както го правят в Украйна. От сърце им го желая, а те да продължават да викат..."Слава на Русия".

72

Анонимен

преди 2 години

За Оръжия за Украйна ЗА Европа ЗА Демокрацията ЗА

71

Анонимен

преди 2 години

Добра новина си е това...ясно става колко хора в България са против пращането на оръжие... неколцина страхливци,дето първи ще напълнят гащите ако руснаците влязат у нас.

70

Анонимен

преди 2 години

"Руски ***, какво да ги правиш. За 1000лв. месечно продават и роднините си. На живо не можеш да ги видиш, разбира се, защото не смеят да се покажат от страх." ----- Дай си пълния адрес и ще ме видиш на една ръка разстояние. Иначе, давам награда 3000 лева за пълните данни за автора на този коментар.

69

Анонимен

преди 2 години

Работодателят се подиграва с него, бачка като роб за 1500лв. в завода, ама то така било, лош чорбаджия бил, нямал избор *** да работи за повече. Така било. Снишен страхливец. Русия му спре газа, погазва го, мачка го години, изнесе държавата, пороби го, ама той си вярва, че го освободила. Цените летят в небесата, благодарение на приятеля му Путин, ама *** оръжие за Украйна нямало да праща. Господи, колко страхлив снишен *** е българинът... Добре че са само 100-200 на площада и това е.

68

Анонимен

преди 2 години

На снимките протеста изглежда рехаво.

67

Анонимен

преди 2 години

Какъв неутралитет бе? Отдавна Русия ни е обявила за вражеска държава, и то без причина. Неутралитет?? Хаха...да им пращаме каквото можем на украинците, че не ми се мисли какво ни чака и нас ако никой не спре жужака.

66

канна рачева

преди 2 години

протестиращите са хиляди , стотици хиляди , очаква се да се съберат милиони !

65

Анонимен

преди 2 години

Смелчагите във форума, но не смеят да припарят с чуждопоклоннически си знамена и брътвежи

64

Анонимен

преди 2 години

Най-умното нещо, което прочетох в коментарите е, че те са повече от "протестиращите". Факт. Доста се смях, но е факт. Шепа хора са там. Не повече от 80-100 души. Иначе из интернет се лае неспирно. Руски ***, какво да ги правиш. За 1000лв. месечно продават и роднините си. На живо не можеш да ги видиш, разбира се, защото не смеят да се покажат от страх.