457

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 625___Прегледай пак войните на русия , в последните около 200 години нямат спечелена война без помощта на добър партньор !!!__Загубили са следните войни - Кримска, Японска, ПСВ, Финландска, Афганистанска, Студената ... На път са да загубят и Украинската !!!__И дано да загубят, защото ако спечелят, ще стане мътна и кървава в Европа и по света !!!

456

Анонимен

преди 2 години

Цялата добруджанска история се пропуска умишлено в учебниците 40 години, че и след това. Кога започнахте да чувате за генерал Иван Колев, кога чухте за разгрома на руската армия, кога чухте за бомбардираните Варна , Балчик и Каварна? Но ви се набиваше с години за бомбардирана София, трябва вече да ви е ясно през каква пропаганда минахме , какво още им се кланяте на на тези безобразници.

455

Анонимен

преди 2 години

За грабежите на руската армия , как са взимали коне, животни, влизали в къщите гладни и измършавели са ни разказвали нашите баби, не учебниците. Говори с добруджанци те ще ти разкажат. Толкова много истории, как са се крили жените и децата , защото мъжете са били на фронта, минавали са във всеки двор и са плячкосвали. И немската армия е минавала , не им е било разрешено да напуснат строя, което говори за сериозна дисциплина.

454

Анонимен

преди 2 години

Капитулацията на Русия е подписана на трети март 1918 г. в Брест-Литовск. Не е случайно това.

453

Анонимен

преди 2 години

то тука е един проамериканския *** , най вероятно служебно назначен , и си сменя ай пито , но до двама трима го докарва

452

Анонимен

преди 2 години

Абе много е зле руската армия според статията, ама американците нямат една спечелена война сами, само със съюзници.

451

Анонимен

преди 2 години

това са пълни глупости , че руснаците при освобождението и втората световна са грабили , който е чел малко военна история знае , как ше грабят немците като са ни били съюзници и е имало разквартирувани немци в българия , по това време продоволствия и военни муниции само за немците са давали и естествено са имали разпореждане , руснаците откъде са дошли от над хиляда км , как са били с продовоствията мислите , наполеон губи войната в москва защото остава без продоволствия , грабели са руските се

450

Анонимен

преди 2 години

лъже.

449

Анонимен

преди 2 години

Още на първото изречение ми стана ясно, че статията е проукраинска с тия смешни внушения и откровени лъжи.Явно накои хора доста ги боли за това, че Украйна губи войната и се опитват да налагат дезинформация.Да си мислят хората, че нещата са на 180 градуса.Такива циркове никога не продължават дълго, в един момент ще лъсне голият зад ник на Зеленски и обвързаността му със запада подобно на предшественика му Порошенко и тяхната обща антируска и същевременно проамериканска политика.Идва видовден!

448

Анонимен

преди 2 години

е това пасквилче е част от блумбърг , как няма да пишат особено вчера след думите на лавров

447

НЕУТРАЛИТЕТ

преди 2 години

а кой ни накара да влезем в съюз срещу русия още първата световна с германия и българия забележете обявява война на русия , на губещата страна 2 войни , пак втората световна не сме загубили територии и то благодарение че не сме изпращали оръжия и войници и да не би дани помогнаха германците след това при войната който бит бит праща територии репарации

446

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите крадат в Русия, а руските войничета крадат съдомиялни в Украйна. Както пееше Тошко Колев "всичко краде и краде".

445

Striker

преди 2 години

Страхотен анализ! И много точен! Да се надяваме, че скоро стра-хливеца от Кремлин ще полегне до Лелин и Сралин!

444

Голяма глава

преди 2 години

Да, нацягите са предназначени да наторяват земите на руската област окрайна. Добра реколта ще изкарат братушките

443

Гг

преди 2 години

Тази медия не е ли на онези тримата при..мата от Варна.Отговаря точно на техните умствени възможности.

442

рушофилски курви

преди 2 години

квичите ли ваштаМама?

441

Х

преди 2 години

Статия стил Холивуд.....

440

рушката "армия&

преди 2 години

все още ли е втората по сили в Украйна?

439

Анонимен

преди 2 години

Каквито и глУ пости да пишете, ама да си събуете га щите от злоба, все едно-няма да промените хода на войната, а тя е в полза на Русия. Русия побеждава и то без да си дава много зор. А тази година парада на 9-ти май ще е наистина грандиозен и цял свят ще гледа в удивление и страхопочитание.

438

монголоидния примат

преди 2 години

да пълни черните чували на краснаяСволоч.