64

Анонимен

преди 2 години

70 точно. За ужас на света заради една шепа ур*оди, все си патят нормалните хора. Сред евреите е същото. Сред германците и украинците, сред русназите също. Сред мюсюлманите също. Повечето хора са си нормални и миролюбиви. Искат да имат работа и нормален живот, спокойствие и сигурност за семейството си. Но заради шепа продажни *** го отнасят цели народи. Сега е същото. И псетата са навсякъде, лаят се и се хапят един друг,а пак го отнасят невинните. Гнус.

63

Анонимен

преди 2 години

изтрещели са много, след като наредиха половината свят всеки момент очаквам да чуя какво мислят за китайските нацисти

62

ганьо

преди 2 години

На стария Кон има ли още някои да не му е виновен

61

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм, нацизъм, ционизъм - лицата на агресията са еднакви. Какво мислят палестинците за собствения си Холокост? Не са виновни евреите, виновни са водачите им, но винаги страдат невинните и вярващите. Няма надежда за света, оскотял и оглупял, свиреп от невежество.

60

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам, а Зеления сертификат какво е? А затварянето на хората като в концлагери за една кихавица какво е? А забраната да влизат в заведение ако не са с правилния сертификат какво е? А забраната да работят, ако не докажат че имат конкретно вещество в РНКто си какво е? И какви са тия дето го наложиха това? Само питам!

59

Анонимен

преди 2 години

54 верно ли? Въх. Не знаех, че движенията за защита на черните били в Русия. Така е имат нужда от защита, то куклус клана е руско творение. А и от днес сигурно и правата на жените ще трябва да се защитават във великата демокрация, че се оказа че нямат право на аборт, иначе в затвора. То и робството е от Русия. И апартейда. И мексиканските деца дето ги разделят от родителите и ги хвърлят в затвора е руска работа. Гадна е тая Русия. Мнооого гадна.

58

До 60

преди 2 години

Абре чедо аз не знам, ама всички хора по таз земя идват от африка! Не за друго ми първите хора там са възникнали! Така, че ти какво ми казваш, че и ти си еврейн африканец или нацист!? не разбирам!?

57

Анонимен

преди 2 години

До Вангнеровец Вагнер е бил любимия композитор на нацистите, да не мислиш,че тая руска военна групировка случайно се казва така? :)

56

Анонимен

преди 2 години

Троляците само пишат не четат може би защото не могат или нямат време от писане или са чукчи.

55

Вангнеровец

преди 2 години

Объркан съм, сега какво, аз не съм ли нацист?

54

АНГЕЛ

преди 2 години

Това е поредната пропагандал .

53

Тенгри Кан

преди 2 години

Самата война между Русия и Украйна е еврейска война и евреите си вадят кирливите ризи на показ. Нацизма е идеологическото продължение на идеята за расовата чистота на юдаизма. Това е, което Лавров не казва или просто не го знае. Не, че Москва също не финансира руски неонаци проекти. Има ги много в Русия, но Москва не ги "денацифицира". Затова няма "нео", нацизма си е бил винаги жив чрез юдаизма!;))) Това е големия еврейски проблем, който благодарение на Рим стана и световен проблем!

52

Д-р Менгеле-фашист

преди 2 години

Айде санитарите вече да си ги прибират тези, които се вживяват като министри и президенти на Русия.

51

Анонимен

преди 2 години

Лидерът на Третия райх Адолф Хитлер е имал еврейски и африкански корени, съобщиха белгийски изследователи, които са получили образци от слюнката на 39 близки негови родственици и са провели генетичен анализ.Анализите са показали, че ДНК на потомците на Хитлер се отнася към групата E1b1b, характерна за берберите от Северна Африка и евреите. Изследваната група е Y-ДНК, което означава, че такива са били предците на нацисткия лидер по мъжка линия.

50

Анонимен

преди 2 години

57 друго си е Кире дипломата, а? Иха. Къде такива като нас, преуспяващи, с вързала икономика, цъфтящи от пари и здраве и премиер толкова честен, че чак ангелите ги е срам да стъпят в Рая. Нека завиждат!

49

Анонимен

преди 2 години

55 ще ти кажа само едно. Най-нацистките групи се крият зад НПОта защитаващи правата на черните. Ха познай дали няма да използват един клоун с еврейска кръв, че да се скрият зад него и да водят война, уж в името на демокрацията. Само че методите им са като от ВСВ. Не могат да избягат от сянката си и им личи. Обзалагам се, че старите евреи оцелели от холокоста знаят за какво говоря и че го усещат. Жалко за хорицата, за всички невинни хора.

48

Фашистка гад

преди 2 години

От началото на войната"умната " россия непрекъснато печели дивиденти и нови приятели. Да се бият не могат, да правят дипломация не могат, абе каква могат тези всъщност? Ах, да изнасилват и избиват деца. Из * роди!

47

Дякона

преди 2 години

Очаквам у_ш_анката да обяви и Китай за нацистка държава. :D Не че не са...

46

Анонимен

преди 2 години

Руснаците вече отчаяно си търсят извинение за нахлуването в Украйна...

45

Анонимен

преди 2 години

48 че Мосат са добри факт. Но искам да направят проверка точно кои се сражават на страната на Украйна, да не се окаже че са добре обучените келешчета на нацистите от 2 СВ. Ако питаш мен, тая война трябва да посъбере нацитата на Украинска територия и така както са вкупом да ги изпаткат всичките. Европа няма да се отърве от тоя тумор ако продължава с джендаризма си.